Πώς να βρείτε παλιούς φίλους με έναν ηλεκτρονικό έλεγχο ιστορικού

Όταν μεγαλώνεις, πάντα υποθέτεις ότι θα είσαι για πάντα φίλος με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά δεν βγαίνει πάντα έτσι. Απομακρύνεστε για το κολέγιο ή τη δουλειά. Συναντάς τον σύντροφό σου και ηρεμείς. Η ζωή σου προχωρά και χάνεις επαφή με πολλούς παλιούς φίλους. Αλλά κάποια στιγμή, κάτι ενεργοποιεί μια ανάμνηση και σκέφτεσαι από μέσα σου: «Αναρωτιέμαι πώς τα πάει» ή «Μακάρι να ήξερα τι έκανε αυτές τις μέρες».

Στο παρελθόν, ο εντοπισμός παλιών φίλων θα μπορούσε να είναι μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία. Αλλά με την έλευση της εποχής του Διαδικτύου, έχει γίνει εκπληκτικά απλό να βρεις παλιούς φίλους χρησιμοποιώντας έναν διαδικτυακό ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Μπορούν να πάρουν ακόμη και τις πιο αόριστες πληροφορίες για κάποιον και να ψάξουν σε ομάδες δημοσίως διαθέσιμων δεδομένων για να τον εντοπίσουν. Σε αυτό το άρθρο, θα σας διδάξουμε πώς να βρίσκετε παλιούς φίλους με ηλεκτρονικό έλεγχο ιστορικού, καθώς και να προτείνουμε ποιοι από τους πολλούς ιστότοπους στον ιστό είναι οι καλύτεροι για χρήση.

Ο καλύτερος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού για χρήση για να βρείτε χαμένους φίλους

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους, όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι. Αναπόφευκτα, μερικά είναι πολύ καλύτερα από άλλα. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να αναζητήσετε έναν παλιό φίλο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες πιθανές πιθανότητες επιτυχίας. Πώς όμως να ξεχωρίσεις το σιτάρι από την ήρα;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε την αναζήτηση με μια λίστα προτάσεων. Τα βασικά κριτήρια που έχουμε εφαρμόσει για να περιορίσουμε την αγορά είναι:

Ένα ευρύ φάσμα ελέγχων ιστορικού – Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες αναζητήσεις από άλλες. Αλλά για να έχετε την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε έναν χαμένο φίλο, πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα αναζητήσεων δεδομένων.
Σωστή έρευνα – Δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί ιστότοποι εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι παρέχουν εις βάθος έρευνα, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν κάτι περισσότερο από μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια συμπληρώνουν τα αποτελέσματα. Οι συστάσεις μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό για τη διεξαγωγή της έρευνάς τους προσεκτικά και επιμελώς.
Προσαρμογή αναζήτησης – Αναζητώντας έναν χαμένο φίλο, ο όγκος των πληροφοριών που έχετε μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας ο ιστότοπος να μπορεί να κάνει τη δουλειά του ανεξάρτητα από το πόσες πληροφορίες του δίνετε.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Τα ευρήματα ενός ελέγχου ιστορικού θα εμφανίζονται στους χρήστες σε μια αναφορά, αλλά η ποιότητα αυτών των αναφορών μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ. Έχουμε προτείνει μόνο εκείνους τους ιστότοπους που μπορούν να παρέχουν εύκολα κατανοητές, ακριβείς και ευανάγνωστες αναφορές.
Ευκολία χρήσης – Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν πίνακα εργαλείων για να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουν βρεθεί και να διαχειρίζεστε τις αναζητήσεις σας. Αλλά μερικά από αυτά είναι λιγότερο φιλικά προς το χρήστη από άλλα. Έχουμε προτείνει μόνο ιστότοπους που προσφέρουν έναν καλά σχεδιασμένο και εύχρηστο πίνακα ελέγχου.
Καλή υποστήριξη πελατών – Ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι ακριβής επιστήμη, επομένως η καλή υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητη. Όλες οι προτάσεις μας προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών παροχών εκτός ωραρίου.
Εφαρμογές για κινητά – Όλοι θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα εν κινήσει αυτές τις μέρες και η δυνατότητα πρόσβασης στις πληροφορίες αναζήτησής σας σε μια κινητή συσκευή είναι σημαντική. Ως εκ τούτου, όλοι οι συνιστώμενοι πάροχοι προσφέρουν εφαρμογές για κινητά ως βασικός εξοπλισμός.

Παρακαλώ σημειώστε: ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Κανένας αξιόπιστος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού δεν θα προσφέρει απόλυτη εγγύηση ότι θα βρει το άτομο που αναζητάτε ή ότι θα λάβει το 100% των πληροφοριών που παρέχει σωστές. Τούτου λεχθέντος, οι καλύτερες υπηρεσίες έχουν εντυπωσιακό ιστορικό και διαθέτουν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των χρηστών. Και οι τέσσερις τοποθεσίες που προτείνουμε εδώ έχουν αποφέρει σταθερά θετικά αποτελέσματα και είμαστε βέβαιοι ότι αν βρεθεί ο χαμένος φίλος σας, όλοι αυτοί οι ιστότοποι πιθανότατα θα το καταφέρουν.

  8 φοβερά θέματα Mate για λήψη

1 — Επαληθεύτηκε

Η κορυφαία επιλογή μας για έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που θα χρησιμοποιηθεί για την εύρεση χαμένων φίλων το 2018 είναι το BeenVerified. Η εταιρεία τιμολογεί τις υπηρεσίες της λίγο υψηλότερα από την Intelius και η δομή τιμολόγησης είναι επίσης λίγο πιο περίπλοκη. Αλλά για τα χρήματα, εξακολουθούν να προσφέρουν καλή αξία και μια πραγματικά εντυπωσιακή εξυπηρέτηση. Για τη βασική τους τιμή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους παρέχετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε. Στη συνέχεια, το BeenVerified θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών αρχείων, αναφορών ιδιοκτησίας, δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομερειών ποινικού μητρώου, ιστορικού διευθύνσεων και πολλά άλλα.

Αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω, η premium υπηρεσία τους θα εμβαθύνει σε ακόμα περισσότερες πηγές και θα παράγει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση του ατόμου που αναζητάτε. Το BeenVerified προσφέρει στους χρήστες μια λεπτομερή αναφορά που είναι και πάλι καλά σχεδιασμένη και εύκολη στην παρακολούθηση. Η αναφορά και όλα τα άλλα δεδομένα που προσδιορίζουν είναι προσβάσιμα στον εντυπωσιακό διαδικτυακό υπολογιστή τους, ενώ προσφέρουν επίσης εντυπωσιακές εφαρμογές για συσκευές iOS και Android. Και η υπηρεσία υποστήριξης πελατών τους είναι πολύ απλά μια από τις καλύτερες που υπάρχουν, προσφέροντας επταήμερη υπηρεσία, η οποία είναι ανοιχτή πολλές ώρες και μπορεί να προσπελαστεί είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

2 — Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που ωθεί το BeenVerified για την πρώτη θέση σε αυτήν τη λίστα και προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευνας που είναι ιδανική για το κυνήγι των χαμένων φίλων. Προσφέρουν μια σχεδόν ίδια υπηρεσία με το BeenVerified. Η δομή τιμολόγησης τους είναι επίσης λίγο υψηλότερη από τον μέσο όρο και έχουν επίσης δομή πληρωμών δύο επιπέδων. Ωστόσο, το Checkmate παρέχει σίγουρα μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας για αυτήν την τιμή. Για τη βασική τους αμοιβή, θα λάβουν όποιες πληροφορίες μπορείτε να τους δώσετε και θα αναζητήσουν λεπτομέρειες όπως το καθεστώς σεξουαλικού δράστη, ποινικό μητρώο, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και οποιαδήποτε πληροφορία σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, αυτό συνήθως δίνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά αν θέλετε περισσότερες, όπως οικονομικό ιστορικό, δικαστικά αρχεία, άδειες οδήγησης και άδειες όπλων, μπορείτε να το αποκτήσετε πληρώνοντας λίγο περισσότερο για το premium πρόγραμμα τους. Το CheckMate έχει έναν πολύ ωραίο διαδικτυακό ταμπλό, καθώς και μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο. Αλλά προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα. Οι τελικές αναφορές τους είναι εύκολο να ακολουθηθούν και είναι καλά σχεδιασμένες και όλα τα σχόλια των πελατών που λάβαμε σχετικά με την υπηρεσία τους είναι πολύ ικανοποιημένα.

3 — TruthFinder

Το Truthfinder είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού και, ενώ μπορεί να βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε αυτήν τη λίστα, είναι εξίσου πιθανό να μπορέσουν να βρουν τον χαμένο φίλο σας με οποιαδήποτε από τις άλλες συστάσεις μας. Το Truthfinder προσφέρει πλήρως ολοκληρωμένη ερευνητική υπηρεσία που εξετάζει σχεδόν οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να φανταστείτε. Ισχυρίζονται ότι αναζητούν εκατομμύρια δημόσια αρχεία και ως εκ τούτου, μπορούν να βρουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς.

Προσφέρουν επίσης μια δομή πληρωμών δύο επιπέδων και με την υψηλότερη χρέωση, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη μοναδική υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού. Ισχυρίζονται ότι αυτό αναζητά περισσότερα διαδικτυακά αρχεία και αρχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ό,τι μπορούν να περιμένουν οποιοσδήποτε ανταγωνιστικός ιστότοπος και οι πελάτες premium για να ανακαλύψουν πράγματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου, αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται και πολλά άλλα. Όπως και το Checkmate, μπορούν επίσης να προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν επίσης μια υπηρεσία υποστήριξης πελατών 24/7, και ένα πραγματικό μπόνους είναι ότι η δική τους είναι διαθέσιμη και σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση. Το Truthfinder μπορεί να μην ήταν ο αγαπημένος μας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού, αλλά εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική δουλειά.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WeChat

4 — Intelius

Η τελευταία επιλογή για έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που θα χρησιμοποιηθεί για την εύρεση χαμένων φίλων το 2018 είναι η Intelius. Η Intelius προσφέρει μια ευρεία υπηρεσία ελέγχου ιστορικού σε πολύ λογική τιμή. Χρησιμοποιώντας το τεράστιο εύρος των διαθέσιμων πηγών του, η Intelius μπορεί να αναγνωρίσει πράγματα όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διευθύνσεων, το ποινικό μητρώο, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή και τα σχόλια που έχουμε λάβει από τους χρήστες είναι επίσης εξαιρετικά θετικά. Ισχυρίζονται ότι έχουν ολοκληρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις ΗΠΑ.

Αναζητώντας τους χαμένους φίλους, η Intelius χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη ερευνητική τεχνολογία, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα σημαντικό ανθρώπινο στοιχείο στη δουλειά τους. Για παράδειγμα, θα στείλουν κάποιον να ψάξει σε μη ψηφιοποιημένα αρχεία σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, εάν απαιτείται. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων Intelius είναι όμορφα σχεδιασμένος και είναι πραγματικά εύκολος στην πλοήγηση, ενώ οι αναφορές τους είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο κατανοητές που έχουμε συναντήσει. Η Intelius προσφέρει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, οι οποίες είναι επίσης καλά σχεδιασμένες και εύχρηστες. Προσφέρουν επίσης μια αποτελεσματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Εύρεση φίλων μόνοι σας έναντι χρήσης μιας υπηρεσίας επί πληρωμή

Υπήρξε μια εποχή που μια τέτοια αναζήτηση θα ήταν κυριολεκτικά σαν να ψάχνεις για μια βελόνα σε μια θημωνιά. Αλλά όχι πια. Σήμερα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη που μπορείτε να κοιτάξετε ανάλογα με τις πληροφορίες που έχετε στη διάθεσή σας. Το πρώτο μέρος που θα δοκιμάσουν οι περισσότεροι είναι μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google. Μπορεί να σταθείτε τυχεροί εδώ, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στις Η.Π.Α. και αν οι χαμένοι φίλοι σας έχουν ένα αρκετά κοινό όνομα, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας πίσω στην περιοχή «βελόνα στα άχυρα». Ένα καλύτερο στοίχημα αυτές τις μέρες είναι πιθανώς ιστότοποι κοινωνικών μέσων όπως το Facebook. Αρκετοί άνθρωποι καθιστούν διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες σχετικά με το σχολείο και το πανεπιστήμιό τους, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Αλλά φυσικά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Η άλλη επιλογή είναι να ακολουθήσετε μια πιο επαγγελματική διαδρομή και να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού με πληρωμή για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξετάσουν το ιστορικό ενός ατόμου, συντάσσοντας προφίλ με βάση τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για κάποιον για όλους τους λόγους. Για παράδειγμα, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους νέους γείτονές σας ή για το κορίτσι για το οποίο μιλάει συνέχεια ο σύζυγός σας από το γραφείο του. Αλλά χρησιμοποιούνται επίσης συχνά από άτομα που θέλουν να βρουν έναν χαμένο φίλο ή μέλος της οικογένειάς τους. Και η υπηρεσία που προσφέρουν είναι ιδανική και για αυτόν τον σκοπό. Ανεξάρτητα από το πόσα γνωρίζετε για τον παλιό σας φίλο, εάν οι πληροφορίες για αυτόν υπάρχουν εκεί έξω, μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού σάς προσφέρει τις καλύτερες πιθανότητες να το βρείτε.

Τι είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού;

Ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία για την αναζήτηση πληροφοριών για άτομα. Για να το κάνουν αυτό, αναζητούν τεράστιες ποσότητες δημοσίως διαθέσιμων πηγών πληροφοριών και στη συνέχεια συγκεντρώνουν ό,τι βρίσκουν σε μια ευνόητη αναφορά. Διαφορετικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα έχουν πρόσβαση σε διαφορετικές πηγές πληροφοριών, αλλά όλες οι πληροφορίες στις οποίες θα έχουν πρόσβαση είναι 100% νόμιμα διαθέσιμες και βρίσκονται ήδη σε δημόσιο τομέα. Αυτοί οι ιστότοποι δεν κάνουν τίποτα κακό. Εάν είχατε τέτοια τάση, θα μπορούσατε να πάτε και να αναζητήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες μόνοι σας. Αλλά το να το κάνεις με το χέρι θα ήταν μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία.

  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας συγχρονισμό αρχείων Cloud με το Nextcloud

Τέτοιοι ιστότοποι μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις μέσα σε λίγα μόνο λεπτά που διαφορετικά μπορεί να σας χρειαστούν ώρες. Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν τα πράγματα σωστά, επίσης, ακόμη και με ελάχιστες πληροφορίες για εργασία. Ακόμα κι αν έχετε μόνο ένα μερικό όνομα και ένα μέρος που πήγατε μαζί στο σχολείο ή στο κολέγιο, ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού θα έχει μια αξιοπρεπή πιθανότητα να τα βρείτε. Μπορείτε συνήθως να προσαρμόσετε τις αναζητήσεις, ώστε να λαμβάνετε πίσω μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Από πού αντλούν τις πληροφορίες τους οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

Διαφορετικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές πληροφοριών κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους. Οι πηγές που χρησιμοποιούνται θα διαφέρουν επίσης ανάλογα με τη φύση της αναζήτησής σας και το επίπεδο τιμολόγησης για το οποίο πληρώνετε. Αλλά σε γενικές γραμμές, όλες εξετάζουν τον ίδιο βασικό τύπο πληροφοριών, οι οποίες είναι όλες ελεύθερα και νόμιμα διαθέσιμες και βρίσκονται ήδη στο δημόσιο τομέα .

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικού ελέγχου, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες τυχόν νομικών ενεργειών στις οποίες συμμετείχαν), αρχεία αρχειοθέτησης, προσωπικές αναφορές και οποιαδήποτε πληροφορία άτομο έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες διαδικτυακές πηγές. Είναι σχεδόν πάντα ένα πολύ πλήρες φάσμα πηγών και η τεχνολογία που χρησιμοποιούν σημαίνει ότι οι περισσότεροι ιστότοποι μπορούν να εγγυηθούν υψηλό βαθμό ακρίβειας.

Γιατί ορισμένοι έλεγχοι ιστορικού είναι δωρεάν ενώ άλλοι πρέπει να πληρώνονται;

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μια «δωρεάν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού», αλλά θα σας συνιστούσαμε να είστε προσεκτικοί εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους. Το Tt είναι πολύ σπάνιο να πάρεις κάτι καλό δωρεάν αυτές τις μέρες, και αυτό ισχύει τόσο στον έλεγχο ιστορικού όσο οπουδήποτε αλλού.

Η εκτέλεση ενός αξιόπιστου ελέγχου ιστορικού δεν είναι φθηνή, καθώς απαιτεί τη χρήση ερευνητικών εργαλείων υψηλής τεχνολογίας καθώς και εργατοώρες. Ενώ ορισμένα τοπικά και κρατικά αρχεία είναι προσβάσιμα δωρεάν, σχεδόν όλα τα δεδομένα που διατηρούνται σε εθνικό επίπεδο απαιτούν την πληρωμή ενός τέλους για να αποκτήσουν πρόσβαση. Όλα αυτά κοστίζουν χρήματα και οι ιστότοποι πρέπει να καλύπτουν τουλάχιστον τα γενικά τους έξοδα.

Εάν βρείτε έναν ιστότοπο που να το κάνει αυτό χωρίς κανένα λόγο, είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να είναι ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για κακόβουλους σκοπούς ή ακόμη και λειτουργεί ως τέχνασμα για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού ή άλλου κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας . Άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να παρέχουν μια δωρεάν αναφορά που βασίζεται σε κάτι περισσότερο από μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Από την άλλη πλευρά, μην παραπλανηθείτε και πιστεύετε ότι οι ακριβές υπηρεσίες είναι πάντα καλύτερες. Μείνετε στα βασικά κριτήρια που αναφέραμε προηγουμένως και θα καταστεί σαφές ποιος προσφέρει αξία για τα χρήματα.

Συνοψίζοντας

Το να λάβετε την απόφαση να αναζητήσετε έναν χαμένο φίλο μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά μπορεί επίσης να αποδειχθεί εξαιρετικά ανταποδοτικό. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε τους χαμένους φίλους σας δωρεάν χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης ή ιστότοπους κοινωνικών μέσων, αλλά οι καλύτερες πιθανότητες να τους βρείτε είναι χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να αναζητήσουν μια τεράστια γκάμα πηγών δεδομένων γρήγορα και αποτελεσματικά και να βρουν θετικά αποτελέσματα με βάση τις ελάχιστες παρεχόμενες πληροφορίες.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να αναζητήσετε έναν χαμένο φίλο; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Ήταν επιτυχής η αναζήτησή σας; Χρησιμοποιήσατε έναν από τους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που προτείναμε σε αυτό το άρθρο; Σας βοήθησε ο οδηγός μας στην αναζήτησή σας; Χαιρετίζουμε πάντα τα σχόλια και τις οδηγίες από όλους τους αναγνώστες μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια σχολίων.