Πώς να βρείτε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

Η έννοια του «μου αρέσει» είναι κεντρική σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Είναι τόσο ζωτικό μέρος της επιτυχίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ορισμένοι χρήστες θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την πολυπόθητη καρδιά ή τους αντίχειρες. Βιαζόμαστε λίγο κάθε φορά που κάποιος κάνει like σε μια από τις αναρτήσεις ή τις φωτογραφίες ή τα βίντεό μας και εθιζόμαστε σε αυτό το συναίσθημα και θέλουμε περισσότερα.

Η ώθηση που παίρνουμε από κάθε μεμονωμένο “μου αρέσει” είναι ισοδύναμη με αυτό το μικρό υψηλό που παίρνετε όταν κερδίζετε ένα μεγάλο ποσό χρήματα ή ένα έπαθλο σε μια κλήρωση – ένα πλάνο καλής αίσθησης, που ακολουθείται από μια παρόρμηση να πάρετε περισσότερα. Αρκετά εθιστικό, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, γι’ αυτό οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Πώς να δείτε τα βίντεο που σας αρέσουν

Είναι πάντα χρήσιμο να διαβάζετε τα βίντεό σας και να βλέπετε ποια τα πήγαν καλά και ποια θα μπορούσαν καλύτερα. Για να δείτε τα likes που έχουν λάβει τα βίντεό σας στο παρελθόν, κάντε το εξής:

  Πώς να παίξετε αντίστροφα στο TikTok
  • Ανοίξτε το TikTok και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε στο βίντεο που έχετε δημοσιεύσει και κοιτάξτε το σύμβολο της καρδιάς στη δεξιά πλευρά για να δείτε τα like σας.
  • Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε και να ελέγξετε πόσο δημοφιλές ήταν κάθε βίντεο. Εάν θέλετε πραγματικά να γίνετε διάσημος στο TikTok, δείτε πώς να το κάνετε δημιουργήστε και ανεβάστε βίντεο στο TikTok.

    Αν θέλετε να δείτε ποια βίντεο σας άρεσαν, μπορείτε να το κάνετε κι εσείς! Από τη σελίδα προφίλ, θα δείτε τρεις επιλογές κάτω από το κουμπί «Επεξεργασία προφίλ». Κάντε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς με μια γραμμή μέσα από αυτό.

    Αυτό θα σας δείξει μια λίστα με όλα τα βίντεο που σας αρέσουν από άλλους δημιουργούς.

    Πώς να σας αρέσει ένα βίντεο/Ακολουθήστε έναν δημιουργό στο TikTok

    Είναι πολύ απλό να σας αρέσουν τα βίντεο και να ακολουθήσετε τους δημιουργούς. Στο βίντεο που θέλετε να κάνετε like ή να ακολουθήσετε:

  • Επιλέξτε το εικονίδιο καρδιάς για να σας αρέσει το βίντεο.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο + για να ακολουθήσετε τον δημιουργό.
  • Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Στη συνέχεια, το βίντεο θα εμφανιστεί στη σελίδα σας για εσάς και ο δημιουργός θα εμφανιστεί στη σελίδα που ακολουθεί.

    Πώς να μην σας αρέσει ένα βίντεο στο TikTok

    Έτσι νομίζατε ότι σας άρεσε ένα συγκεκριμένο βίντεο, αλλά αφού το παρακολουθήσατε μισή ντουζίνα φορές, συνειδητοποιείτε ότι το μισείτε περισσότερο από ό,τι έχετε μισήσει ποτέ. Είναι λίγο πολύ φυσιολογικό να αλλάζεις γνώμη για κάτι. Λοιπόν, έχετε κολλήσει μόνιμα με αυτό το τρομερό κλιπ στη ροή σας; Καθόλου. Μπορείτε πάντα να μη σας αρέσει ένα βίντεο.

      Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok; Θα πρέπει να εγγραφείτε;
  • Μεταβείτε στη σελίδα σας για εσάς.
  • Σύρετε για να βρείτε το βίντεο που δεν σας αρέσει πλέον.
  • Πατήστε παρατεταμένα στο βίντεο.
  • Επιλέξτε Δεν ενδιαφέρομαι στο αναδυόμενο μενού για να καταργήσετε το βίντεο.
  • Τρόπος προβολής βίντεο από δημιουργούς που ακολουθείτε

    Όταν ακολουθείτε έναν δημιουργό, λέτε στο TikTok ότι θέλετε να βλέπετε το περιεχόμενο αυτού του ατόμου όποτε το παράγει. Το να ακολουθείτε πολλούς παραγωγικούς και ταλαντούχους δημιουργούς είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα στη διάθεσή σας μια σταθερή ροή ποιοτικού περιεχομένου όταν ανοίγετε την εφαρμογή. Αφού ακολουθήσετε έναν δημιουργό, κάθε φορά που ανοίγετε τη σελίδα “Ακολουθούν”, θα εμφανίζονται τα βίντεό του και μπορείτε να περάσετε με το δάχτυλό τους κατά βούληση.

    Βρείτε βίντεο για να σας αρέσει στο TikTok

    Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, το TikTok παίζει τυχαία βίντεο για εσάς, αλλά θα δημιουργήσετε γρήγορα τη δική σας γεύση και η εφαρμογή θα αρχίσει να σας δείχνει πράγματα που είναι πιθανό να απολαύσετε. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην εφαρμογή και όσο περισσότερο σας αρέσουν τα βίντεο, τόσο περισσότερο το TikTok εντοπίζει τον τύπο των βίντεο που προτιμάτε να παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε απευθείας περιεχόμενο που είναι του γούστου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης.

    Στη σελίδα αναζήτησης (που ονομάζεται Discover), μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε μοντέρνα hashtags, τα οποία λειτουργούν παρόμοια με τα hashtags σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Το TikTok συλλέγει δεδομένα και επίπεδα δραστηριότητας για δεδομένα hashtags και τοποθετεί τα καυτά hashtag απευθείας στη σελίδα Discover. Μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας hashtags ή να κάνετε κύλιση στα κορυφαία hashtag για να δείτε τι απολαμβάνουν οι άλλοι.

      Πώς να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα

    Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε όρους αναζήτησης χρησιμοποιώντας ονόματα δημιουργών, ιδέες, τίτλους τραγουδιών – τις συνήθεις λέξεις-κλειδιά αναζήτησης. Ο αλγόριθμος είναι σχετικά ακριβής, αλλά περιστασιακά μπορεί να βλέπετε τυχαία βίντεο που δεν έχουν καμία σχέση με τον όρο αναζήτησής σας. Αυτό είναι μόνο μέρος της διασκέδασης.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Πώς μπορώ να μάθω αν σε κάποιον άρεσε τα βίντεό μου;

    Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δείτε εάν ένα βίντεο έχει likes. Αρχικά, από τη σελίδα TikTok For You, πατήστε το εικονίδιο «Εισερχόμενα» στο κάτω μέρος. Αυτό θα εμφανίζει ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των “μου αρέσει” και των σχολίων βίντεο.

    Η ενότητα των ειδοποιήσεων ταξινομείται χρονολογικά. Επομένως, εάν μόλις δημοσιεύσατε ένα βίντεο, τα likes θα πρέπει να εμφανίζονται στο επάνω μέρος των ειδοποιήσεών σας. Αν είναι παλιότερο βίντεο, μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στην ημερομηνία που το δημοσιεύσατε.

    Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στο κάτω μέρος της διεπαφής του TikTok και να πατήσετε το βίντεο που σας ενδιαφέρει. Στη δεξιά πλευρά, το κουμπί “μου αρέσει” θα έχει έναν αριθμό δίπλα του. Αυτά είναι πόσα like έχει το βίντεο.

    Πώς μπορώ να μάθω πόσες προβολές έχει το βίντεό μου;

    Το να μάθετε πόσες προβολές έχει ένα βίντεο είναι πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται καν να είστε επαληθευμένος λογαριασμός. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ. Κάθε βίντεό σας θα έχει έναν αριθμό στη μικρογραφία.

    Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει πόσες προβολές έχει το βίντεό σας στο TikTok.

    Μπορώ να πω σε ποιον άρεσε το περιεχόμενό μου;

    Ναί! Μεταβείτε στο εικονίδιο εισερχομένων στο κάτω μέρος της διεπαφής του TikTok και πατήστε τα “μου αρέσει” για το εν λόγω βίντεο. Εδώ, θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες του TikTok που τους άρεσε το περιεχόμενό σας.