Πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord

Καθημερινά αλληλεπιδρούμε με χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο. Οι διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας παρέχουν μια γρήγορη και εύκολη σύνδεση με άλλα άτομα στο διαδίκτυο. Το Discord είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που συγκεντρώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στην ίδια πλατφόρμα. Η αλληλεπίδραση με τόσους πολλούς ανθρώπους μπορεί να έχει κάποιους κινδύνους, μπορεί να μην γνωρίζουμε πάντα με ποιους αλληλεπιδρούμε και από πού προέρχονται. Η διεύθυνση IP μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τις βασικές πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία ενός ατόμου. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν μεθόδους για να βρουν τη διεύθυνση IP κάποιου από το Discord. Υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές μέθοδοι για να μάθετε πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord. Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε πώς να παρακολουθείτε την IP κάποιου στο Discord χρησιμοποιώντας διάφορα διαδικτυακά εργαλεία, όπως το Discord IP Resolver. Έτσι, εάν αναζητάτε αποτελεσματικές μεθόδους για να εντοπίσετε μια διεύθυνση IP στο Discord, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord

Σε αυτό το άρθρο, δείξαμε λεπτομερώς τους τρόπους λήψης της IP κάποιου στο Discord.

Τι είναι η Διεύθυνση IP Discord;

Οι διευθύνσεις IP του Discord είναι μοναδικές διαδικτυακές πληροφορίες που μπορούν να σας ενημερώσουν για την τοποθεσία ενός χρήστη. Οι διευθύνσεις IP είναι μοναδικές διευθύνσεις στο διαδίκτυο που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και από πού τις χρησιμοποιείτε. Η διεύθυνση IP του Discord λέει τις διαδικτυακές πληροφορίες ενός χρήστη του Discord. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP του Discord ενός ατόμου χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους που αναφέρονται λεπτομερώς σε αυτόν τον οδηγό.

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καταλάβετε πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση της γραμμής εντολών σε συσκευές Windows και τη χρήση διαδικτυακών εργαλείων για τη λήψη της διεύθυνσης IP. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την IP κάποιου για να τον εντοπίσετε γεωγραφικά. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε διακριτικοί και ασφαλείς από άλλους διαδικτυακούς χρήστες τους οποίους μπορεί να μην γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου από το Discord με το οποίο μπορεί να αλληλεπιδράτε στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να μάθετε ποια συσκευή χρησιμοποιούν για να σερφάρουν στο Διαδίκτυο με τη βοήθεια εργαλείων όπως το Discord IP Resolver. Στις επόμενες ενότητες, έχουμε βρει μεθόδους για να καταλάβουμε πώς να παρακολουθείτε την IP κάποιου στο Discord.

  Πώς να διαγράψετε αρχεία προσωρινής μνήμης Discord σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών

Η γραμμή εντολών είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία των Windows που μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορα ζητήματα. Η γραμμή εντολών χρησιμοποιείται γενικά για τη διόρθωση ορισμένων προβλημάτων των Windows και άλλων ζητημάτων συστήματος. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση μιας διεύθυνσης IP από το διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης μιας διεύθυνσης IP Discord. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα πριν χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή εντολών για να παρακολουθήσετε τη διεύθυνση IP στο Discord.

  • Βεβαιωθείτε ότι όλες οι άλλες εφαρμογές είναι κλειστές στον υπολογιστή σας και ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν παρεμβαίνει στη γραμμή εντολών.
  • Για να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο περίπλοκη και ταχύτερη, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης στη συσκευή σας.
  • Ανοίξτε μόνο τον ιστότοπο Discord και συνδεθείτε.
  • Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το άτομο του οποίου η διεύθυνση IP θέλετε να παρακολουθήσετε είναι επίσης συνδεδεμένο στο Discord.

Αφού εξασφαλίσετε όλες τις προηγούμενες απαιτήσεις για αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή εντολών για να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου από το Discord.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε cmd και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Εδώ, πληκτρολογήστε εντολή netstat-an και πατήστε το πλήκτρο Enter. Περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

3. Θα εμφανιστεί μια λίστα με το σενάριο που δημιουργήθηκε, θα μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα εντοπίσετε τους κωδικούς με το μήνυμα ESTABLISHED.

4. Εδώ, θα μπορείτε να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP των άλλων χρηστών, μπορείτε να αντιγράψετε και να λάβετε την τοποθεσία του χρήστη για να καταλάβετε πώς να παρακολουθείτε την IP κάποιου στο Discord.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Discord IP Resolver για να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου από το Discord.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το Discord IP Resolver Tool

Εάν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό Discord του άλλου ατόμου, μπορείτε να προσπαθήσετε να μάθετε πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord με το Εργαλείο επίλυσης IP. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να λάβετε τη διεύθυνση IP από την εφαρμογή.

  Πώς να κάνετε ροή Netflix στο Discord

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Discord και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στην εφαρμογή Discord, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

3. Από το μενού στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην επιλογή μενού Για προχωρημένους, ενεργοποιήστε την εναλλαγή λειτουργίας προγραμματιστή.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί ESC για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Discord.

6. Τώρα, μεταβείτε στη λίστα φίλων του Discord και κάντε δεξί κλικ στο όνομα του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή αναγνωριστικού.

8. Τώρα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Discord IP Resolver.

9. Επικολλήστε το αντιγραμμένο αναγνωριστικό Discord στο πλαίσιο κειμένου Discord User ID.

10. Κάντε κλικ στο κουμπί Επίλυση για να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου από το Discord.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το Discord IP Grabber Tool

Μαζί με τα εργαλεία Discord IP Resolver, τα εργαλεία IP Grabber είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία για να λάβετε τη διεύθυνση IP ενός χρήστη Discord. Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά εργαλεία IP Grabber, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων που είναι αφιερωμένα στην πλατφόρμα Discord. Μπορούν να γίνουν ορισμένα γενικά βήματα για τη χρήση αυτών των εργαλείων Discord IP Grabber. Τα παρακάτω είναι τα βήματα για να λάβετε μια διεύθυνση IP Discord με το εργαλείο IP Grabber για να καταλάβετε πώς να παρακολουθείτε την IP κάποιου στο Discord.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το άτομο του οποίου τη διεύθυνση IP αναζητάτε είναι επίσης συνδεδεμένο.

2. Μεταβείτε στην ενότητα μηνυμάτων και ξεκινήστε μια συνομιλία με το άτομο του οποίου τη διεύθυνση IP θα θέλατε να μάθετε.

3. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του εργαλείου Discord IP Grabber.

4. Εισαγάγετε έναν σύνδεσμο από το Διαδίκτυο στο εργαλείο και δημιουργήστε έναν σύνδεσμο Κώδικα παρακολούθησης.

5. Αντιγράψτε αυτόν τον σύνδεσμο και στείλτε τον στο άτομο στο Discord και ζητήστε του να τον επισκεφτεί.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Discord

6. Μόλις το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, αντιγράψτε ξανά τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στο Εργαλείο.

7. Στο εικονίδιο Αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP του ατόμου.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε άλλα εργαλεία τρίτων

Μαζί με τα εργαλεία Discord IP Resolver, πολλές εφαρμογές παρακολούθησης είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να παρακολουθείτε τη διεύθυνση IP ενός ατόμου για να γνωρίζετε την τοποθεσία του. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψεις και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση της διεύθυνσης IP κάποιου από το Discord. Μπορείτε να εξετάσετε διάφορους λογαριασμούς Discord μέσω αυτών των εφαρμογών. Οι περισσότεροι χρήστες του Discord χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για να παρακολουθούν τις διευθύνσεις IP άλλων χρηστών.

Πώς να αποκλείσετε ένα προφίλ στο Discord

Εάν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον στο Discord ή να αποκλείσετε κάποιον IP στο Discord, μπορείτε να το κάνετε γνωρίζοντας τη διεύθυνση IP του. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να αποκλείσετε κάποιον στο Discord.

1. Μάθετε τη διεύθυνση IP του Discord του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε χρησιμοποιώντας μία από τις προαναφερθείσες μεθόδους.

2. Ανοίξτε το Discord και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή.

3. Από την αριστερή πλευρά της οθόνης Discord, επιλέξτε έναν συγκεκριμένο διακομιστή.

4. Μόλις εντοπίσετε τον χρήστη, κάντε δεξί κλικ στο προφίλ του και κάντε κλικ στην επιλογή Απαγόρευση.

5. Επιβεβαιώστε την επιλογή απαγόρευσης και θα αποκλείσετε επιτυχώς IP του χρήστη στο Discord.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι μια διεύθυνση IP Discord;

Απ. Οι διευθύνσεις IP Discord είναι μοναδικές διαδικτυακές διευθύνσεις που σας ενημερώνουν για την τοποθεσία ενός χρήστη και τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιεί το άτομο.

Ε2. Μπορώ να γνωρίζω τη διεύθυνση IP κάποιου στο Discord;

Απ. Ναι, διάφορα διαδικτυακά εργαλεία μπορούν να παρακολουθούν μια διεύθυνση IP στο Discord. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατευτείτε από ψεύτικα προφίλ.

Ε3. Μπορώ να αποκλείσω IP κάποιον στο Discord;

Απ. Ναι, μπορείτε να αποκλείσετε IP ενός ατόμου στο Discord, προσδιορίζοντας τη διεύθυνση IP του. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες ρυθμίσεις Discord για να αποκλείσετε ένα προφίλ IP.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να καταλάβετε πώς να βρείτε την IP κάποιου στο Discord. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.