Πώς να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου

Το TikTok είναι μια σύντομη εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο που όλοι γνωρίζουμε. Έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας βίντεο και να το ανεβάσετε στο TikTok, ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να το δουν. Τα ντουέτα, οι βελονιές και άλλα εργαλεία στο TikTok σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε μοναδικά βίντεο. Εάν είστε ήδη χρήστης του TikTok που παρακολουθεί και δημιουργεί το TikTok για ψυχαγωγία και αναρωτιέστε πώς να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιος είναι ο σίγουρος τρόπος να καταλάβετε εάν κάποιος είναι στο TikTok ή όχι και πώς να βρείτε τον μυστικό λογαριασμό κάποιου στο TikTok. Θα μάθετε επίσης εάν οι επαφές σας μπορούν να σας βρουν στο TikTok.

Πώς να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να αφαιρέσετε το κόκκινο φίλτρο στο TikTok

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι στο TikTok;

Όχι, δεν μπορείτε να πείτε με ακρίβεια αν κάποιος είναι στο TikTok ή όχι. Αλλά μπορείτε να μαντέψετε ή να έχετε μια πρόχειρη ιδέα εάν κάποιος χρησιμοποιεί το TikTok ή όχι.

Σας λέει το TikTok ποιος είδε το προφίλ σας;

Ναι, το TikTok θα σας ειδοποιήσει εάν κάποιος άλλος χρήστης είδε το προφίλ σας. Αλλά αυτή η δυνατότητα είναι από προεπιλογή απενεργοποιημένη και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν, πρέπει να την ενεργοποιήσετε. Αλλά εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα επιτρέψετε επίσης σε άλλους να δουν ότι επισκεφτήκατε το προφίλ κάποιου άλλου. Αφού το επιτρέψετε, πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο του ματιού για να δείτε τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν το προφίλ σας τις προηγούμενες 30 ημέρες.

Μπορούν οι επαφές σας να σας βρουν στο TikTok;

Ναι, εάν έχετε καταχωρήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό σας στο TikTok, μπορούν να πατήσουν στην επιλογή Εύρεση επαφών και να προβάλουν τον λογαριασμό σας στο TikTok. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή Προτείνετε τον λογαριασμό σας σε άλλους, έτσι ώστε οι επαφές σας να μην μπορούν να βρουν τον λογαριασμό σας στο TikTok.

  Πού βρίσκεται η γραμμή αναζήτησης στο TikTok;

Πώς βρίσκετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TikTok κάποιου;

Μπορείτε να βρείτε το email TikTok στο βιογραφικό του προφίλ προορισμού με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη Διεύθυνση Email στην ενότητα βιογραφικό, αυτός ο χρήστης δεν την κάνει διαθέσιμη στο κοινό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης από την επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας Αρχική σελίδα.

3. Αναζητήστε το επιθυμητό προφίλ TikTok του οποίου τη διεύθυνση email θέλετε να δείτε.

4. Τώρα, στην οθόνη προφίλ, αναζητήστε οποιαδήποτε διεύθυνση email που παρέχεται στην ενότητα βιογραφικό.

Πώς βρίσκετε ένα όνομα χρήστη στο TikTok;

Μπορείτε να βρείτε ένα όνομα χρήστη στο TikTok με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης.

2. Αναζητήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη TikTok του οποίου το προφίλ θέλετε να δείτε στην εφαρμογή TikTok.

3. Πατήστε στο επάνω αποτέλεσμα στην περιοχή Χρήστες για να δείτε το προφίλ.

Πώς μπορείτε να δείτε το προφίλ TikTok κάποιου χωρίς να το γνωρίζουν;

Αν δείτε το προφίλ κάποιου στο TikTok, αυτό το άτομο δεν θα μάθει ποτέ ότι είδατε το προφίλ του. Ένας χρήστης του TikTok θα λάβει μια ειδοποίηση μόνο όταν κάποιος αρέσει στο βίντεό του, τον ακολουθεί και τον κάνει ετικέτα στο TikTok. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιονδήποτε και να δείτε το προφίλ του. Δεν θα ειδοποιηθούν, αλλά δεν θα μπορείτε να δείτε βίντεο, ακόλουθους και την ακόλουθη λίστα ιδιωτικών λογαριασμών. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε το προφίλ οποιουδήποτε TikTok.

  Πώς να δείτε ντουέτα στο TikTok

Πώς να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου σε μερικά απλά βήματα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Εύρεση επαφών από την επάνω αριστερή γωνία.

4. Στην οθόνη Εύρεση φίλων, πατήστε το κουμπί Εύρεση δίπλα στις Επαφές.

5. Πατήστε Συνέχεια για να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή TikTok.

6. Πατήστε στο Allow για να δώσετε πρόσβαση στις επαφές σας από το αναδυόμενο παράθυρο.

7. Όλες οι επαφές από το τηλέφωνό σας θα είναι ορατές σε εσάς σε μορφή λίστας. Για όσους είναι στο TikTok, μπορείτε να τους ακολουθήσετε και για όσους δεν είναι στο TikTok, μπορείτε να τους προσκαλέσετε.

Πώς βρίσκετε τον μυστικό λογαριασμό TikTok κάποιου;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να βρείτε τον μυστικό λογαριασμό TikTok κάποιου.

Γιατί δεν μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον στο TikTok;

Μπορεί να έχετε αποκλείσει αυτό το προφίλ TikTok. Αυτό σίγουρα θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε αυτό το προφίλ και τις αναρτήσεις που ανέβασαν στην εφαρμογή TikTok.

Πώς φαίνεται όταν κάποιος σας μπλοκάρει στο TikTok;

Όταν επισκέπτεστε το προφίλ TikTok που σας απέκλεισε, δεν θα μπορείτε να δείτε τις λίστες ακολούθων και ακολούθων. Επίσης, δεν θα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις τους και τελικά δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να σας αρέσουν καθόλου αυτές οι αναρτήσεις.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον στο TikTok με αριθμό τηλεφώνου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.