Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram

Υπάρχουν φορές που θα θέλατε να ξαναεπισκεφτείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram και να δείτε τα εισαγωγικά ή τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιήσατε. Ενώ το Instagram πρόσφερε προηγουμένως μια βολική μέθοδο για να δείτε ή να αντιγράψετε το βιογραφικό σας, αυτό δεν ισχύει πλέον. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια λύση για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παλαιότερο βιογραφικό σας. Σε αυτό το άρθρο, εξηγήσαμε πώς μπορείτε να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram.

Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό Instagram (2022)

Ελέγξτε το παλιό Instagram Bios σε κινητά (Android και iOS)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω γραμμή πλοήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας στο Instagram. Μόλις εμφανιστείτε στην οθόνη του προφίλ, πατήστε το μενού χάμπουργκερ (οριζόντιες τρεις γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να περιορίσετε κάποιον στο Instagram

2. Από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε «Η δραστηριότητά σας» και πατήστε «Ιστορικό λογαριασμού» για να βρείτε το βιογραφικό σας στο Instagram. Λάβετε υπόψη ότι το Instagram στο παρελθόν σάς επέτρεπε να προβάλετε όλα τα παλιά σας bios από τις Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Δεδομένα πρόσβασης -> Πρώην βιογραφικά κείμενα, αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

3. Θα δείτε τώρα μια ιστορική προβολή των βασικών αλλαγών που έχετε κάνει στο λογαριασμό σας. Περιηγηθείτε στην ιστορία και θα δείτε το παλιό σας βιογραφικό κάτω από την επικεφαλίδα “Bio”.

4. Αν και δεν μπορείτε πλέον να αντιγράψετε το κείμενο στο βιογραφικό σας στο Instagram, ακολουθεί μια λύση. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του βιογραφικού που περιλαμβάνει το κείμενο ή το απόσπασμα που θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην εφαρμογή Google Lens (Δωρεάν, ενσωματωμένη σε ορισμένες εφαρμογές κάμερας σε τηλέφωνα Android) και επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε εύκολα το κείμενο και να το αντιγράψετε.

  Δημιουργήστε ένα κολάζ για κοινή χρήση στο Instagram με τη νέα του εφαρμογή διάταξης [iOS]

Σημείωση: Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Google Photos στο iOS (Δωρεάν) για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του φακού. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Live Text στο iOS 15 για να εξαγάγετε το βιογραφικό κείμενο από το στιγμιότυπο οθόνης.

5. Τέλος, επιστρέψτε στην εφαρμογή Instagram. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην κάτω γραμμή πλοήγησης και επιλέξτε «Επεξεργασία προφίλ». Τώρα μπορείτε να το επικολλήσετε στο Instagram και να ενημερώσετε το τρέχον βιογραφικό σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Μπορώ να ελέγξω τα παλιά βιογραφικά του Instagram στον Ιστό;

Όχι, δεν είναι πλέον δυνατή η προβολή του παλιού σας βιογραφικού στο Instagram από την web έκδοση της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων που ανήκει στην Meta. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Instagram για κινητά για να ελέγξετε το παλιό σας βιογραφικό.

  Το Instagram παραβιάστηκε και το email άλλαξε – Βήματα για την ανάκτηση του λογαριασμού σας

Ε: Πώς να διαγράψετε τα παλιά bios του Instagram;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε το παλιό σας βιογραφικό του Instagram από τη βάση δεδομένων της εταιρείας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αλλάξετε το τρέχον βιογραφικό σας για να αντικαταστήσετε το παλιό στο προφίλ σας.

Ε: Πόσες φορές μπορώ να αλλάξω το βιογραφικό μου στο Instagram;

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που μπορείτε να ενημερώσετε το βιογραφικό σας στο Instagram. Μπορείτε να αλλάζετε το βιογραφικό σας στο Instagram όσο συχνά προτιμάτε.

Δείτε τα προηγούμενα βιογραφικά κείμενά σας στο Instagram

Αυτό μας φέρνει στο τέλος του οδηγού μας για την εύρεση παλιών βιογραφικών στο Instagram. Ενώ η προηγούμενη εφαρμογή για την προβολή του παλιού bios ήταν πολύ πιο βολική, η νέα προσέγγιση λειτουργεί καλά, εφόσον είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε στο ιστορικό του λογαριασμού σας. Εν τω μεταξύ, εάν αναζητάτε περισσότερες συμβουλές σχετικά με το Instagram, μην ξεχάσετε να δείτε τα άρθρα μας σχετικά με το πώς να αποφύγετε το shadowban του Instagram και πώς να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram.