Πώς να βρείτε τον αριθμό της κάρτας Apple σας

Η Apple Card είναι μια πιστωτική κάρτα που προορίζεται για κινητά, αλλά εξακολουθεί να έχει έναν αριθμό κάρτας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για online αγορές. Η φυσική κάρτα της υπηρεσίας δεν έχει τον αριθμό, επομένως θα πρέπει να βρείτε τον αριθμό στην εφαρμογή Πορτοφόλι.

Βρείτε τον αριθμό της κάρτας Apple σας

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή «Πορτοφόλι» στο iPhone σας. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη και χρησιμοποιήστε την αναζήτηση Spotlight για να το εντοπίσετε.

Στη συνέχεια, πατήστε στην Apple Card σας, που βρίσκεται στο επάνω μέρος της εφαρμογής μαζί με οποιεσδήποτε άλλες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση δεδομένων στις εφαρμογές Twitter

Τώρα που βλέπετε το υπόλοιπο και τις αγορές της Apple Card σας, επιλέξτε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Στα μισά του μενού, θα δείτε ένα κουμπί “Πληροφορίες κάρτας”. Πατήστε πάνω του.

Αφού επιλέξετε το κουμπί, θα πρέπει να κάνετε έλεγχο ταυτότητας. Εάν διαθέτετε iPhone X ή νεότερο, το παράθυρο διαλόγου ελέγχου ταυτότητας Face ID θα εμφανιστεί και θα σαρώσει το πρόσωπό σας. Τα παλαιότερα τηλέφωνα θα σας ζητήσουν να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το Touch ID ή άλλη μορφή ασφάλειας της οθόνης κλειδώματος.

Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τη χρήση της κάρτας Apple για διαδικτυακούς λιανοπωλητές. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης, τον κωδικό ασφαλείας και το δίκτυό σας.

  Πώς να περιστρέφετε γρήγορα εικονικές μηχανές στο Ubuntu με το Quickemu

Ζητήστε έναν νέο αριθμό κάρτας Apple

Οι παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες αντιμετωπίζουν το ζήτημα της κλοπής των πληροφοριών τους μέσω skimmers ή διαδικτυακών εισβολών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πελάτες πρέπει να ζητήσουν μια νέα κάρτα για να λάβουν νέο αριθμό πιστωτικής κάρτας.

Επειδή η φυσική κάρτα Apple δεν περιέχει αριθμούς, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο αριθμό κάρτας ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής “Πορτοφόλι” του iPhone. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα βήματα στην προηγούμενη ενότητα για να επιστρέψετε στο μενού “Πληροφορίες κάρτας”. Μετά από αυτό, πατήστε “Αίτηση νέου αριθμού κάρτας”.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που επιβεβαιώνει ότι θέλετε έναν νέο αριθμό κάρτας. Πατήστε «Αίτημα». Θυμηθείτε, ωστόσο, εάν λάβετε έναν νέο αριθμό κάρτας Apple, θα πρέπει να ενημερώσετε τις πληροφορίες για κάθε κατάστημα λιανικής που έχει την κάρτα στο αρχείο.

  Πώς να μεταβείτε στη λειτουργία επεξεργασίας στο Excel

Εάν η Goldman Sachs εγκρίνει το αίτημά σας, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο κωδικός ασφαλείας θα αλλάξουν.

Η εύρεση του αριθμού της Apple Card σας είναι τόσο απλή όσο η αναζήτηση στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής Πορτοφόλι. Αν και λαμβάνετε περισσότερες ανταμοιβές όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική κάρτα με το Apple Pay, η χρήση της κάρτας για μηνιαίους λογαριασμούς και ηλεκτρονικές αγορές αργά αλλά σίγουρα θα αυξήσει τα καθημερινά μετρητά.