Πώς να βρείτε την αξία σποράς για έναν κόσμο Minecraft στα Windows 10

Κανένας κόσμος που δημιουργείται στο Minecraft δεν είναι πανομοιότυπος, εκτός και αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο σπόρο για αυτούς. Ο σπόρος είναι μια τιμή που χρησιμοποιεί ο αλγόριθμος του Minecraft ως σημείο προέλευσης για να δημιουργήσει τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε κόσμους στο Minecraft για να αποκτήσετε κόσμους που έχουν συγκεκριμένα biomes στα οποία θα θέλατε να παίξετε. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την αξία του δικού σας κόσμου και να τον μοιραστείτε με άλλους. Εάν τυχαίνει να έχετε δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα κόσμο, το να μοιράζεστε τους σπόρους του με άλλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους αφήσετε να παίξουν σε αυτόν (στα δικά τους συστήματα). Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε την αρχική αξία ενός κόσμου του Minecraft.

  Πώς να συγχρονίσετε το ιστορικό του Chrome με τη γραμμή χρόνου στα Windows 10

SPOILER ALERT: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Seed Value For A Minecraft World

Ανοίξτε το Minecraft και κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή στην κύρια οθόνη. Θα δείτε τη συνηθισμένη λίστα με τους κόσμους που έχετε δημιουργήσει. Κάντε κλικ στο μικρό κουμπί επεξεργασίας δίπλα σε έναν κόσμο.

Αυτό θα εμφανίσει την οθόνη Ρυθμίσεις για τον κόσμο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε μια τιμή Seed. Σημειώστε το και μοιραστείτε το με όποιον θέλετε. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί την τιμή του σπόρου, θα μπορεί να δημιουργήσει τον ίδιο ακριβώς κόσμο, μείον τυχόν δομές που έχετε φτιάξει.

  Ο απλός μετατροπέας νομισμάτων παρακολουθεί τις τιμές Forex και μετατρέπει το νόμισμα

Σε παλαιότερες εκδόσεις ή σε εκδόσεις Java της εφαρμογής, ενδέχεται να μην βλέπετε αυτό το πεδίο. Αντίθετα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια εντολή κονσόλας μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις εντολές, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα cheats που απενεργοποιούν τα επιτεύγματα. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση, δοκιμάστε αυτές τις εντολές σε έναν κόσμο.

/world seed

ή

/seed

Η βασική έκδοση του Minecraft σάς επιτρέπει να βρείτε τη βασική αξία ενός κόσμου χωρίς να ενεργοποιείτε τα cheat, επομένως αυτή είναι μια πολύ καλή βελτίωση. Οι παλαιότερες εκδόσεις του Minecraft απαιτούσαν να ενεργοποιήσετε τα cheat ή να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να βρείτε την αρχική αξία ενός κόσμου του Minecraft.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Ultimate Power Plan στα Windows 10

Δεν μπορείτε να αλλάξετε την αρχική αξία ενός κόσμου αφού δημιουργηθεί, οπότε μόλις αποκτήσετε την αρχική αξία σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον μοιραστείτε με κάποιον άλλο ή να δημιουργήσετε ένα ακριβές αντίγραφο του κόσμου. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πόση αλλαγή θα υπάρξει σε έναν κόσμο αν αλλάξετε ένα μικρό ψηφίο στην αρχική του αξία. Πιθανότατα θα καταλήξετε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του κόσμου, συμπληρωμένο με όλες τις δομές που έχετε δημιουργήσει, θα πρέπει να το εξαγάγετε και στη συνέχεια να το εισαγάγετε.