Πώς να βρείτε το Amethyst minecraft

Το Amethyst είναι ένα νέο μπλοκ που προστέθηκε στο Minecraft (Java και Bedrock) πριν από λίγο. Αυτά τα μπλοκ είναι ως επί το πλείστον διακοσμητικά, αλλά μπορείτε να πάρετε θραύσματα Αμέθυστου από έναν Αμέθυστο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός υαλοπίνακα. Το spyglass είναι χρήσιμο και γι’ αυτό θα θελήσετε να βρείτε τον Amethyst.

αμέθυστος minecraft

Αμέθυστος στο Minecraft

Ο αμέθυστος εμφανίζεται σε σπηλιές στον υπερκόσμο. Αναπαράγονται ως ολόκληροι γεώδες και είναι σπάνιοι. Περιττό να πούμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν, καθώς μπορεί να είναι μεταξύ Y 0 και Y 70. Η εξόρυξή τους είναι επίσης λίγο δύσκολη αν θέλετε να αποκτήσετε θραύσματα αμέθυστου.

  Τι χαρακτηριστικά διαθέτει το Minecraft στο διακόπτη Nintendo;

Βρείτε τον Amethyst στο Minecraft

Ο ευκολότερος τρόπος για το Amethyst στο Minecraft είναι να σκάψετε αλλά να το κάνετε προσεκτικά. Θυμηθείτε ότι γεννιούνται ως ολόκληροι γεώδες, ώστε να μπορείτε να σκάψετε απέναντι σε μια σπηλιά και θα βρείτε μερικά.

Αναζητήστε ένα υπόγειο σπήλαιο
Ψάξτε για μια σπηλιά
Σκάψτε μέχρι να φτάσετε κάτω από το Y 0 (προσέξτε να μην πέσετε σε λάβα)
Βρείτε ένα μέρος για να αρχίσετε να σκάβετε απέναντι και δημιουργήστε ένα τούνελ.

Πολλοί χρήστες έχουν προτείνει τη χρήση ενός mod ακτίνων Χ και αυτό θα λειτουργήσει, αλλά αν θέλετε να το βρείτε μόνοι σας, αναζητήστε το σκάβοντας στο υπόγειο.

  Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

Χρειάζεστε έναν γρήγορο κόσμο που να έχει Αμέθυστο; Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη τιμή σπόρων (Bedrock seed value). Ο γεώδιος Αμέθυστος είναι στα 3081, 17, -122.

Seed value: 1177374759

Μπορείτε να μετατρέψετε έναν σπόρο του Bedrock σε μια τιμή σπόρου Java.

Απόκτηση ενός θραύσματος αμέθυστου

Εάν έχετε μια αξίνα που μαγεύεται με το Silk Touch, μπορείτε να τη μαζέψετε από ένα μπλοκ Αμέθυστου. Εάν δεν έχετε αξίνα με Silk Touch, μπορείτε να πάρετε θραύσματα αμέθυστου με μια συνηθισμένη σιδερένια αξίνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σπάσετε ένα σύμπλεγμα αμέθυστου με μια συνηθισμένη σιδερένια αξίνα.

Τα συμπλέγματα μπορούν να βρεθούν να αναπτύσσονται σε έναν γεώδιο Αμέθυστου. Θα μεγαλώσουν ξανά. Θα χρειαστεί να συνεχίσετε να επιστρέφετε στην πηγή για να λάβετε θραύσματα που είναι το μειονέκτημα αυτού. Εάν πάρετε μια αξίνα με μεταξωτό άγγιγμα, μπορείτε να μαζέψετε ένα εκκολαπτόμενο μπλοκ αμέθυστου (ένα μπλοκ που μεγαλώνει μπουμπούκια αμέθυστου) και να το μετακινήσετε στη βάση σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να καλλιεργήσετε αμέθυστο όπου θέλετε. Εκπέμπει λίγο φως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή φωτός.

  Minecraft Frogs: Πώς να τους βρείτε

συμπέρασμα

Οι αμέθυστοι είναι αρκετά νέοι στο Minecraft. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία άλλων αντικειμένων αργότερα, αλλά προς το παρόν, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα spyglass με αυτό και είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο που αξίζει να βρείτε αμέθυστο. Όσο για τον χαλκό, είναι πολύ πιθανό να βρείτε λίγο ενώ ψάχνετε για αμέθυστο.