Πώς να βρείτε πότε δημιουργήθηκε το Apple ID σας

Κανείς δεν σημειώνει πραγματικά την ημερομηνία όταν δημιουργεί έναν λογαριασμό email ή έναν λογαριασμό στο Facebook. Δεν είναι πληροφορίες που χρειάζεστε, μέχρι να τις χρειαστείτε. Για παράδειγμα, η ημερομηνία που δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο Gmail χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο κωδικό πρόσβασής σας. Η Apple δεν σας ρωτά πότε δημιουργήσατε το Apple ID σας εάν ανακτάτε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά μπορεί να προκύψει κάποια ανάγκη να βρείτε όταν δημιουργήθηκε το Apple ID σας. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο απίστευτα άχρηστες είναι οι πληροφορίες του λογαριασμού σας Apple. Εδώ είναι μια δουλειά γύρω.

Ελέγξτε το email σας

Το Apple ID σας συνδέεται με ένα email. Εάν δεν έχετε αλλάξει πρόσφατα τη διεύθυνση email σας στο Apple ID, θα πρέπει να αναζητήσετε στα εισερχόμενά σας το παλαιότερο email από την Apple σχετικά με τη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Είναι μακρινό, αλλά αν υπάρχει το email, μπορεί να σας δώσει μια αρκετά ακριβή ιδέα για το πότε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός σας.

  Πώς να δείτε ένα κρυφό "Φύλλο εξαπάτησης" συντομεύσεων πληκτρολογίου στο iPad

Ιστορικό αγορών

Εάν δημιουργήσατε ένα Apple ID, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το κάνατε για να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση, το ιστορικό αγορών σας πιθανότατα θα σας δείξει όταν δημιουργήσατε το Apple ID σας. Το μόνο κόλπο είναι να βρείτε το ιστορικό αγορών σας.

Στο iOS 11, ανοίξτε την εφαρμογή App Store. Πατήστε το προφίλ σας επάνω δεξιά και στη σελίδα του λογαριασμού σας, πατήστε το αναγνωριστικό σας στο επάνω μέρος. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ακόλουθη οθόνη και πατήστε Ιστορικό αγορών.

Από προεπιλογή, το iOS εμφανίζει το ιστορικό αγορών σας για τις τελευταίες 90 ημέρες. Πατήστε ’90 ημέρες’ για να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο εύρος ημερομηνιών. Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα έτος. Εφόσον προσπαθείτε να βρείτε πότε δημιουργήσατε το Apple ID σας, πατήστε το παλαιότερο έτος που εμφανίζεται στο Εύρος ημερομηνιών.

  Πώς να παίξετε αρχεία με αλφαβητική ή αριθμητική σειρά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον πρώτο μήνα που εμφανίζεται κάτω από το έτος και έχετε μια καλή εκτίμηση ως προς το πότε δημιουργήσατε το Apple ID σας. Όλες οι αγορές που κάνετε, δηλαδή όλες οι εφαρμογές που κατεβάζετε εμφανίζονται στο Ιστορικό αγορών σας. Δεν έχει σημασία αν αγοράσατε μια εφαρμογή ή αν κατεβάσατε μια που ήταν δωρεάν.

Υπήρχε μια επιλογή για να δείτε το ιστορικό αγορών σας στο iTunes, αλλά δεδομένου ότι η Apple έχει αφαιρέσει το App Store από το iTunes εντελώς, αυτή είναι η μόνη λύση.

Τραπεζικές Πληροφορίες

Εάν κατά τύχη η πρώτη εφαρμογή που κατεβάσατε ποτέ μετά τη δημιουργία του Apple ID σας ήταν επί πληρωμή, ίσως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την αγορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ωστόσο, εάν συμβαίνει αυτό, καλύτερα να αναζητήσετε μέσω του email σας το τιμολόγιο που στέλνει η Apple αφού κάνετε μια αγορά. Αυτή είναι φυσικά μια σπάνια περίπτωση και η λιγότερο πρακτική λύση.

  Πώς να σταματήσετε το Netflix να παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο