Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για διακοπές χρησιμοποιώντας τις Αγορές Google

Η εύρεση των καλύτερων προσφορών μπορεί να είναι μια πρόκληση όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω Διαδικτύου. Με τόσα πολλά διαφορετικά καταστήματα λιανικής για να διαλέξετε, ποιο κατάστημα έχει τις καλύτερες τιμές; Οι Αγορές Google το κάνουν πιο εύκολο με το εργαλείο σύγκρισης τιμών.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις Αγορές Google, είναι ουσιαστικά η Αναζήτηση Google με αποτελέσματα αγορών. Η Google ψάχνει στον ιστό για εμπόρους λιανικής που πωλούν το προϊόν που αναζητάτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν απευθείας μέσω της Google χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του λιανοπωλητή.

  Πώς να προβάλετε όλες τις φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω ενός νήματος συνομιλίας iMessages

Για να χρησιμοποιήσετε τις Αγορές Google, μπορείτε να μεταβείτε στο Ιστότοπος Αγορών Google. Μπορείτε επίσης απλώς να κάνετε αναζήτηση στο Google για ένα προϊόν και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Αγορές”. (Οι Αγορές Google είναι διαθέσιμες οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο Google.)

Κάντε κλικ στο

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές στις Αγορές Google. Αναζητήστε το προϊόν σας στο Google και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα «Αγορές».

Κάντε κλικ στο

Επιλέξτε το προϊόν.

Στη σελίδα του προϊόντος, θα δείτε μια μικρή ενότητα που δείχνει την τιμή σε μια κλίμακα από το χαμηλό έως το υψηλό. Στην παρακάτω εικόνα, το προϊόν είναι “Μέσα στο μέσο εύρος”. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν καλύτερες προσφορές εκεί έξω, αλλά δεν είναι υπερτιμημένο.

  Πώς να παρακολουθήσετε το PlayStation 5 Reveal της Sony

Ένα προϊόν που είναι

Κάτω από την κλίμακα υπάρχει ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο. Εάν έχετε λίγο χρόνο πριν χρειαστεί να αγοράσετε το προϊόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το διακόπτη “Παρακολούθηση τιμής”. Στη συνέχεια, η Google θα σας ειδοποιήσει για τυχόν πτώση τιμής.

Ενεργοποίηση

Η ζυγαριά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για συγκρίσεις τιμών, αλλά οι Αγορές Google μπορούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Στη σελίδα του προϊόντος, κάντε κλικ στο «Σύγκριση τιμών».

Κάντε κλικ

Αυτό ανοίγει μια λίστα με όλους τους λιανοπωλητές που πωλούν το προϊόν στο διαδίκτυο. Στο επάνω μέρος, θα δείτε μερικά φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα. Το μενού αναφέρει την τιμή, τις μειώσεις τιμών, τους φόρους και το κόστος αποστολής.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση ζουμ

Αποτελέσματα στο

Με αυτά τα εργαλεία στη διάθεσή σας, είναι εύκολο να βρείτε τις καλύτερες τιμές χωρίς να επισκεφτείτε ένα σωρό διαφορετικούς λιανοπωλητές. Βάλτε το Google να δουλέψει για εσάς και απλοποιήστε τις αγορές σας για τις γιορτές.