Πώς να βρείτε τον σύνδεσμο άμεσης λήψης σε οποιοδήποτε αρχείο


Όταν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, είτε πρόκειται για πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC είτε για iTunes, δεν λαμβάνετε έναν άμεσο σύνδεσμο για το πού είναι πραγματικά αποθηκευμένο το αρχείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα δείτε ένα κουμπί Λήψη στο οποίο κάνετε κλικ και στη συνέχεια το αρχείο λαμβάνεται από τη θέση του, ώστε να είναι δυνατή η λήψη του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν επισκεφτείτε τη διαχείριση λήψεων του προγράμματος περιήγησής σας, θα μπορείτε να λάβετε έναν απευθείας σύνδεσμο προς ένα αρχείο. Εάν ωστόσο θέλετε να το κάνετε αυτό απείρως πιο εύκολο, δοκιμάστε το FileChef. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή Ιστού που στέλνει ένα ερώτημα αναζήτησης στο Google χρησιμοποιώντας παραμέτρους αναζήτησης για να βρει τον σύνδεσμο απευθείας λήψης ενός αρχείου.

  Πώς να ταξινομήσετε τις απαντήσεις στο Quora με ψήφους

Επισκεφτείτε το FileChef και πληκτρολογήστε τι θέλετε να αναζητήσετε. Μπορείτε να ανοίξετε το αναπτυσσόμενο μενού και να καθορίσετε τον τύπο αρχείου που αναζητάτε για να κάνετε πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εισαγάγετε το όνομα της εφαρμογής (ή οτιδήποτε άλλο) αναζητάτε και πατήστε enter.

Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με την αναζήτηση να αποστέλλεται στο Google.com. Το ερώτημα αναζήτησης δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτό που θα το είχατε εισάγει απευθείας στο Google. Θα τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με τις παραμέτρους αναζήτησης που υποστηρίζει η Google. Τα αποτελέσματα αναζήτησής σας θα σας κατευθύνουν σε διακομιστές FTP και σε άλλες τοποθεσίες όπου βρίσκεται το αρχείο που αναζητάτε.

  Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες σε λειτουργία ριπής στο iPhone σας

Αυτή η εφαρμογή είναι απίστευτα χρήσιμη με την προϋπόθεση ότι τη χρησιμοποιείτε ηθικά. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανήθικα για την εύρεση και λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Μπορέσαμε να το χρησιμοποιήσουμε για να βρούμε και να κατεβάσουμε το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Breaking Bad. Η ίδια η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα λάθος. Απλώς στέλνει ένα ερώτημα αναζήτησης στην Google και αυτό είναι απολύτως νόμιμο. Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία ότι ορισμένα αρχεία που δεν θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι δεν σας οδηγούν όλοι οι σύνδεσμοι στην επίσημη πηγή για τη λήψη του αρχείου, επομένως να είστε προσεκτικοί από πού κατεβάζετε ένα αρχείο και να εκτελέσετε μια σάρωση σε αυτό για να είστε ασφαλείς.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας στο Disney+

Μια εξαιρετικά φοβερή χρήση αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε μια εικόνα ISO των Windows 7 (υποθέτοντας ότι έχετε έγκυρη άδεια χρήσης) και να κάνετε μια νέα εγκατάσταση εάν χάσατε ή χάσατε τον δίσκο εγκατάστασης. Χρησιμοποιήστε το καλά.

Επισκεφθείτε το FileChef