Πώς να βρείτε παλιές αναρτήσεις στο Instagram

Το Instagram είναι η πιο διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δραστηριοποιείται στην αγορά. Ανήκει στη Meta, παλαιότερα γνωστή ως Facebook. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας με φίλους και οικογένεια. Μπορείτε να μοιραστείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε αυτήν την πλατφόρμα. Επίσης, πολλοί άνθρωποι διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους στο Instagram και κερδίζουν πολλά μέσα από αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στο πώς να βρείτε παλιές αναρτήσεις στο Instagram. Για να λάβετε μια λεπτομερή απάντηση, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να βλέπετε παλιές αναρτήσεις στο Instagram χωρίς κύλιση και να επιλύσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται παλαιότερες αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς να βρείτε παλιές αναρτήσεις στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να βρείτε παλιές αναρτήσεις στο Instagram με λεπτομέρεια με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να αφαιρέσετε την καρτέλα Shop από το Instagram

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση κατά ημερομηνία στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας την ημερομηνία στο Instagram. Πρέπει να πληκτρολογήσετε την ημερομηνία που θέλετε να αναζητήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης και να πατήσετε Enter. Στη συνέχεια, όλες οι αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν εκείνη την ημέρα και αυτές με αυτήν την ημερομηνία που αναφέρονται στη λεζάντα τους θα εμφανιστούν σε εσάς.

Πώς βλέπετε τις παλιές αναρτήσεις κάποιου στο Instagram;

Για να δείτε την παλιά ανάρτηση κάποιου στο Instagram, πρέπει να ανοίξετε το προφίλ του και στη συνέχεια να συνεχίσετε να κάνετε κύλιση μέχρι να βρείτε την παλιά ανάρτηση που ψάχνετε, η ημερομηνία της ανάρτησης αναφέρεται κάτω από τη λεζάντα.

Πώς βρίσκετε δημοσιεύσεις από χρόνια πριν στο Instagram;

Για να βρείτε αναρτήσεις στο Instagram πριν από χρόνια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση 1: Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω ενδέχεται να μην λειτουργούν συνεχώς, επειδή εάν άλλες αναρτήσεις έχουν αναφέρει παρόμοια ημερομηνία ή έτος στη λεζάντα τους, θα εμφανίζονται και αυτές οι αναρτήσεις.

Σημείωση 2: Για χρήστες Android και iOS Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης από το κάτω μέρος της οθόνης.

  Πώς να προσθέσετε τοποθεσία στο Instagram Bio

2. Εισαγάγετε την ημέρα, τον μήνα και το έτος στο πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε σχετικές αναρτήσεις.

Μπορείτε να δείτε τις δικές σας παλιές αναρτήσεις στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε τις δικές σας παλιές αναρτήσεις στο Instagram, αλλά θυμηθείτε να τις αναζητήσετε χειροκίνητα. Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου για να το κάνετε αυτό.

Πώς μπορείτε να δείτε τις παλιές σας αναρτήσεις στο Instagram χωρίς κύλιση;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη μέθοδος για να δείτε παλιές αναρτήσεις στο Instagram χωρίς κύλιση. Πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την ανάρτηση που ψάχνετε. Μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο.

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις στο Instagram;

Εάν δεν έχετε διαγράψει τις παλαιότερες αναρτήσεις σας στο Instagram, μπορείτε απλώς να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη ροή σας και να βρείτε όλες τις παλιότερες αναρτήσεις σας εκεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο γιατί η φόρτωση παλαιότερων αναρτήσεων απαιτεί καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι παλαιότερες αναρτήσεις δεν εμφανίζουν προβλήματα είναι η ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο και οι διαγραμμένες αναρτήσεις.

Διατηρεί το Instagram διαγραμμένες φωτογραφίες;

Ναι, οι διαγραμμένες φωτογραφίες, βίντεο, ιστορίες και τροχοί παραμένουν στον πρόσφατα διαγραμμένο φάκελο στις ρυθμίσεις λογαριασμού για 30 ημέρες μετά τη διαγραφή. Μόλις περάσει αυτός ο χρόνος, χάνεται για πάντα.

  Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram

Πώς μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram;

Για να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις Insta, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης, πραγματοποιήστε αναζήτηση για Πρόσφατα διαγραμμένα και πατήστε στο κατάλληλο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Θα βρείτε όλες τις πρόσφατα διαγραμμένες αναρτήσεις σας στο Instagram τις τελευταίες 30 ημέρες.

Μπορείτε να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram πριν από χρόνια;

Όχι, δεν είναι δυνατή η ανάκτηση διαγραμμένων αναρτήσεων στο Instagram μετά από 30 ημέρες διαγραφής. Μόλις περάσει η διαγραφή 30 ημέρες, η ανάρτηση διαγράφεται οριστικά και δεν μπορεί να ανακτηθεί σε καμία περίπτωση.

Πώς μπορείτε να δείτε παλιά διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram;

Για να δείτε παλιά διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Αναζητήστε για Λήψη των πληροφοριών σας και πατήστε στο κατάλληλο αποτέλεσμα.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να κοινοποιηθούν τα δεδομένα σας στο Instagram και πατήστε την επιλογή Αίτημα λήψης.

6. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram.

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν έως και 14 ημέρες για τη λήψη αυτών των δεδομένων.

***

Σε αυτό το άρθρο, ρίξαμε μια ματιά στο πώς να βρίσκετε παλιές αναρτήσεις στο Instagram και να βλέπετε παλιές αναρτήσεις χωρίς κύλιση. Επίσης, έχουμε λύσει κάποιες κοινές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ίδιο. Ελπίζουμε ότι όλες οι ερωτήσεις σας έχουν απαντηθεί σε αυτό το άρθρο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.