Πώς να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email

Αν πιστεύετε ότι τα social media δεν είναι παρά μια πληθώρα επηρεαστών και δημιουργών περιεχομένου, ίσως κάνετε λάθος. Με καταγωγή από την Αμερική, το Reddit σας παρέχει μια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε, να σκεφτείτε μεγάλα και να συζητήσετε πράγματα που έχουν σημασία. Ωστόσο, οι ερασιτέχνες Redditors μπορεί να δυσκολευτούν να κατανοήσουν πώς να βρουν τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email. Έτσι, αν νιώθατε κουρασμένοι ενώ αναζητούσατε συμβουλές για το ίδιο, αυτός ο χρήσιμος οδηγός θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης της αναζήτησης ονόματος χρήστη στο Reddit και θα σας κάνει να καταλάβετε εάν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Reddit με τον αριθμό τηλεφώνου του. Ας βουτήξουμε!

Πώς να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email

Το Reddit έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Αν και το να βρεις κάποιον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι παιδικό παιχνίδι, δεν είναι το ίδιο με το Reddit. Εδώ πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς οι χρήστες του Διαδικτύου συχνά παραπονούνται για ανεπίλυτα σφάλματα. Αλλά αν είστε νέος άγνωστος χρήστης, το Reddit μπορεί να φαίνεται σαν ένα μπερδεμένο χάος από περίεργη ορολογία. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε για να επιλύσετε πώς να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit. Θα μάθετε πώς να εκτελέσετε το όνομα χρήστη του Reddit και να βρείτε κάποιον στο Reddit με την αναζήτηση του αριθμού τηλεφώνου του περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit;

Ας δούμε πώς να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit με διάφορες μεθόδους:

  12 τρόποι για να αποσυνδέσετε το iPhone από το Mac

Μέθοδος 1: Χρήση της γραμμής αναζήτησης Google

Παρά τις γεωγραφικές οριοθετήσεις ή τις πολιτισμικές διαφορές, η Google είναι η μοναδική μας στάση για να βρείτε οτιδήποτε στο διαδίκτυο. Αποθηκεύει έναν σημαντικό όγκο πληροφοριών που κυμαίνονται από λάτρεις των παραφυσικών περιστατικών έως τη μόδα, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να λύσει τα ερωτήματά σας στο Reddit με μερικά απλά βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα Αναζήτησης Google και εισαγάγετε οποιοδήποτε παλιό σχόλιο, ανάρτηση ή όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

2. Αφού εισαγάγετε το ερώτημα αναζήτησής σας, πληκτρολογήστε www.reddit.com δίπλα του και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Μέθοδος 2: Χρήση διεύθυνσης URL προφίλ

Εάν έχετε το ακριβές όνομα χρήστη ενός Redditor, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε στη διεύθυνση URL για να εξοικονομήσετε χρόνο; Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Πλοηγηθείτε στο επίσημη ιστοσελίδα του Reddit στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης και πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιό σας.

https://www.reddit.com/user/username

Σημείωση: Πρέπει να αντικαταστήσετε τον όρο όνομα χρήστη με το πραγματικό όνομα χρήστη του Reddit.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης με το όνομα Nathan θα έχει τη διεύθυνση URL του https://www.reddit.com/user/Nathan.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email.

Μέθοδος 3: Μέσω της εφαρμογής Reddit

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά το ίδιο όνομα χρήστη σε όλους τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη κάποιου Twitter, Facebook ή Instagram, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με αυτό και στο Reddit. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές παραλλαγές του ίδιου ονόματος χρήστη, παρόλο που είναι το ίδιο με το να βρίσκεστε στο φράχτη.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε στην καρτέλα Άτομα.

4. Πατήστε στο επιθυμητό προφίλ Reddit από το αποτέλεσμα αναζήτησης για να δείτε μια επισκόπηση του προφίλ τους ή πατήστε Ακολούθηση για να μην χάνονται οι ενημερώσεις τους.

  Τι είναι ο σκληρός δίσκος EAMR και πώς λειτουργεί;

Μέθοδος 4: Με ηλεκτρονικά εργαλεία

Εάν θέλετε το τμήμα αναζήτησης για το πώς να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit να είναι λιγότερο χρονοβόρο και πιο αποτελεσματικό, αυτή η επιλογή είναι ιδανική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία αναζήτησης ατόμων κορυφαίας κατάταξης και ιστότοπους για να αναθέσετε την εργασία σε έναν πιο αξιόπιστο, γρήγορο και πολλά υποσχόμενο εργαζόμενο. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν και εξίσου αποτελεσματικά, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα χωρίς κόπο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα σε αυτό το είδος είναι TruthFinder. Όταν πρόκειται να βρείτε άτομα με ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες, το TruthFinder είναι το πιο δημοφιλές και προτιμώμενο εργαλείο της Αμερικής. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του βοηθά τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα με λίγα μόνο κλικ. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι τα σχέδιά του που κυμαίνονται από 1 μήνα και 2 μήνες έως ένα σχέδιο αναζήτησης αριθμού επικοινωνίας.

Παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε το TruthFinder:

1. Επισκεφθείτε το TruthFinder ιστοσελίδα στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

2. Πληκτρολογήστε τα απαραίτητα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του επωνύμου και της κατάστασης, και κάντε κλικ στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

Σημείωση: Εάν το εργαλείο δεν μπορεί να περιορίσει πιθανά αποτελέσματα, θα ζητήσει περισσότερες πληροφορίες. Η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει το μεσαίο όνομα και την ηλικία του ατόμου.

Εδώ είναι τα άλλα παρόμοια εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με παρόμοια διαδικασία:

Πώς να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email;

Μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Reddit μέσω email μόνο εάν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να βρείτε τον λογαριασμό σας ή οποιουδήποτε άλλου στο Reddit μέσω email.

1. Μεταβείτε στον επιθυμητό λογαριασμό email με τον οποίο είναι καταχωρημένος ο στοχευόμενος λογαριασμός Reddit.

2. Εισαγάγετε το Reddit στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο μήνυμα επαλήθευσης που έστειλε το Reddit.

3. Εντοπίστε το όνομα χρήστη του λογαριασμού στο email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το όνομα χρήστη και τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να βρείτε τον ακριβή λογαριασμό που αναζητάτε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ονόματος χρήστη στο Reddit με τη βοήθεια email.

  Επαυξημένη πραγματικότητα (AR) έναντι εικονικής πραγματικότητας (VR): Οι διαφορές

Πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit με τον αριθμό τηλεφώνου του;

Δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν στο Reddit με τον αριθμό τηλεφώνου του. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις διάφορες άλλες μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να βρείτε οποιοδήποτε όνομα χρήστη ή λογαριασμό στον ιστότοπο και την εφαρμογή Reddit.

Γιατί δεν μπορώ να βρω χρήστη στο Reddit;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ένα άτομο δεν μπορεί να βρει άλλον χρήστη του Reddit στην πλατφόρμα. Ομοίως, τα άτομα που ήθελαν να μάθουν πώς να βρίσκουν τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email θα παραμείνουν με άδεια χέρια.

Γιατί; Απλώς επειδή το Reddit δεν επιτρέπει στην κοινότητα χρηστών του να βρει κάποιον που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email του/της. Δεν υπάρχει εξαίρεση ακόμα κι αν ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος ως εφαρμογή και ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει ακόμη αυτήν τη λειτουργία. Ευτυχώς, οι άλλες μέθοδοι είναι εντυπωσιακές, συμφέρουσες και αξίζουν μια βολή

Μπορεί κάποιος να σας βρει εύκολα στο Reddit;

Όχι, δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κάποιον στο Reddit αν δεν έχετε τις πληροφορίες του ή μια υπόδειξη σχετικά με το όνομα χρήστη.

Διατηρεί το Reddit την ανωνυμία των χρηστών;

Ναι, προς έκπληξή σας, το Reddit διατηρεί εξαιρετική απαράμιλλη ανωνυμία χρηστών. Αν ο χρήστης δεν δημοσιεύσει τα ευαίσθητα στοιχεία του, είναι αδύνατο για άλλους να κάνουν μια εικασία.

Μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση email κάποιου στο Reddit;

Όχι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο άρθρο, το Reddit δεν επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άλλων Redditor. Ούτε βοηθά στη χρήση των προϋπαρχουσών διαθέσιμων διευθύνσεων email για την εύρεση κάποιου στην πλατφόρμα.

Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου στο Reddit;

Όχι. Η εύρεση της διεύθυνσης IP ενός χρήστη μέσω του ονόματος χρήστη του Reddit δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα ιπτάμενο γουρούνι. Η πλατφόρμα εξασφαλίζει αξιοσημείωτο απόρρητο και ασφάλεια των χρηστών μεταξύ άλλων παρόμοιων επιλογών.

Τι είναι το Κάρμα στο Reddit;

Το κάρμα στο Reddit αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία του Redditor. Αθροίζει τις θετικές ψήφους τους έναντι των αρνητικών ψήφων και έχει πολλαπλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένου του να τους επιτρέπει να λειτουργούν το Subreddit τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βρίσκετε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email και πώς να πραγματοποιείτε αναζήτηση ονόματος χρήστη στο Reddit. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.