Πώς να βρείτε και να κατεβάσετε τα καλύτερα Apple Watch Faces

Το Apple Watch σας διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με ενσωματωμένες όψεις ρολογιών, με διαφορετικά στυλ και επιπλοκές, που οδηγούν σε χιλιάδες πιθανές προσαρμοσμένες προσόψεις ρολογιών. Θέλετε να παραλείψετε τη σκληρή δουλειά να φτιάξετε το δικό σας; Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα καλύτερα πρόσωπα Apple Watch.

Ενώ το Apple Watch εξακολουθεί να μην υποστηρίζει προσόψεις ρολογιών τρίτων, η λειτουργία Face Sharing που εισήχθη στο watchOS 7 διευκολύνει την εισαγωγή και την προσθήκη προ-προσαρμοσμένων προσόψεων ρολογιών. Εδώ μπαίνει ο Facer.

Facer είναι μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι χρήστες του Apple Watch μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν τις δικές τους προσαρμοσμένες όψεις ρολογιών. Η εφαρμογή Facer είναι δωρεάν για χρήση και τα ρολόγια που δημιουργούνται από μέλη της κοινότητας είναι δωρεάν για λήψη.

  Ενεργοποιήστε ενέργειες σε πολλές εφαρμογές για να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας σας με το Zapier

Για να ξεκινήσετε, κάντε λήψη και ανοίξτε το Εφαρμογή Facer στο iPhone σας. Τώρα, μπορείτε να περιηγηθείτε και να βρείτε ένα ρολόι που σας αρέσει. Μπορείτε να αναζητήσετε προσόψεις ρολογιών ή μπορείτε να δείτε τι είναι μοντέρνο.

Μόλις βρείτε μια όψη ρολογιού που σας αρέσει, απλώς πατήστε πάνω της.

Θα δείτε μια μεγαλύτερη προεπισκόπηση της πρόσοψης του ρολογιού εδώ. Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη” δίπλα στην πρόσοψη του ρολογιού.

Αυτό θα ανοίξει την πρόσοψη ρολογιού στην εφαρμογή Watch στο iPhone σας. Εάν το ρολόι παρουσιάζει επιπλοκές από εφαρμογές που δεν έχετε εγκαταστήσει, η εφαρμογή Watch θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων.

  Τι είναι τα βιντεοπαιχνίδια AAA (Triple-A);

Τώρα, πατήστε το κουμπί «Συνέχεια».

Η εφαρμογή Watch θα περάσει από τις εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες στο Apple Watch και στο iPhone σας. Μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε την εγκατάστασή τους (η επιπλοκή θα εμφανίσει απλώς έναν κενό χώρο) ή μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Λήψη” για λήψη της εφαρμογής.

Εάν πατήσετε το κουμπί “Λήψη”, θα μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή απευθείας στην εφαρμογή Watch. Δεν θα χρειαστεί να πάτε στο App Store.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, πατήστε το κουμπί «Τέλος».

Και κάπως έτσι, έχετε προσθέσει μια προσαρμοσμένη όψη ρολογιού. Θα το βρείτε στο τέλος της ενότητας “Τα πρόσωπά μου”.

  Πατήστε μια πεσμένη μπάλα για να ρυθμίσετε την επόμενη ρίψη πιο γρήγορα

Δεδομένου ότι είναι η πιο πρόσφατη πρόσοψη ρολογιού, το Apple Watch σας θα μεταβεί αυτόματα και σε αυτό. Σηκώστε τον καρπό σας για να δείτε τη νέα πρόσοψη ρολογιού.

Εάν θέλετε, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα την πρόσοψη του ρολογιού για να την προσαρμόσετε περαιτέρω.