Πώς να βρείτε το Spotify Wrapped 2020

Το 2020 ήταν μια χρονιά για τα βιβλία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν να κάνει streaming και να ακούει αμέτρητες ώρες μουσικής στο Spotify. Με την κυκλοφορία του Spotify Wrapped 2020, μπορείτε να δείτε ποια τραγούδια, καλλιτέχνες και podcast ακούσατε περισσότερο τον περασμένο χρόνο.

Τι είναι το Spotify Wrapped 2020;

Το Spotify γιορτάζει το τέλος κάθε έτους παρουσιάζοντας ποια μουσική, είδη και άλλα που ακούσατε τους τελευταίους 12 μήνες. Το Spotify Wrapped 2020 είναι πλέον ζωντανό για τους συνδρομητές να το ψάξουν και να το μοιραστούν με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Βρείτε την κατάσταση της νόμιμης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και λάβετε χρήσιμους πόρους

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Spotify, μπορείτε ακόμα να ζήσετε το 2020 Wrapped. Αντί να μεταβείτε στα δικά σας δεδομένα ροής, μπορείτε να μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Spotify Wrapped και πραγματοποιήστε κύλιση στα κορυφαία podcast, των οποίων η μουσική της δεκαετίας ακούστηκε περισσότερο, και περισσότερο το 2020.

Πώς να βρείτε το Spotify Wrapped 2020

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Wrapped 2020 μόνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify για iPhone, iPad, και Android. Με την εφαρμογή εγκατεστημένη, προχωρήστε στο Ο ιστότοπος του Spotify Wrapped 2020 χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνο ή το tablet σας, όπως το Google Chrome. Από εκεί, πατήστε το σύνδεσμο “Σύνδεση για να δείτε το 2020 Wrapped”.

Πατήστε το

Είτε θα σταλθείτε σε μια οθόνη σύνδεσης είτε θα κατευθυνθείτε αμέσως στην εφαρμογή Spotify. Εάν απαιτείται, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και, στη συνέχεια, θα μετακινηθείτε αυτόματα στην εφαρμογή για κινητά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές στα σχόλια του Microsoft Office 365

Το Wrapped 2020 θα τονιστεί στην κορυφή της καρτέλας “Αρχική σελίδα”. Πατήστε στην κάρτα για να δείτε τα αποτελέσματά σας στο τέλος του έτους.

Το Wrapped 2020 θα είναι στην κορυφή του

Θα σας υποδεχθεί με μια διεπαφή παρόμοια με το Instagram Story που θα ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο. Πατήστε στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της οθόνης σας για να προχωρήσετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω μέσω του Spotify Wrapped 2020.

Αν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι έχετε ακούσει περισσότερο με τους φίλους και την οικογένειά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τον σύνδεσμο «Κοινή χρήση αυτής της ιστορίας» που βρίσκεται κάτω από κάθε κάρτα. Το Spotify θα κοινοποιήσει μόνο το infographic της ενότητας που εμφανίζεται στο τέλος του κλιπ και όχι ολόκληρο το βίντεο.

  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή άλλου φορητού υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή;

Παρακέντηση

Επιλέξτε σε ποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα θέλατε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας στο Spotify Wrapped 2020. Μπορείτε να επιλέξετε από Instagram Stories, Facebook, Snapchat και άλλα.

Το Spotify τυλιγμένο για καλλιτέχνες

Το τυλιγμένο 2020 είναι επίσης για καλλιτέχνες στο Spotify. Αντί να βλέπετε μετρήσεις σχετικά με το πόσες ώρες αφιερώσατε ακούγοντας τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, αν ανεβάσατε μουσική στο Spotify, μπορείτε να δείτε πόσες φορές μεταδόθηκε σε ροή, τις χώρες όπου οι επιτυχίες σας ήταν οι μεγαλύτερες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, όπως και οι θαυμαστές, μπορείτε να εξάγετε ένα infographic στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή του συγκροτήματος και να μοιραστείτε την αγάπη με τους οπαδούς και τους υποστηρικτές σας. Προχωρήστε στο Spotify για καλλιτέχνες για να δείτε το Wrapped 2020.