Πώς να βρείτε περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix

Το Netflix λαμβάνει νέο περιεχόμενο κάθε μήνα. Εάν μια πολύ δημοφιλής ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή έρχεται στο Netflix, πιθανότατα θα την ακούσετε στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι εκτελούν μια μηνιαία λίστα περιεχομένου που φθάνει και εξέρχεται από το Netflix. Δυστυχώς, δεν κάνουν αυτές τις λίστες ανά χώρα. Το Netflix περιορίζει το περιεχόμενο ανά περιοχή. (αλλά υπάρχει μια λύση σε αυτό).

Πολλές εκπομπές και ταινίες που πιστεύετε ότι έρχονται στο Netflix δεν είναι διαθέσιμες στη συγκεκριμένη χώρα σας. Εάν ενθουσιάζεστε με μια επερχόμενη τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία μόνο και μόνο για να μάθετε ότι δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, θα θέλετε έναν καλύτερο τρόπο για να βρείτε περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια επίσημη σελίδα όπου μπορείτε να δείτε περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix. Ενημερώνεται εβδομαδιαία. Υπάρχει επίσης ένας ιστότοπος που έχει μια λίστα με περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix που ενημερώνεται καθημερινά.

  Πώς να βρείτε το πρώτο σας Tweet

Πρόσφατα προστέθηκε την τελευταία εβδομάδα

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο τέλος αυτής της ενότητας. Μπορείτε να δείτε τον σύνδεσμο μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτός ο σύνδεσμος διαφέρει από την κατηγορία “Προστέθηκε πρόσφατα” στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το μενού “Περιήγηση”.

Ο σύνδεσμος παραθέτει εκπομπές και ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα στο Netflix. Το περιεχόμενο δεν ταξινομείται ανά είδος. Ορισμένο περιεχόμενο σίγουρα θα επικαλύπτει την κατηγορία Νέες Αφίξεις. Η κατηγορία Νέες αφίξεις προτείνει περιεχόμενο που είναι νέο και ταιριάζει στις συνήθειες προβολής σας. Η σελίδα “Προστέθηκε την τελευταία εβδομάδα” εμφανίζει όλο το νέο περιεχόμενο αδιακρίτως. Δεν ταξινομεί και δεν προτείνει τίποτα.

  Πρέπει να σταματήσετε την εγκατάσταση του KB 3035583 ξανά

Πρέπει να συνδεθείτε στο Netflix για να δείτε το νέο περιεχόμενο.

Επισκεφτείτε το Netflix που μόλις προστέθηκε

Περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα – Ημερήσια λίστα

Μπορείτε να ελέγξετε μια ημερήσια λίστα με περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix, εάν μια εβδομαδιαία συλλογή δεν είναι αρκετή. Το Whats New On Netflix είναι ένας ιστότοπος που παραθέτει όλο το νέο περιεχόμενο που προστέθηκε στο Netflix. Ο ιστότοπος ταξινομεί το περιεχόμενο ανά χώρα. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο Netflix για να δείτε τη λίστα του νέου περιεχομένου.

Επισκεφτείτε το Whats New On Netflix και κάντε κλικ στη σημαία της χώρας σας στο επάνω μέρος.

  Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν τηλέφωνα με δυνατότητες το 2020

Κάντε κύλιση πέρα ​​από τις πολλές διαφημίσεις και θα δείτε μια λίστα με νέες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Netflix.

Κάθε εγγραφή στη λίστα συνοδεύεται από το είδος και το έτος κυκλοφορίας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Παρακολούθηση στο Netflix» για να μεταβείτε απευθείας στην αρχική σελίδα της εκπομπής στο Netflix. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Netflix.

Αυτή η λίστα με περιεχόμενο που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix μπορεί να είναι ακατάστατη, αλλά ενημερώνεται καθημερινά. Όσον αφορά τη σελίδα που είναι γεμάτη διαφημίσεις, ο ιστότοπος πρέπει να διατηρεί τα φώτα αναμμένα, οπότε δώστε τους ένα πάσο.

Επισκεφτείτε το Whats New στο Netflix