Πώς να βρείτε ρούχα ανά εικόνα [8 Outfit Finder Apps]

Αν σας μαγεύει ένα όμορφο φόρεμα που βρήκατε στο Instagram αλλά δεν ξέρετε από πού να το αγοράσετε, οι ισχυρές εφαρμογές εύρεσης ρούχων που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ.

Στην εποχή του Διαδικτύου, οι άνθρωποι συχνά αντλούν έμπνευση για το στυλ και τη μόδα από επιρροές των social media και διασημότητες που κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ή δημοσιεύουν εικόνες που κοσμούν κομψά ρούχα.

Αυτά τα μοντέρνα ρούχα αξίζει να πεθάνεις και οι χρήστες συχνά ονειρεύονται να τα έχουν στην κατοχή τους, αλλά το να τα βρουν στο Διαδίκτυο είναι μια ηράκλεια δουλειά. Πρέπει να συνεχίσετε να περιηγείστε σε χιλιάδες εικόνες για μέρες και μέρες σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρείτε κάτι που αξίζει τον κόπο.

Λοιπόν, αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να συνεχίσετε να πηδάτε ανάμεσα σε αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών για να βρείτε κάτι που αξίζει να φορέσετε, σημαίνει ότι δεν σας αξίζει να φαίνεστε λαμπερή και να κατηγορείτε την εμφάνιση των διασημοτήτων; Φυσικά, ναι!

Χάρη στην εφαρμογή εύρεσης ρούχων που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε εύκολα να μειώσετε τον χρόνο αγορών που σπαταλάτε κάνοντας κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρείτε ρούχα που συμμορφώνονται με το γούστο και τις προτιμήσεις σας στη μόδα.

Τα εργαλεία διατίθενται είτε ως αυτόνομη εφαρμογή είτε είναι ενσωματωμένα σε δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου ή κοινής χρήσης εικόνων. Η χρήση αυτών των εφαρμογών που βασίζονται σε AI είναι αβίαστη. μπορείτε να ανεβάσετε τις εικόνες ρούχων από το ρολό της κάμερας απευθείας στην εφαρμογή ή απλά να κατευθύνετε την κάμερα της συσκευής σας προς το ρούχο με το οποίο θέλετε. Αυτό είναι!

Το εργαλείο θα επεξεργαστεί την εικόνα του προϊόντος και οι έξυπνοι αλγόριθμοί του θα παρέχουν παρόμοια ρούχα με εντυπωσιακά χρώματα, σχέδια, υφές κ.λπ. στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν το είχε η τύχη, είναι πιθανό να συναντήσετε το ακριβές κομμάτι που είναι διαθέσιμο σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα!

Εάν η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό εντυπωσιακών ρούχων φαίνεται δελεαστική, μείνετε μαζί μας καθώς σας καθοδηγούμε σε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης ρούχων που είναι γνωστό ότι παρέχουν ακριβή αποτελέσματα για την αναζήτησή σας.

Google Lens

Το Google Lens είναι ένα δημοφιλές εργαλείο αναγνώρισης εικόνων που μπορεί να αναγνωρίσει ρούχα, ρούχα, προσωπικά αξεσουάρ όπως κοσμήματα, κολιέ και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να ψάξετε στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να βρείτε αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα που είδατε κάποιον να φοράει.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Lens στη συσκευή σας Android ή Apple, η λειτουργικότητα των φακών Google αρχίζει να λειτουργεί απευθείας από την κάμερα του τηλεφώνου σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τραβήξετε την εικόνα του ρούχου ή του αξεσουάρ που ψάχνετε.

Πρέπει να εστιάσετε την κάμερα στα ρούχα των οποίων την εναλλακτική πρέπει να βρείτε στο διαδίκτυο. Το Google Lens θα παρουσιάσει πολλά αποτελέσματα που ταιριάζουν και αν βρει ακριβή αντιστοίχιση, επισημαίνει το αποτέλεσμα με ένα μικρό μπλε εικονίδιο.

  Πώς να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης της Apple σε μια συσκευή

Εάν πατήσετε αυτό το εικονίδιο, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Αγορών Google, η οποία παρέχει συνδέσμους αγορών από διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Amazon, για να πραγματοποιήσετε την αγορά.

Επιπλέον, το Google Lens είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αναγνωρίζει τα μεμονωμένα προϊόντα που φοράει ένα άτομο και παρουσιάζει αποτελέσματα για καθένα από αυτά ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε εικόνες από τη συλλογή σας για να αναγνωρίσετε ρούχα και αξεσουάρ.

Snap σε στυλ Amazon

Η πλατφόρμα αγορών της Amazon διαθέτει ένα εργαλείο οπτικής αναζήτησης που εστιάζει στα ρούχα που ονομάζεται Style Snap, ενσωματωμένο ακριβώς στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στην κορυφή του ιστότοπου ή του alp. Αυτή η λειτουργία “Style Snap” σας βοηθά να ανακαλύψετε ρούχα και αξεσουάρ – κοσμήματα, παπούτσια και πολλά άλλα, ανεβάζοντας τη φωτογραφία που τραβήξατε στο τηλέφωνό σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα, πρέπει να αναζητήσετε το εικονίδιο της κάμερας στο επάνω μέρος, να το αγγίξετε και, στη συνέχεια, να επιλέξετε Style Snap. Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες από τη συλλογή σας και ακόμη και να επιτρέψετε στο εργαλείο να έχει απευθείας πρόσβαση στα πρόσφατα τραβηγμένα στιγμιότυπα οθόνης.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην προβολή κάμερας και να εστιάσετε στα ρούχα ή τα αξεσουάρ που θέλετε να σαρώσετε σε πραγματικό χρόνο. Εάν τα wearable είναι διαθέσιμα στο Amazon, θα εμφανιστούν στις προτεινόμενες λίστες προϊόντων. Το Style Snap είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αναγνωρίζει κάθε ένδυμα και παρουσιάζει μεμονωμένα αποτελέσματα για καθένα από αυτά.

CamFind

Με την υποστήριξη του Image Recognition API του CloudSight, το CamFind ισχυρίζεται ότι είναι η πιο ακριβής μηχανή οπτικής αναζήτησης που μπορεί ουσιαστικά να βρει όλα όσα θέλετε, από ρούχα μέχρι αξεσουάρ, σχεδόν ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε!

Το CamFind είναι μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές μόδας σε συσκευές Android και iPhone, και αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίζει με ακρίβεια τα ρούχα από τις φωτογραφίες. Πρέπει να τραβήξετε την εικόνα της ενδυμασίας που ψάχνετε και να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να την επεξεργαστεί η μηχανή αναζήτησης.

Στη συνέχεια, η μηχανή αναζήτησης θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα. Αυτό δεν είναι ό,τι μπορεί να κάνει το CamFind. Παρέχει επίσης την περιγραφή του προϊόντος και τα σχετικά βίντεο του YouTube, εάν βρει, μαζί με τους συνδέσμους αγορών για να πάρετε γρήγορα τα ρούχα.

Ορισμένες άλλες εκπληκτικές λειτουργίες περιλαμβάνουν μετάφραση γλώσσας, συγκρίσεις τιμών, οπτικές υπενθυμίσεις, σχετικά βίντεο προϊόντων κ.λπ.

Το CamFind συνεργάζεται επίσης με τις συνεργασίες Uber και Lyft για να παρουσιάσει αποτελέσματα Τοπικής Αναζήτησης για τις ανάγκες αγορών στο κατάστημα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή κοινής χρήσης προφίλ κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας και να δείτε αυτά των άλλων. Αυτό βοηθά στην κατανόηση των τρεχουσών τάσεων της μόδας. Η ιδιωτική περιήγηση είναι το κερασάκι στην τούρτα.

  9 καλύτερες λύσεις παρακολούθησης ιστοτόπων για μικρές και επιχειρήσεις

Lykdat

Το Lykdat είναι ένα άλλο ενδιαφέρον εργαλείο που αξίζει να δοκιμάσετε όταν θέλετε να ανακαλύψετε ρούχα από φωτογραφίες. Είναι προσβάσιμο από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιτραπέζιο και κινητό τηλέφωνο. Για να αναζητήσετε ρούχα χρησιμοποιώντας το Lykdat, επισκεφτείτε το Lykdat από το πρόγραμμα περιήγησής σας και πατήστε το προκαθορισμένο εικονίδιο αναζήτησης στο κάτω μέρος.

Κόψτε τη φωτογραφία ή μια ομάδα φωτογραφιών που έχετε βρει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα όπως το Instagram και ανεβάστε τις από τη συλλογή σας. Αυτό είναι!

Τώρα, περιμένετε τη Lykdat να κάνει τα μαγικά της και να προτείνει παρόμοια προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου στο διαδίκτυο. Λαμβάνετε επίσης συγκρίσεις τιμών για διαφορετικά αποτελέσματα και τρέχουσες εκπτώσεις στο είδος.

Υπάρχουν πολλά φίλτρα προσαρμογής αναζήτησης, όπως φύλο, χρώμα, τοποθεσία κ.λπ., για να περιορίσετε τα κριτήρια αναζήτησης και να λάβετε ακριβή αποτελέσματα σχετικά με αυτό που αναζητάτε.

Αυτό το εργαλείο, επίσης, μπορεί να εντοπίσει με επιτυχία πολλά είδη ένδυσης από μία εικόνα και δίνει ξεχωριστά αποτελέσματα για καθένα από αυτά.

Φακός Pinterest

Παρόμοια με το Amazon, η εφαρμογή για κινητά του Pinterest είναι εξοπλισμένη με ένα εργαλείο οπτικής αναζήτησης, γνωστό ως Lens, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα ρούχα στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων, ανάμεσα στις χιλιάδες ιδέες που είναι διαθέσιμες εδώ στην πλατφόρμα.

Το Pinterest Lens είναι εύκολο στη χρήση. πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο αναζήτησης στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το εικονίδιο Κάμερα. Στη συνέχεια, εστιάστε την κάμερα σε ένα άτομο για να τραβήξετε την εμφάνισή του ή επιλέξτε την εικόνα από το ρολό της κάμερας για να βρείτε παρόμοια στυλ και να τα επιδεικνύετε.

Στη συνέχεια, το Pinterest παρουσιάζει παρόμοιες ιδέες στη ροή που προκύπτει, η οποία κατηγοριοποιείται σε Εξερεύνηση και Αγορά. Μπορείτε να εξερευνήσετε παρόμοιες ιδέες για έμπνευση στην πρώτη ενότητα και εάν το εργαλείο βρει την ακριβή αντιστοίχιση, θα σας παρουσιαστούν επίσης σύνδεσμοι αποστολής για να αγοράσετε τα ρούχα στο διαδίκτυο.

Για να βοηθήσει στην παροχή συνδέσμων αγοράς, το Pinterest συνεργάστηκε με το ShopStyle, μια κορυφαία πλατφόρμα αγορών μόδας και τρόπου ζωής. Όπως και άλλες πλατφόρμες της λίστας, το Pinterest Lens AI αναγνωρίζει τα πολλαπλά είδη μόδας στην εικόνα και μπορεί να παρουσιάσει ανάλογα αποτελέσματα αναζήτησης.

PhotoSherlock

Το PhotoSherlock είναι μια διαισθητική πλατφόρμα διαθέσιμη στον Ιστό, στο Android και στο iPhone που σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας και τα στυλ που κοιτάτε εστιάζοντας στα αντικείμενα ή ανεβάζοντας εικόνες από τη συλλογή της συσκευής σας.

Η διαισθητική πλατφόρμα αντλεί αποτελέσματα από την Yandex και την Google για να παρουσιάσει παρόμοια αποτελέσματα εικόνας και είναι αρκετά απλή στη λειτουργία της. Είναι δυνατή η αντίστροφη αναζήτηση οποιουδήποτε προϊόντος. εδώ, είναι ρούχα για να ανακαλύψετε παρόμοια προϊόντα. Η διεπαφή είναι καθαρή και πρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες από τη συλλογή σας ή να χρησιμοποιήσετε απευθείας την κάμερα για αναζήτηση. Τα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης παρουσιάζονται στη συνέχεια.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Xbox 0x87af000d

Για ό,τι αξίζει, το PhotoSherlock προσφέρει επίσης αξιοπρεπή λειτουργία επεξεργασίας φωτογραφιών. Μπορείτε να περικόψετε την εικόνα για να εστιάσετε στο ρούχο που ψάχνετε πριν το ανεβάσετε για να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα.

TruePicShop

Χρησιμοποιώντας μια λειτουργία αναγνώρισης εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη, το TruePicShop είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android και iOS για αναζήτηση ρούχων στο διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Η διαδικασία ανακάλυψης ρούχων χρησιμοποιώντας το TruePicShop είναι απλή. Θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα παρέχοντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να σαρώσετε το ρούχο που έχετε εντοπίσει στην πρίζα ή στο δρόμο και να ξεκινήσετε την αναζήτηση.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα επεξεργαστεί την εικόνα και θα παρέχει αποτελέσματα αναζήτησης και λεπτομέρειες προϊόντος. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα είναι ατελείωτα και θα περιλαμβάνουν ρούχα με παρόμοια εμφάνιση που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Το εργαλείο παρέχει επίσης συνδέσμους αγορών από καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου για να διευκολύνει τις εύκολες αγορές, μαζί με συγκρίσεις τιμών για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια.

Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να βρίσκουν εύκολα τα ρούχα που έχουν δει άλλα άτομα να φορούν ή να εκτίθενται σε καταστήματα μόδας. Αρκετές χρήσιμες λειτουργίες σε αυτήν την εφαρμογή διευκολύνουν σημαντικά τις αγορές. Το TruePicShop περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης για να σας βοηθήσει να συναντήσετε λάτρεις των αγορών σε όλο τον κόσμο.

Visual Fashion Finder

Ανήκει στην Cortexica Vision Systems, το Visual Fashion Finder χρησιμοποιεί συστήματα αναγνώρισης εικόνας που βασίζονται σε σύννεφο και τεχνολογία οπτικής αναζήτησης που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία για να παρέχει μια ισχυρή λύση οπτικής αναζήτησης ειδικά για τη βιομηχανία της μόδας.

Η πρόσβαση στο εργαλείο είναι δυνατή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά η τεχνολογία Find Similar μπορεί να ενσωματωθεί στις εφαρμογές για κινητά οποιασδήποτε επωνυμίας ή πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας API. Το Visual Fashion Finder δίνει στους πελάτες τη δύναμη να αναζητούν ρούχα και άλλα αξεσουάρ μόδας που έχουν βρει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας τις εικόνες τους.

Το εργαλείο αναζητά τη βάση δεδομένων του για παρόμοια στοιχεία και σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιθανό να βρείτε μια ακριβή αντιστοίχιση.

Αφού οι χρήστες ανεβάσουν τη φωτογραφία ή σαρώσουν την ενδυμασία που αναζητούν, το Visual Fashion Finder παρέχει μια εξαντλητική λίστα προϊόντων, όποιο από το AI βρήκε παρόμοιο όσον αφορά το χρώμα, το σχέδιο, την υφή και άλλα κριτήρια.

Τυλίγοντας

Χάρη σε αυτές τις εφαρμογές εύρεσης ρούχων, η εύρεση ρούχων σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας δεν σημαίνει πλέον άσκοπη κύλιση στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να βρει κάτι σχετικό.

Όχι μόνο εκσυγχρονίζουν την όλη διαδικασία αλλά βοηθούν επίσης τους χρήστες να επωφεληθούν από καλύτερες εκπτώσεις προσφέροντας συγκρίσεις τιμών.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πώς να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων σε iPhone ή iPad.