Πώς να βρείτε μια Sugar Momma στο Instagram

Από την ίδρυση του Instagram, η εφαρμογή έχει γίνει μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάσσουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους με ομοϊδεάτες τους και τελικά να αναζητούν συνεργάτες σε αυτήν την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Διάφορες ομάδες έχουν εμφανιστεί για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, όπως άτομα που αναζητούν μια μαμά ζάχαρη που μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια με τη σειρά της για μια σχέση. Βαρεθήκατε τη μονοτονία των κερδών και δεν ξέρετε πώς να βρείτε μια μαμά ζάχαρη στο Instagram; Σας φέρνουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βρείτε μια μαμά ζάχαρη στο Facebook και το Instagram.

Πώς να βρείτε μια Sugar Momma στο Instagram

Ας μάθουμε πώς μπορείτε να βρείτε ζαχαρωτά μαμάδες στο Instagram και στο Facebook με τη βοήθεια ετικετών και άλλων μεθόδων για να προσδιορίσετε αποτελεσματικά τα προφίλ-στόχους. Αλλά πρώτα, ας μάθουμε τι είναι οι ζαχαρωμένες μαμάδες και τι ακριβώς κάνουν.

  Πώς να περικόψετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram

Τι κάνει μια μαμά ζάχαρη;

Μια ζαχαρομαμά μπορεί αόριστα να οριστεί ως μια γυναίκα που παρέχει υλιστική και οικονομική υποστήριξη σε έναν γενικά νεότερο σύντροφο με αντάλλαγμα μια σεξουαλική ή ρομαντική σχέση.

Ποιοι είναι οι κανόνες του να είσαι Sugar Baby;

Υπάρχουν δέκα βασικοί κανόνες για να είσαι ένα ζαχαρούχο μωρό:

  • Έχετε μια εικονική ταυτότητα και όχι το πραγματικό σας όνομα, παρόμοιο με το όνομα που εισάγετε στο παιχνίδι
  • Διατηρήστε προσωπικά στοιχεία απόρρητα στο διαδίκτυο
  • Να είστε αυθεντικοί ως προς τις ανάγκες σας και του συντρόφου σας
  • Δημιουργήστε όρια και συζητήστε λεπτομέρειες
  • Κάντε μια συμφωνία για τα οικονομικά και τα επιδόματα
  • Κάντε την ασφάλεια και την ασφάλειά σας προτεραιότητά σας
  • Γνωρίστε τον σωστό τρόπο για να βρείτε μια ζαχαρένια μαμά/μπαμπά, για να μην σας απατήσουν
  • Έχετε άλλες προοπτικές για να επιστρέψετε οικονομικά
  • Μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας είναι απαραίτητη
  • Να είστε διακριτικοί σχετικά με τη φύση της σχέσης

Τι πρέπει να ρωτήσω ένα Sugar Baby;

Αρχικά, αφού δημιουργήσετε καλή επικοινωνία με ένα ζαχαρούχο μωρό, το να κάνετε μερικές ερωτήσεις για να γνωρίσετε το άλλο άτομο από μέσα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τη σχέση και να χτίσετε αμοιβαία κατανόηση. Παραθέτουμε μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε παρακάτω:

  • Πώς θα ήταν οι πληρωμές; Και θα ήσασταν διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε;
  • Τι θέλουν να πάρουν από τη σχέση;
  • Ποια θα ήταν η φύση της σχέσης;
  • Έχει η σχέση προκαθορισμένη διάρκεια μετά την οποία τερματίζεται;
  Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story σας

Πού μπορώ να βρω μια Sugar Momma δωρεάν; Πού μπορώ να βρω πλούσια ζάχαρη μαμά;

Ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών όπως το sugar baby, το sugar dating, το sugar momma και το sugar daddy στην ενότητα ετικετών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Μεταβείτε στην ενότητα αναρτημένες φωτογραφίες και προφίλ που σχετίζονται με το ίδιο. Υπάρχουν επίσης πολλοί ιστότοποι γνωριμιών, όπου μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ζαχαρούχα μαμά με μια ψεύτικη διαδικτυακή περσόνα έτοιμη να ξεκινήσει τη ζωή της μαζί σας.

Τι είναι το Sugar Mama στο Instagram;

Μια ζάχαρη μαμά είναι μια γυναίκα που επιλέγει να πληρώσει για τη στοργή και την προσοχή που λαμβάνει από τον σύντροφό της. Αναζητούν σχέσεις με ανθρώπους που επιλέγουν να τους αποδεχτούν όπως είναι και τελικά να είναι στήριγμα για τη ζωή τους. Το φιλτράρισμα μέσω hashtag και λογαριασμών με χρήση σχετικών λέξεων-κλειδιών στη σελίδα εξερεύνησης είναι ένας από τους λίγους τρόπους για να βρείτε μια μαμά ζάχαρη.

Είναι αληθινή η Sugar Momma στο Instagram;

Όχι, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να εξαπατήσουν τη διασκεδαστική γούνα των μωρών με ζάχαρη σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών. Ζώντας στη σημερινή εποχή, είναι αρκετά εύκολο να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από το Διαδίκτυο και να ψαρέψετε άτομα που έχουν απεγνωσμένη ανάγκη από ζάχαρη μαμάς. Το να ζητάτε διαπιστευτήρια και στοιχεία λογαριασμού για τη μεταφορά χρημάτων είναι ένας συνηθισμένος τρόπος εκμετάλλευσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τροποποιήσετε το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Είναι προτιμότερο να κάνετε ενδελεχή έρευνα προτού γίνετε ευάλωτοι με μια ζαχαρούχα μαμά στο Instagram και της αποκαλύψετε όλα τα μυστικά σας.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

Πώς να βρείτε μια Sugar Momma στο Instagram;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να βρείτε μια μαμά ζάχαρη στο Instagram:

  • Μια βολική προσέγγιση είναι να αναζητήσετε hashtags που σχετίζονται με τις ζαχαρωμένες μαμάδες, όπως τα ζαχαρωτά μωρά και τα ζαχαρένια ραντεβού. Μπορείτε να αναζητήσετε λογαριασμούς με τις λέξεις ζάχαρη μαμά και να βρείτε αναρτήσεις με τέτοιες ετικέτες.

  • Ένας άλλος τρόπος θα μπορούσε να είναι να συμπεριλάβετε τις λέξεις ζάχαρη μωρό στο προφίλ σας. Αυτό θα μπορούσε να σας βάλει στη λίστα αναζήτησης εκείνων των μαμάδων που αναζητούν ένα ζαχαρούχο μωρό στο Instagram.

Πώς να βρείτε μια Sugar Momma στο Facebook;

Το Facebook παλαιότερα είχε μεγαλύτερη απήχηση από το Instagram, αλλά επειδή οι περισσότεροι χρήστες του είναι ανενεργοί, μπορεί να βλέπετε πιο συχνά πλαστά και απενεργοποιημένα προφίλ. Αν ψάχνετε πώς να βρείτε μια μαμά ζάχαρη στο Facebook, δοκιμάστε τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω:

  • Αναζητήστε προφίλ και σελίδες στο Facebook με ονόματα που σχετίζονται με τις λέξεις-κλειδιά ζάχαρης μαμάς για να έρθετε αμέσως σε επαφή με μια μαμά ζάχαρη και να αρχίσετε να μιλάτε και να συνομιλείτε.
  • Αναζητήστε αναρτήσεις ή ιστορίες στο Facebook που αποτελούνται από λέξη μαμά ζάχαρη, σχόλια και απαντήστε σε αυτά για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

Πώς μπορώ να μιλήσω στη Sugar Momma μου;

Για αρχή θα πρέπει:

  • Γνωρίστε τη ζαχαρένια μαμά σας, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές της
  • Να είστε υπομονετικός και προσεκτικός ακροατής
  • Αναπτύξτε και συζητήστε τη βάση, τη διάρκεια και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες της σχέσης σας

Αυτά τα πράγματα βοηθούν στην έναρξη μιας καλής και ξεκάθαρης επικοινωνίας, η οποία είναι απαραίτητη μακροπρόθεσμα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι μάθατε πώς να βρείτε μια μαμά ζάχαρη. Ενημερώστε μας εάν αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.