Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox Live Gamertag

Όλες οι διευθύνσεις IP αποκαλύπτονται όταν μια δραστηριότητα γίνεται στο διαδίκτυο. Για διαδικτυακά παιχνίδια Xbox, πρέπει να κοινοποιηθεί μια διεύθυνση IP. Έτσι, αν θέλετε να βρείτε τη διεύθυνση IP του φίλου σας ή κάποιου άλλου, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα. Μπορούμε να κάνουμε την προαναφερθείσα εργασία χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία ή απλώς μέσω της μηχανικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην πλατφόρμα Xbox, εάν χρειάζεται να βρείτε την τοποθεσία κάποιου, μπορείτε να το κάνετε μέσω της διεύθυνσης IP του. Μόλις λάβετε τη διεύθυνση IP τους, μπορείτε να αναζητήσετε την τοποθεσία τους, που είναι η κατοικία τους. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox live Gamertag. Υπάρχουν επίσης πολλά εργαλεία εύρεσης διευθύνσεων IP του Xbox, το πρόγραμμα παρακολούθησης IP Xbox live. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε.

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox Live Gamertag

Ακολουθούν οι μέθοδοι για να βρείτε τη διεύθυνση IP από την ετικέτα παιχνιδιών Xbox Live.

Μέθοδος 1: Αναζήτηση GamerTag σε ιστότοπους

Εάν διαθέτετε το GamerTag ενός ατόμου, τότε μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση σε διαφορετικούς ιστότοπους για τα πλήρη στοιχεία τους. Ορισμένοι ιστότοποι αναζήτησης πληροφοριών προσφέρουν διεύθυνση IP και περισσότερη παρακολούθηση παρέχοντάς τους μια ετικέτα παίκτη. Αυτή η μέθοδος είναι μια καλή λύση για άτομα που αναζητούν πώς να βρουν διεύθυνση IP από το Xbox live Gamertag

1. Επαληθεύτηκε

Το BeenVerified είναι μια καλή μηχανή αναζήτησης ανάστροφου χρήστη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση στοιχείων οποιουδήποτε, εισάγοντας έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών.

  • Συλλέγει τεράστιες ποσότητες δεδομένων από 50 και περισσότερα κοινωνικά δίκτυα και πραγματοποιεί έλεγχο παραπομπής με δισεκατομμύρια δημόσια αρχεία και σας παρέχει τα αποτελέσματα.
  • Χρησιμοποιώντας μια ετικέτα παίκτη για να βρείτε το άτομο, θα σας δοθεί το πραγματικό όνομα, η τοποθεσία, ο αριθμός τηλεφώνου και η τρέχουσα κατοικία και διεύθυνση IP του ατόμου.

2. Spokeo

Το Spokeo είναι ένα ακόμη εργαλείο αναζήτησης ατόμων, βρίσκει και εμφανίζει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών παρέχοντας απλώς την ετικέτα Game, ο ιστότοπος βρίσκει επίσης χρήστες μέσω ονομάτων χρήστη στο διαδίκτυο. Το Spokeo βοηθά στην εύρεση της διεύθυνσης IP από την ετικέτα παιχνιδιού Xbox live

1. Επισκεφθείτε το Spokeo επίσημη ιστοσελίδα.

2. Εισαγάγετε την ετικέτα παίκτη του ατόμου και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ για να πραγματοποιήσετε μια εκτενή αναζήτηση.

3. Περιμένετε έως ότου η μηχανή Spokeo πραγματοποιήσει αναζήτηση στη βάση δεδομένων, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, μόλις ο ιστότοπος βρει έναν αγώνα, θα λάβετε μια αναφορά που περιέχει όλες τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ετικέτας παιχνιδιών Xbox.

3. Κοινωνικό Γατόψαρο

Το Social Catfish είναι ένας εντοπιστής που βοηθά στην εύρεση της διεύθυνσης IP από το Xbox live Gamertag. Υπάρχει μια ειδική σελίδα για το πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox live Gamertag στον ίδιο τον ιστότοπο. Η αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη Social Catfish επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν οποιοδήποτε άτομο μέσω ονόματος χρήστη, όχι μόνο στο Xbox αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε οποιοδήποτε άλλο όνομα χρήστη και το Social Catfish θα ανακτήσει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων του για εσάς.

  Πώς να ξεπεράσετε και να παρακάμψετε μια απαγόρευση σε διαφωνία

1. Επισκεφθείτε το Κοινωνικό Γατόψαρο σελίδα, κάντε κλικ στο Όνομα χρήστη.

2. Αναζητήστε μια ετικέτα παιχνιδιού Xbox live και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για να ξεκινήσετε μια αναζήτηση για να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP του ατόμου.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο XResolver

Το πρόγραμμα επίλυσης Xbox είναι ένα εργαλείο για την εύρεση διεύθυνσης IP από την ετικέτα παιχνιδιού Xbox live. Η μόνη προϋπόθεση πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο είναι να γνωρίζετε το Xbox Gamertag του. Μόνο τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ετικέτα παίκτη για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση.

1. Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, το Xresolver χρειάζεται να εγγραφεί ο χρήστης, μεταβείτε στο Xresolver δικτυακός τόπος.

2. Κάντε κλικ στο Εγγραφή για να ξεκλειδώσετε την επιλογή πλήρους πρόσβασης για εγγραφή.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης στην ενότητα Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να εγγραφείτε με τα στοιχεία που μόλις εισαγάγατε.

5. Ο ιστότοπος θα σας συνδεθεί αυτόματα αφού εγγραφείτε, κάντε κλικ στη γραμμή μενού και κάντε κλικ στο Xbox Resolver.

6. Εισαγάγετε την ετικέτα παίκτη Xbox του ατόμου και κάντε κλικ στο κουμπί Επίλυση, θα εμφανιστεί η διεύθυνση IP του, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη Διεύθυνση IP του.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ετικέτα παίκτη Xbox χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP της, απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση IP και κάντε κλικ στην επιλογή Επίλυση για να βρείτε την Ετικέτα παίκτη του.

7. Μερικές φορές, το Xresolver αποτυγχάνει να βρει μια διεύθυνση IP. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλη τεχνική για να μάθετε τη διεύθυνση IP.

Μέθοδος 3: Βρείτε τη διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το Wireshark

Το Wireshark είναι μια άλλη επιλογή όταν προσπαθείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP ενός άλλου προγράμματος αναπαραγωγής Xbox. Η προϋπόθεση για αυτήν την υπηρεσία είναι ότι πρέπει να παίζετε το παιχνίδι μαζί με το άτομο που προσπαθείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP του.

Η φύση αυτής της σύνδεσης είναι peer-to-peer. Αυτό το εργαλείο βασίζεται σε αυτήν την τεχνολογία για να βρει τη διεύθυνση IP, αυτό το εργαλείο δεν λειτουργεί στο Xbox, επομένως χρειάζεστε έναν υπολογιστή για να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox live Gamertag

1. Πλοηγηθείτε στο Wireshark δικτυακός τόπος.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για λήψη της εφαρμογής Wireshark.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Windows Installer για λήψη της έκδοσης εγκατάστασης της εφαρμογής Wireshark.

4. Μετά τη λήψη, εγκαταστήστε την εφαρμογή και ανοίξτε την.

5. Τώρα, συνδέστε τον υπολογιστή σας σε έναν δρομολογητή και, στη συνέχεια, συνδέστε τη σύνδεση με την κονσόλα Xbox μέσω ενός καλωδίου Ethernet.

6. Κάθε φορά που αποστέλλονται οι πληροφορίες δικτύου peer-to-peer μέσω και από την κονσόλα, όλα τα στοιχεία των παικτών στο παιχνίδι μαζί με τις διευθύνσεις IP τους και άλλα δεδομένα μπορούν να προβληθούν στη διεπαφή Wireshark, αυτή είναι μια αξιόπιστη μέθοδος και λειτουργεί ως ανιχνευτής διευθύνσεων IP Xbox.

Μέθοδος 4: Fryind διεύθυνση IP μέσω της γραμμής εντολών

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να παρακολουθείτε τη διεύθυνση IP του συστήματος Xbox τους. Η προϋπόθεση για αυτό είναι ότι ο στόχος και εσείς πρέπει να είστε σε μια σύνδεση συνομιλίας, μπορεί επίσης να χρειαστεί να είστε σε μια κοινόχρηστη σύνδεση. Αυτή είναι μια αξιόπιστη μέθοδος για να βρείτε μια διεύθυνση IP από το Xbox live Gamertag.

  11 Good Docker Tutorials για αρχάριους έως κύριους

1. Χρειάζεστε ένα Xbox για να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο, ενεργοποιήστε το Xbox και μεταβείτε στο άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε τη διεύθυνση IP του.

2. Ακολουθήστε το άτομο και βρείτε την Ετικέτα παίκτη του στη λίστα φίλων σας.

3. Για να δημιουργήσετε μια σύνδεση μαζί τους, πρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί τους, αυτό μπορεί να γίνει από τα μέρη και τη δυνατότητα συνομιλίας στο Σύστημά σας Xbox.

4. Τώρα, στον υπολογιστή σας αναζητήστε τη Γραμμή εντολών και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

5. Εισαγάγετε την εντολή netstat-an και μετά πατήστε το πλήκτρο Enter.

6. Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε την τοποθεσία του ατόμου, μεταβείτε στο IPlocation.net για παρακολούθηση.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε το Grabify

Το Grabify είναι ένα άλλο εργαλείο για την εύρεση της διεύθυνσης IP ενός ατόμου μέσω του Xbox. Λειτουργεί ουσιαστικά ως αρπαγής IP. Το Grabify είναι επίσης ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να σας πάρει μια διεύθυνση IP. Το εργαλείο λειτουργεί δημιουργώντας έναν σύνδεσμο, πρέπει να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με το άτομο που χρειάζεστε για να βρείτε τη διεύθυνση IP. Μόλις ο στόχος κάνει κλικ στον σύνδεσμο, το Grabify θα πάρει τη διεύθυνση IP του για εσάς.

1. Πρέπει να μαντέψετε ποιος ο στόχος σας ενδιαφέρει περισσότερο να κάνετε κλικ, για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο και να αντιγράψετε αυτήν τη διεύθυνση URL.

2. Τώρα, πηγαίνετε στο Σελίδα Grabify.

3. Επικολλήστε τον σύνδεσμο στην ενότητα Εισαγωγή έγκυρης διεύθυνσης URL ή κώδικα παρακολούθησης….

4. Κάντε κλικ στο Create URL για να δημιουργήσετε έναν σύντομο σύνδεσμο από τον σύνδεσμο που μόλις επικολλήσατε.

5. Μαζί με τον συντομευμένο σύνδεσμο, θα σας δοθεί επίσης ένας κωδικός για την παρακολούθηση της διεύθυνσης IP του στόχου.

6. Τώρα, ίσως χρειαστεί να στείλετε αυτόν τον σύνδεσμο στον στόχο, ώστε να μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτόν.

7. Μόλις κάνουν κλικ σε αυτό, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τώρα τον κωδικό στον ιστότοπο του Grabify, πληκτρολογήστε τον κωδικό στην ενότητα Εισαγωγή έγκυρης διεύθυνσης URL ή κώδικα παρακολούθησης… και κάντε κλικ στην επιλογή Κώδικας παρακολούθησης.

8. Αυτό θα εμφανίσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη που έκανε κλικ στον σύνδεσμό σας. Το Grabify εμφανίζει επίσης όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη και το λειτουργικό του σύστημα, τη γεωγραφική τοποθεσία και τα στοιχεία του.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε το LANC Remastered IP Puller

Το LANC Remastered σας συνδέει με άλλους συμμετέχοντες μέσω gaming ή συνομιλιών και βρίσκει τις πληροφορίες για εσάς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη διεύθυνση IP χωρίς το Gamertag, επομένως λειτουργεί ως ανιχνευτής διεύθυνσης IP του Xbox. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

1. Πρέπει να εγκαταστήσετε ορισμένα προγράμματα πριν χρησιμοποιήσετε το LANC Remastered

2. Πριν κάνετε λήψη του LANC Remastered, πρέπει να απενεργοποιήσετε το IPV6 από το μενού δικτύου.

3. Για να το κάνετε αυτό, αναζητήστε τον Πίνακα Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

  Πώς να συγχωνεύσετε επίπεδα στο Photoshop

4. Κάντε κλικ στο Δίκτυο και Διαδίκτυο.

5. Κάντε κλικ στο Δίκτυο και κοινή χρήση.

6. Κάντε κλικ στην επικεφαλίδα δίπλα στην επιλογή Συνδέσεις.

7. Τώρα, κάντε κλικ στις Ιδιότητες.

8. Απενεργοποιήστε το πλαίσιο επιλογής δίπλα στην Έκδοση πρωτοκόλλου Internet (TCP/IPv6).

9. Κατεβάστε το LANC Remastered και ανοίξτε το χρησιμοποιώντας το 7Zip και εξαγάγετε το.

10. Εκτελέστε το πρόγραμμα και ενεργοποιήστε το ARP Spoofing and Filter.

11. Τώρα, μεταβείτε στο Xbox και βρείτε τη διεύθυνση IP σας που βρίσκεται στο μενού Ρυθμίσεις.

12. Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση IP στην ενότητα ARP Spoofing To:, Πληκτρολογήστε επίσης τη θύρα Xbox που είναι 3074.

13. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Xbox και δημιουργήστε ένα πάρτι ή προσκαλέστε τον στόχο σας σε ένα παιχνίδι.

14. Αφού μπουν οι φίλοι σας στο παιχνίδι, κάντε κλικ στο Enter. Αφού κάνετε κλικ στο Enter, η διεύθυνση IP του στόχου σας θα εμφανιστεί στη διεπαφή LANC Remastered.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να βρείτε μια διεύθυνση IP του Xbox One

Για να βρείτε τη διεύθυνση IP του Xbox σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Xbox στο μενού Προφίλ και συστήματος.

2. Στο Γενικός επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις δικτύου.

3. Στις ρυθμίσεις δικτύου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

4. Εδώ, μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP που είναι η διεύθυνση IP Xbox.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα εάν κάποιος παρακολουθεί τη διεύθυνση IP μου;

Απ. Εκτός από την ταυτότητά σας, εάν κάποιος ανακάλυψε τη διεύθυνση IP σας, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επιβραδύνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω επίθεσης DDoS. Η κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας είναι μια προσπάθεια διακοπής της κανονικής κίνησης ενός διακομιστή ή δικτύου εισάγοντας τόση κίνηση. Μόνο αυτή η ενέργεια χρειάζεται για να σας νικήσουμε σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

Ε2. Είναι καλό ένα VPN για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP μου;

Απ. Ένα premium επί πληρωμή VPN είναι το καλύτερο για την απόκρυψη οποιασδήποτε διεύθυνσης IP, μπορείτε να βρείτε ένα VPN χαμηλού κόστους που προσφέρει επίσης την ίδια προστασία. Η χρήση μιας διεύθυνσης IP όχι μόνο αποτρέπει μια επίθεση DDoS αλλά και καλύπτει την ταυτότητά σας όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα Xbox στο διαδίκτυο συνεδρία παιχνιδιού.

Ε3. Είναι παράνομο να βρείτε μια διεύθυνση IP χωρίς συγκατάθεση;

Απ. Όχι, η εύρεση μιας διεύθυνσης IP δεν είναι παράνομη, καθώς κανένας νόμος δεν το λέει. Ομοίως, η διεύθυνση IP δεν είναι ιδιωτική επειδή κάθε φορά που υποβάλλεται ένα αίτημα από έναν υπολογιστή μέσω του Διαδικτύου, η διεύθυνση IP του μπορεί να συνδεθεί από τον ιστότοπο, αυτό μπορεί να αποτραπεί χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Ε4. Είναι αξιόπιστο το δωρεάν VPN;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν διαθέσιμο VPN, αλλά είστε βέβαιοι ότι δεν μπορούν να ταιριάζουν με το premium VPN, καθώς οι συνδέσεις τους δεν είναι πολύ ασφαλείς, προσφέρουν μόνο περιορισμένα δεδομένα για αποστολή και άλλα ζητήματα εάν θέλετε να παίξετε σε υψηλό επίπεδο ταχύτητα Διαδικτύου και για να βεβαιωθείτε ότι η περίοδος παιχνιδιού σας είναι λιγότερο επιρρεπής σε επιθέσεις DDoS, εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε ένα premium VPN για μια ομαλή εμπειρία.

Q5. Είναι παράνομη η χρήση του Xresolver;

Απ. Η εξαγωγή μιας διεύθυνσης IP από ένα άτομο δεν είναι παράνομη, εφόσον το άτομο που την εξάγει τη χρησιμοποιεί για μη παράνομους σκοπούς.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox Live Gamertag ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να βρείτε τη διεύθυνση IP του Xbox του φίλου σας, ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλά για εσάς και μην ξεχάσετε να αφήστε ένα σχόλιο για τυχόν προτάσεις για το άρθρο.