Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε το Copper στο Minecraft

Το Minecraft λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και οι περισσότερες ενημερώσεις κυκλοφορούν ομοιογενώς σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες εκτελείται. Τούτου λεχθέντος, ορισμένες ενημερώσεις φτάνουν μόνο σε ορισμένες πλατφόρμες και εκδόσεις.

Οι ενημερώσεις εισάγουν συχνά νέα μπλοκ και πρόσθετες λειτουργίες στα υπάρχοντα μπλοκ.

χαλκός στο minecraft

Χαλκός στο Minecraft

Ο χαλκός εισήχθη στο Minecraft 1.17. Είναι διαθέσιμο τόσο στην έκδοση Bedrock/Windows 10 όσο και στην έκδοση Java. Είναι το πρώτο νέο μετάλλευμα που προστίθεται στο παιχνίδι από το Nether Quartz το 2013.

Στο Minecraft Copper?

Εμφανίζεται φυσικά
Έχει δύο παραλλαγές: χαλκό και βαθύσχιστο χαλκό που είναι μια σπάνια εκδοχή του
Μπορεί να εξορυχθεί με μια πέτρινη αξίνα ή υψηλότερη

  Πώς να διορθώσετε τα δέρματα που δεν φορτώθηκαν στο Minecraft

Περιστατικό

Ο χαλκός μπορεί να εξορυχθεί στα επίπεδα Υ 0 – 96, ωστόσο, βρίσκεται πιο συχνά στο επίπεδο y 48. Για μια εξαιρετική ματιά στο πώς εμφανίζεται ο χαλκός, ανατρέξτε στην οπτικοποίηση από το OMGcraft – Συμβουλές & Εκμάθηση Minecraft στο YouTube.

Μπορείτε να βρείτε κανονικά Χαλκό κοντά σε σιδηρομετάλλευμα και είναι περίπου τόσο συνηθισμένο. Εμφανίζεται σε φλέβες 6 ή περισσότερων, ανάλογα με την έκδοση του Minecraft που χρησιμοποιείτε.

Εάν το εξορύξετε με μια σιδερένια αξίνα, θα πάρετε περισσότερο μετάλλευμα χαλκού ανά τεμάχιο από ό,τι αν το εξορύξατε με ένα πέτρινο τσεκούρι.

Χρήση

Ο χαλκός είναι νέος που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις του ακόμη, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο. ένα spyglass (τηλεσκόπιο).

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λήψη της έκδοσης Java Minecraft (Δοκιμαστική)

Κατασκευάστε spyglass με χαλκό στο Minecraft

Για να δημιουργήσετε ένα Spyglass με χαλκό στο Minecraft, χρειάζεστε:

Ένα θραύσμα αμέθυστου (συστάδες αμέθυστου εμφανίζονται βαθιά μέσα σε σπηλιές στον υπερκόσμο και μπορούν να εξορυχθούν με μια σιδερένια αξίνα ή μεγαλύτερη)
Δύο μεταλλεύματα χαλκού
Καύσιμα (ξύλο, κάρβουνο κ.λπ.)
Ένας φούρνος
Τραπέζι χειροτεχνίας
Λιώστε δύο μεταλλεύματα χαλκού σε χάλκινα πλινθώματα στον κλίβανο.
Στο τραπέζι χειροτεχνίας, τοποθετήστε το θραύσμα αμέθυστου στο δεύτερο κελί της πρώτης σειράς.
Τοποθετήστε μια ράβδο χαλκού στο δεύτερο κελί της δεύτερης σειράς και στο δεύτερο κελί της τρίτης σειράς.
Θα κατασκευαστεί ένα spyglass.

  Πώς να φτιάξετε τερακότα στο Minecraft

συμπέρασμα

Ο χαλκός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός αλεξικέραυνου που μπορεί να εκτρέψει τους κεραυνούς. Μπορεί να είναι ή να μην είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα spyglass αλλά υπάρχει. Ο χαλκός είναι κάπως μοναδικός στο ότι ένα κομμάτι του θα οξειδωθεί και θα αλλάξει χρώμα εάν μείνει έξω. Μπορείτε να το καλύψετε με κερί για να αποφύγετε την οξείδωση. Το μπλοκ είναι αρκετά καινούργιο, οπότε ενώ δεν δημιουργεί πολλά πράγματα, μπορεί τελικά να γίνει πιο σημαντικό στη συνέχεια. Δεν είναι πιθανό να γίνει υλικό θωράκισης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φορτισμένων μπότες ή ακόμα και μαγνητικά πεδία.