Πώς να βρείτε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου

Το να βρεις κάποιον στο διαδίκτυο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. καθώς μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να αλλάζουν τα ονόματά τους αρκετά συχνά. Εκτός από τον αριθμό, τις περισσότερες φορές τα προφίλ των ανθρώπων στο διαδίκτυο ποικίλλουν. Αυτό ισχύει αν δεν είστε σε επαφή μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε άτομα στο διαδίκτυο με ορισμένα προηγμένα εργαλεία, αυτά τα εργαλεία θα τους εντοπίσουν χρησιμοποιώντας περίπλοκους αλγόριθμους και μερικές φορές δεν μπορούν να είναι δωρεάν εργαλεία ή/και λογισμικό. Υπάρχουν τρόποι να βρείτε τα άτομα που αναζητάτε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να βρίσκετε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου και επίσης πώς να βρίσκετε δωρεάν τοποθεσία κάποιου, ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πώς να βρείτε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου

Εδώ έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους για να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χωρίς χρέωση.

Μέθοδος 1: Αναζήτηση μέσω αξιόπιστων μηχανών αναζήτησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μηχανές αναζήτησης για να βρείτε κάποιον στο διαδίκτυο. Οι μηχανές αναζήτησης όπως οι DuckDuckGo, Google, Bing και Yahoo είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες μηχανές αναζήτησης. Στις μηχανές αναζήτησης, είναι σημαντικό ποιες πληροφορίες πρέπει να εισάγετε, καθώς ορισμένοι τύποι δεδομένων δεν είναι πολύ ακριβείς ή/και δεν αποδίδουν πολύ καλά αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακάτω δίνονται μερικοί τρόποι για να βρείτε άτομα στο Διαδίκτυο με διάφορους τρόπους που θα απαντήσουν στο ερώτημά σας σχετικά με το Πώς να βρείτε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου.

Επιλογή I: Μέσω αριθμού τηλεφώνου

Η αναζήτηση στο διαδίκτυο για κάποιον που χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου του είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα. Η αναζήτηση ονόματος δεν είναι πολύ χρήσιμη, επειδή μπορεί να υπάρχουν τόσα άτομα στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα και υπάρχει πιθανότητα να καταλήξετε με έναν ψεύτικο λογαριασμό. Με αυτό λέγεται εάν δεν έχετε τον αριθμό κάποιου. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ρωτήσετε έναν κοινό φίλο ή έναν κοινό γνωστό ενός ατόμου που βρίσκεται ήδη σε επαφή με το άτομο που αναζητάτε. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στο Google για τον αριθμό τηλεφώνου και να δείτε εάν αποφέρει χρήσιμα αποτελέσματα. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε το άτομο που χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου του, το πιθανότερο είναι ότι ο αριθμός του πρέπει να έχει αλλάξει.

Επιλογή II: Με διεύθυνση κατοικίας

Η διεύθυνση κατοικίας είναι μια άλλη πληροφορία που μπορείτε να αναζητήσετε στην αναζήτηση Google ή σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης. Δεδομένου ότι οι διευθύνσεις σπιτιού είναι συγκεκριμένες, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες γρήγορα και αξιόπιστα για το άτομο που αναζητάτε. Εδώ είναι τα σημεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε αναζήτηση κατά διεύθυνση κατοικίας.

1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση στην Αναζήτηση Google για να αναζητήσετε το άτομο.

2. Σε περίπτωση που έχετε μόνο μερική διεύθυνση, φροντίστε να αναζητήσετε τη διεύθυνση σε προσφορά.

Το θετικό σημείο της αναζήτησης για κάποιον που χρησιμοποιεί τη διεύθυνσή του είναι ότι ακόμα κι αν δεν μπορέσατε να βρείτε κάποιον που αναζητάτε όταν φτάσετε στη διεύθυνση. Μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τους κατοίκους για το άτομο που αναζητάτε και το πού βρίσκεται.

3. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Χάρτες Google και αναζητήστε τη διεύθυνση για να λάβετε τα αποτελέσματα.

  Βελτιώστε τη διαδικασία πρόσληψής σας με τη χαρτογράφηση ταλέντων [5 Templates]

Επιλογή III: Με διεύθυνση email

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ συγκεκριμένες, αυτό σημαίνει ότι δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μπορούν να είναι ίδιες, επομένως η αναζήτηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Αν και οι διευθύνσεις email είναι συγκεκριμένες, δεν κάνουν διάκριση πεζών-κεφαλαίων. Επομένως, κατά την αναζήτηση μιας διεύθυνσης email, πρέπει να δώσετε προσοχή στην πληκτρολόγηση του αναγνωριστικού email.

Μέθοδος 2: Δοκιμάστε την αντίστροφη αναζήτηση εικόνων

Εάν αναρωτιέστε πώς να βρείτε δωρεάν τοποθεσία κάποιου, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση εικόνων σε περίπτωση που έχετε ήδη γραμμένο αριθμό τηλεφώνου ή/και διεύθυνση σε ένα κομμάτι χαρτί. Εάν έχετε μια εικόνα του ατόμου που αναζητάτε, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνας. Αυτό μπορεί να σας δώσει τη διεύθυνση του ατόμου. Δίνει επίσης μια ιδέα για ορισμένους ιστότοπους που περιέχουν εικόνες παρόμοιες με τις μεταφορτώσεις σας.

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο images.google.com για αντίστροφη αναζήτηση εικόνων.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνας.

Σημείωση: Άλλοι ιστότοποι μπορούν επίσης να εκτελέσουν την αντίστροφη εικόνα, όπως παραδείγματα Tinyeye και Yandex.

Μέθοδος 3: Δοκιμάστε την Αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αναζητήσεις τηλεφωνικών αριθμών. Υπάρχουν λογισμικό και εφαρμογές για φορητές συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Παρακάτω δίνονται μερικά από τα καλύτερα λογισμικά/εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

1. Truecaller

Truecaller είναι μια εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιείται κυρίως για την αναζήτηση κάποιου με αριθμό τηλεφώνου. Η εύρεση της ταυτότητας κάποιου είναι ευκολότερη απλά εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Χρησιμοποιείται επίσης για την εύρεση της τοποθεσίας κάποιου, επομένως μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο εάν ψάχνετε πώς να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου χωρίς χρέωση. Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο Google Play που έχουν καλές αξιολογήσεις και λειτουργούν παρόμοια με το Truecaller.

2. Αντίστροφη αναζήτηση: Δωρεάν Αριθμός τηλεφώνου

Αντίστροφη αναζήτηση: Δωρεάν Αριθμ είναι μια δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν το Αναγνωριστικό κλήσης, τον Ταχυδρομικό Κώδικα και τα στοιχεία τηλεφώνου του κατόχου. Μια αντίστροφη αναζήτηση αριθμών τηλεφώνου από αυτήν την εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να βρει πληροφορίες για τον καλούντα και να παρακολουθεί το αναγνωριστικό καλούντος.

3. Αριθμός Τοποθεσία Εφαρμογή: Αναγνωριστικό καλούντος

Αριθμός Τοποθεσία Εφαρμογή: Αναγνωριστικό καλούντος είναι μια άλλη εφαρμογή για την παρακολούθηση του αριθμού τηλεφώνου και της τοποθεσίας, αποκλείει επίσης ανεπιθύμητες κλήσεις, όπως αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου χωρίς χρέωση. Υπάρχει επίσης μια μαύρη λίστα και μια λειτουργία λευκής λίστας που μπορείτε να τροποποιήσετε για να αποκλείσετε τους αριθμούς καθώς και να λαμβάνετε μόνο τις κλήσεις που επιτρέπετε.

4. Εντοπιστής αριθμού κινητού – On Liv

Εντοπιστής αριθμού κινητού – On Liv επιτρέπει την αναζήτηση αριθμών σε 200 χώρες για πληροφορίες. Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου χωρίς χρέωση. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής.

  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην Ινδία για αναζήτηση πληροφοριών.
  • Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι να δείχνει τη ζωντανή τοποθεσία του ατόμου που αναζητάτε.

Μέθοδος 4: Μέσω Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η τάση στη σημερινή τεχνολογία, οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμη, καθώς μπορεί να υπάρχουν ένας ή δύο ψεύτικοι λογαριασμοί ή/και άλλα άτομα με το ίδιο όνομα. Έτσι, συνιστάται η αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία εκτός από ονόματα. Δοκιμάστε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και δείτε εάν έχει έγκυρα αποτελέσματα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χωρίς χρέωση μέσω Αριθμού τηλεφώνου κάνοντας αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να σαρώσετε αυτόματα τα τρωτά σημεία ασφαλείας ιστότοπου;

1. Facebook

Facebook είναι η πιο διάσημη και κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείται σήμερα, αν θέλετε να αναζητήσετε κάποιον στο Facebook, μπορείτε να το κάνετε εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου (ή) τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή τη διεύθυνση κατοικίας).

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Στην αρχική σελίδα κάντε κλικ στο μεγεθυντικό εικονίδιο Αναζήτηση για να αναζητήσετε άτομα, μπορείτε να διασταυρώσετε τα προφίλ που έχουν αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση, εάν έχετε αυτά τα στοιχεία.

Μετά την αναζήτηση, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα άτομα που αναζητάτε ρίχνοντας απλώς μια ματιά στις φωτογραφίες του προφίλ τους.

2. Twitter

Κελάδημα είναι επίσης μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το κύριο χαρακτηριστικό του Twitter που βασίζεται κυρίως στο micro-blogging.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

2. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό εικονίδιο που υπάρχει στην αριστερή πλευρά.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email ή το όνομα στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε το πλήκτρο Enter για να ξεκινήσει μια αναζήτηση.

3. LinkedIn

LinkedIn είναι μια άλλη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η διαφορά είναι ότι είναι εντελώς επίσημη, πράγμα που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες είναι πιο πιθανό να είναι παρόντες σε αυτήν. Σε περίπτωση που κάποιος που ψάχνετε για δουλειά σε μια εταιρεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn για να τον βρείτε.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

2. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό εικονίδιο και αναζητήστε τα άτομα.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου, πρέπει να είναι επίσημος αριθμός τηλεφώνου, επειδή ορισμένα άτομα δεν περιλαμβάνουν τον αριθμό τηλεφώνου τους και έχουν αποθηκευμένο τον αριθμό τηλεφώνου εργασίας τους στο LinkedIn.

4. Εάν γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες για το επάγγελμα του ατόμου, τότε μπορείτε επίσης να εισάγετε τη διεύθυνση εργασίας της εταιρείας, την εταιρεία κ.λπ.

5. Αναζητήστε το ίδιο και βρείτε άτομα που χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του προφίλ τους.

4. Instagram

Ίνσταγκραμ δεν είναι πολύ κατάλληλο για αναζήτηση πληροφοριών, αλλά δεδομένου ότι το Facebook(Meta) κατέχει το Instagram, οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Facebook. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να εισάγετε επαφές στο Instagram που σας επιτρέπει να βρίσκετε άτομα αμέσως. Αυτή είναι μια καλή μέθοδος για το ερώτημά σας σχετικά με το Πώς να βρείτε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

2. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό εικονίδιο για να αναζητήσετε άτομα.

3. Η θετική πλευρά της χρήσης του Instagram για να βρείτε κάποιον είναι ότι οι επαφές στον τηλεφωνικό σας κατάλογο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το Instagram.

4. Η πρόσκληση φίλων εισάγοντας τις επαφές από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο είναι μια λειτουργία του Instagram, μέσω αυτής μπορείτε να βρείτε το άτομο που ψάχνετε.

Σημείωση: Μόνο άτομα που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού τους μπορούν να βρεθούν στο Instagram.

5. Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε το άτομο που αναζητάτε κοιτάζοντας τις πρόσφατες μεταφορτώσεις του, όπως selfies ή/και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εικόνα του προφίλ.

Μέθοδος 5: Αναζήτηση διευθύνσεων μέσω ιστοσελίδων

Παρόμοια με τις μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο, υπάρχουν επίσης ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό την εύρεση κάποιου, αυτές οι μηχανές αναζήτησης είναι εξειδικευμένες στην εύρεση ατόμων και διαθέτουν επίσης διάφορα φίλτρα που μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτησή σας.

1. Λευκές σελίδες

Επί Λευκές σελίδες, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας, το όνομα ή τη διεύθυνση email τους. Έχει έδρα έξω από τις ΗΠΑ. Το θετικό των Whitepages είναι ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να φιλτραριστούν και να αναζητηθούν. Οι Whitepages περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία οθόνης που θα σας ειδοποιεί μέσω email κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στα στοιχεία κάποιου.

  Pro, Air, Mini ή Regular: Ποιο iPad να αγοράσετε;

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην ενότητα Reverse Phone. Εισαγάγετε τον αριθμό και κάντε κλικ στην Αναζήτηση.

3. Εάν αναζητάτε κάποιον χρησιμοποιώντας το όνομά του ή τη διεύθυνση email του, τότε πρέπει επίσης να δώσετε την τοποθεσία του ατόμου, όπως πόλη, πολιτεία ή ταχυδρομικός κώδικας.

2. Αναζητήσεις Melissa

Εάν αναζητάτε κάποιον στις ΗΠΑ ή τον Καναδά με όνομα ή διεύθυνση, τότε το Melissa lookups είναι ένας καλός ιστότοπος για χρήση, ο ιστότοπος είναι μια μεγάλη βάση δεδομένων που μπορεί να αναζητηθεί. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιείται από εταιρείες αλλά και κρατικούς φορείς. Οι διευθύνσεις που παρέχονται είναι επικυρωμένες από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ και τα Ταχυδρομεία του Καναδά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε τη διεύθυνση κάποιου χωρίς χρέωση μέσω των αναζητήσεων Melissa.

1. Πηγαίνετε στο Αναζητήσεις Melissa ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο Personator στην ενότητα Address and Street data.

2. Εισαγάγετε το όνομα και/ή τη διεύθυνση του ατόμου για να δείτε τα στοιχεία του στον ιστότοπο.

3. Αυτοί είναι

Αυτοί είναι, που κυκλοφόρησε το 2014 και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με άτομα παρέχοντας τις πληροφορίες που έχει ο χρήστης για αυτούς. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά:

  • Προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες στους ανθρώπους. Το ThatsThem παρέχει μια αξιόπιστη πληροφορία που σας επιτρέπει να γνωρίζετε την ταυτότητα άλλων ανθρώπων.
  • Έχουν μια βάση δεδομένων άνω του ενός δισεκατομμυρίου για 50 πολιτείες και την Ουάσιγκτον DC
  • Αυτό έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που είναι ότι μπορείτε να βρείτε άτομα που χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP τους επίσης.

4. PeopleFinder

PeopleFinder είναι ένας ακόμη ιστότοπος για την αναζήτηση ατόμων στο διαδίκτυο. Με πάνω από δισεκατομμύρια εγγραφές στη βάση δεδομένων, το PeopleFinder θα σας προσφέρει ακριβή αποτελέσματα.

  • Μπορείτε να αναζητήσετε άτομα με βάση πολλές λεπτομέρειες, όπως όνομα, ηλικία, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου.
  • Το PeopleFinder κάνει όλες τις αναφερόμενες υπηρεσίες χωρίς πρόσθετη χρέωση και παρέχει στους χρήστες μια ρευστή εμπειρία αναζήτησης.

5. Intelius

Ο Intelius παρέχει δωρεάν αναζητήσεις για άτομα και δίνει επιλογές για συγκεκριμένες αναζητήσεις δωρεάν. Η Intelius παρέχει υπηρεσίες που βοηθούν στην αναζήτηση ατόμων παρέχοντας ποινικά μητρώα, δημόσια αρχεία, τηλεφωνικούς καταλόγους, καταλόγους ατόμων κ.λπ.

6. Έχει επαληθευτεί

Έχει επαληθευτεί είναι ένας άλλος ιστότοπος αναζήτησης ανθρώπων, που ιδρύθηκε το 2007 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας.

  • Το BeenVerified είναι μια πληρωμένη υπηρεσία για άτομα που αναζητούν και, παρόλο που διαθέτει δωρεάν δυνατότητες, ξεκλειδώνονται επιπλέον λειτουργίες με ελάχιστο κόστος.
  • Διαθέτει επίσης μια επιλογή αναζήτησης οχήματος που δεν είναι διαθέσιμη σε άλλους ιστότοπους.

Ως εκ τούτου, αυτές είναι οι μέθοδοι για να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χωρίς χρέωση.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να εντοπίσω κάποιον δωρεάν;

Απ. Αρχικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μια απλή μηχανή αναζήτησης για να αναζητήσετε το άτομο εισάγοντας τα στοιχεία του. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τον παραπάνω οδηγό μας.

Ε2. Υπάρχουν πολλά προφίλ στο Facebook ποιο είναι αυτό που ψάχνω;

Απ. Ελέγχετε πάντα τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει με όλα τα προφίλ και βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές προτού περιορίσετε το άτομο.

Ε3. Είναι δυνατόν να παρακολουθείτε κάποιον μέσω αριθμού τηλεφώνου;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο Truecaller για να ολοκληρώσετε την εργασία, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε στους Χάρτες Google.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το πώς να βρείτε κάποιον χωρίς χρέωση μέσω αριθμού τηλεφώνου είναι χρήσιμο και μπορέσατε να μάθετε κάτι από αυτό. Αφήστε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες.