Πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα

Κάθε πιθανή πτυχή της ουσιαστικής σύνδεσης ανθρώπων ήταν δυνατή σε αυτήν την τεχνολογική εποχή. Ωστόσο, η δυσκολία να βρείτε κάποιον όταν έχετε απλώς τη φωτογραφία του ή μια φωτογραφία που κάποτε τραβήχτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση. Είναι πολύ απλό σε σύγκριση με τις παλιότερες μεθόδους σκιτσογράφησης ή ερώτησής τους στους φίλους σας. Το άρθρο εξηγεί μια απλή απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα. Αφού διαβάσετε το θέμα, μπορεί να φανείτε λίγο μπερδεμένοι, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε άτομο που χρησιμοποιεί φωτογραφία ή πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί μια φωτογραφία ως πακέτο. Για τους σκοπούς της συζήτησης, οι περισσότερες από τις μεθόδους θα προσανατολίζονται στη δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησης, Google. Ως εκ τούτου, το άρθρο απαντά στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον με μια εικόνα στο Google.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να βρείτε κάποιον στο Google χρησιμοποιώντας μια εικόνα;

Τα ακόλουθα πλεονεκτήματα που αναφέρονται είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι καταβάλλουν προσπάθεια για να βρουν τα στοιχεία ενός ατόμου.

  • Εύρεση πληροφοριών για το άτομο: Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι να βρείτε τις πληροφορίες και τα στοιχεία του ατόμου ή του λογαριασμού Facebook.

  • Βρείτε πληροφορίες λογοκλοπής στο Διαδίκτυο: Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται εδώ για να βρείτε αξιόπιστες πηγές και να παραμελήσετε τις λογοκλοπές πηγές.

  • Βρείτε και συγκρίνετε παρόμοιες εικόνες του ατόμου: Εκτός από αυτές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που δίνονται εδώ για να βρείτε και να συγκρίνετε παρόμοιες εικόνες του ατόμου στον Ιστό. Αυτό βοηθά στην εύρεση της γνήσιας εικόνας στο Διαδίκτυο.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης αντίστροφης εικόνας;

Η πρώτη μέθοδος ως απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα είναι να χρησιμοποιήσετε τις μηχανές αναζήτησης αντίστροφης εικόνας. Αυτό θα ελέγξει για την πηγή της εικόνας στον ιστό και μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό Facebook του ατόμου.

Επιλογή I: Εικόνες Google

Η πρώτη και κύρια επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, την Google. Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον με μια εικόνα στο Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Google Images, καθώς διαθέτει μια βάση δεδομένων εικόνων από την οποία μπορούν να βρεθούν ή να διασταυρωθούν οποιαδήποτε πληροφορία για ένα άτομο.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, αναζητήστε την εφαρμογή Google Chrome και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Επισκεφθείτε τον επίσημο Εικόνες Google δικτυακός τόπος.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε κλικ στη διεύθυνση URL στο επάνω μέρος και να πληκτρολογήσετε &imgtype=face εάν η εικόνα περιέχει τη φωτογραφία του ατόμου. Αυτό θα βοηθούσε στη σημείωση της μηχανής αναζήτησης με το απαιτούμενο αποτέλεσμα αναζήτησης.

3. Ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Windows + E και πλοηγηθείτε στη διαδρομή στην οποία είναι διαθέσιμη η εικόνα.

4Α. Σύρετε την εικόνα από την τοποθεσία και αποθέστε τη στη γραμμή αναζήτησης.

Σημείωση: Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή αποστολής αρχείου και να αναζητήσετε την εικόνα στη σελίδα του εξερευνητή.

4Β. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του φακού στη γραμμή αναζήτησης και σύρετε και αποθέστε την εικόνα από τη θέση στην Εξερεύνηση των Windows.

5. Αναλύστε τα αποτελέσματα στη σελίδα και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Facebook που έχει το προφίλ Facebook.

Επιλογή II: TinEye

Μια απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα είναι ο ιστότοπος TinEye, ο οποίος είναι αποτελεσματικός στην κατεύθυνση της ακριβούς τοποθεσίας της εικόνας στον Ιστό. Ο ιστότοπος διαθέτει προηγμένα εργαλεία που κάνουν καλύτερη την αναγνώριση και την αναγνώριση του ατόμου. Έτσι, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια ιδανική απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον με μια φωτογραφία στο Google.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Chrome όπως παραπάνω στην Επιλογή I.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του TinEye ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση.

Σημείωση: Εναλλακτικά, εάν έχετε τη διεύθυνση URL πηγής της εικόνας, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Ctrl + C και να την επικολλήσετε στη γραμμή αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Ctrl + V.

3. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον σύνδεσμο που οδηγεί στο προφίλ του Facebook από τα αποτελέσματα που εμφανίζονται.

Επιλογή III: Αντίστροφη εικόνα Bing

Για να βρείτε πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί μια εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο ιστότοπο με κορυφαία κατάταξη, τον Bing. Ως εναλλακτική μηχανή αναζήτησης της Google, ο ιστότοπος αντίστροφης εικόνας του Bing σάς επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα τα στοιχεία του ατόμου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Chrome.

2. Πλοηγηθείτε στο Αντίστροφη εικόνα Bing ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο Εικονίδιο φακού στη γραμμή αναζήτησης.

3Α. Αποκτήστε πρόσβαση στην εικόνα από την Εξερεύνηση των Windows όπως εξηγήθηκε προηγουμένως και σύρετε και αποθέστε την από την τοποθεσία στη μηχανή αναζήτησης.

3Β. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στον σύνδεσμο περιήγησης και αναζητήστε μη αυτόματα την εικόνα χρησιμοποιώντας τη σελίδα.

4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Facebook στον οποίο είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός Facebook.

Επιλογή IV: SauceNAO

Ως απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα, το SauceNAO, μια εφαρμογή Ιστού, βοηθά στην εύρεση της πηγής μιας εικόνας στον Ιστό. Οι επεκτάσεις Chrome ή Firefox της μηχανής αναζήτησης μπορούν να εγκατασταθούν από τα αντίστοιχα διαδικτυακά καταστήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Google Chrome.

2. Ανοίξτε το SauceNAO ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή εικόνας.

3. Περιηγηθείτε και επιλέξτε την επιθυμητή εικόνα από το παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να αναζητήσετε την εικόνα στον Ιστό.

5. Μπορείτε να βρείτε το συνδεδεμένο προφίλ στο Facebook από τα αποτελέσματα.

Επιλογή V: ImgOps

Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε άτομο που χρησιμοποιεί φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ImgOps. Το Image Operations, που συντομεύεται ως ImgOps, είναι ένα μετα-εργαλείο ή μια μηχανή αναζήτησης από την οποία μπορεί να αναλυθεί η εικόνα.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το ImgOps ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

3. Αποκτήστε πρόσβαση στην επιθυμητή εικόνα από την Εξερεύνηση των Windows, όπως εξηγήθηκε προηγουμένως.

4Α. Επιλέξτε την εικόνα και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + C για να αντιγράψετε την εικόνα. Επιστρέψτε στον ιστότοπο του ImgOps και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + V για να επικολλήσετε την εικόνα στον ιστότοπο.

4Β. Επιλέξτε την εικόνα και σύρετε και αποθέστε την στον ιστότοπο.

5. Κάντε κλικ στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τον σύνδεσμο Facebook για να βρείτε το άτομο στο Facebook.

Επιλογή VI: Αναζήτηση εικόνων Yandex

Το Yandex Image Search, ένας ρωσικός ιστότοπος, μπορεί να αντικατασταθεί ως απάντηση στο ερώτημα εύρεσης κάποιου στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα. Για να εξαγάγετε πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο, ακολουθήστε τις οδηγίες σχετικά με το πώς να βρείτε κάποιον με μια εικόνα στο Google που συζητούνται εδώ.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Αναζήτηση εικόνων Yandex και κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στη γραμμή αναζήτησης.

2Α. Ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows και μεταβείτε στη θέση στην οποία έχετε αποθηκεύσει την επιθυμητή εικόνα. Επιλέξτε την εικόνα, σύρετε και αποθέστε την στον ιστότοπο Yandex.

2Β. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου και αναζητήστε την εικόνα στο παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο με το προφίλ του Facebook στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επιλογή VII: Μηχανή αναζήτησης αντίστροφης εικόνας του Labno

Μια άλλη αποτελεσματική λύση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί μια εικόνα είναι η μηχανή αναζήτησης Reverse Image του Labno. Βοηθά στην εύρεση των στοιχείων του ατόμου, όπως έναν λογαριασμό Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα.

1. Πλοηγηθείτε στο Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων του Labno δικτυακός τόπος.

2Α. Αποκτήστε πρόσβαση στην εικόνα στην Εξερεύνηση των Windows ακολουθώντας τα βήματα που δόθηκαν προηγουμένως. Σύρετε και αποθέστε τη συγκεκριμένη εικόνα στον ιστότοπο.

2Β. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Μεταφόρτωση αρχείου και αναζητήστε την επιθυμητή εικόνα στην οθόνη του προγράμματος πλοήγησης.

3. Στη σελίδα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ στον σύνδεσμο με τον λογαριασμό Facebook.

Επιλογή VIII: Έργο αναγνώρισης εικόνας

Μια άλλη απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα είναι το Image Identification Project. Αυτός ο ιστότοπος, που υποστηρίζεται από τη γλώσσα Wolfram, είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης αντίστροφης εικόνας για την εύρεση πληροφοριών σχετικά με το άτομο που χρησιμοποιεί μια εικόνα.

1. Ανοίξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Έργο αναγνώρισης εικόνας.

2Α. Σύρετε και αποθέστε την επιθυμητή εικόνα μεταβαίνοντας στην Εξερεύνηση των Windows στον ιστότοπο.

2Β. Κάντε κλικ στην επιλογή κλικ για περιήγηση και επιλέξτε την εικόνα από το παράθυρο.

3. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο με τη σελίδα Facebook για να βρείτε το άτομο στο δίκτυο κοινωνικών μέσων.

Επιλογή IX: IQDB.org

Το IQDB.org είναι ένας ιστότοπος που μπορεί να θεωρηθεί ως απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε άτομο που χρησιμοποιεί φωτογραφία. Είναι ένας ιστότοπος που έχει απλοποιημένο σχεδιασμό διεπαφής χρήστη στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοδήποτε άτομο. Η μόνη προδιαγραφή είναι ότι το μέγεθος της εικόνας πρέπει να είναι 7500* 7500 pixel.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του IQDB.org και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου.

2. Αναζητήστε την επιθυμητή εικόνα στο παράθυρο και κάντε κλικ στο σύνδεσμο με τη σελίδα του Facebook για πρόσβαση στον λογαριασμό.

Επιλογή Χ: PicTriev

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που σας δίνει ακριβή αποτελέσματα και μια αναφορά λογοκλοπής περιεχομένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο PicTriev. Η μόνη προδιαγραφή που απαιτείται για την εικόνα είναι ότι το μέγεθος αρχείου της εικόνας πρέπει να είναι μικρότερο από 200 KB και χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία, μπορείτε εύκολα να βρείτε την απάντηση στο πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του PicTriev και κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση εικόνας.

2. Αναζητήστε την εικόνα που θέλετε, επιλέξτε την και περιμένετε μέχρι να φορτωθεί το αποτέλεσμα.

3. Στη σελίδα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ στην κατάλληλη σελίδα με τον λογαριασμό Facebook για να βρείτε το άτομο.

Επιλογή XI: PimEyes

Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον με μια εικόνα στο Google είναι το PimEyes. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο PimEyes, μπορείτε να βρείτε την πηγή και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες της εικόνας.

1. Ανοίξτε το PimEyes ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση φωτογραφίας στη γραμμή αναζήτησης.

2. Αναζητήστε την επιθυμητή εικόνα στο παράθυρο και επιλέξτε την.

3. Κάντε κλικ στη σελίδα Facebook στη σελίδα αποτελεσμάτων για να μάθετε τις κατάλληλες λεπτομέρειες.

Επιλογή XII: NooBox (Επέκταση Chrome)

Ως τελική επιλογή για την εύρεση της απάντησης στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί μια εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση chrome. Εάν η αντίστροφη μηχανή αναζήτησης δεν είναι αποτελεσματική για την εύρεση του ατόμου στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση chrome, NooBox.

1. Ανοίξτε το web store του chrome για λήψη του Επέκταση NooBox και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome.

2. Μόλις προστεθεί η επέκταση ιστού, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε χρησιμοποιώντας την εικόνα στην ιστοσελίδα.

Πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί αντίστροφη αναζήτηση εικόνων τρίτων εφαρμογών στο τηλέφωνο;

Ως εναλλακτική μέθοδος για την εύρεση της απάντησης στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τις αντίστροφες εφαρμογές αναζήτησης εικόνων τρίτων για να βρείτε το άτομο που χρησιμοποιεί μια εικόνα. Οι παρακάτω εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Play Store.

Σημείωση: Οι πληροφορίες που δίνονται παρακάτω βασίζονται σε τηλέφωνο Galaxy A21s και υπόκεινται σε αλλαγές σε άλλα μοντέλα.

Επιλογή I: Αντίστροφη (Αντίστροφη Αναζήτηση εικόνων Google)

Η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε άτομο που χρησιμοποιεί φωτογραφία είναι η Αντίστροφη εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, η οποία υποστηρίζεται από τη βοήθεια της μηχανής αναζήτησης Google. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Android Play Store. Η επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής απαιτεί χρέωση συνδρομής 3,99 $.

Επιλογή II: Φακός Google

Παρόμοια με τη μηχανή αναζήτησης Google, το Google Lens Η εφαρμογή είναι αποτελεσματική στην αναζήτηση των στοιχείων του ατόμου. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Play Store και να χρησιμοποιήσετε το φακό της εφαρμογής για να σαρώσετε τα στοιχεία του ατόμου στον ιστό.

Επιλογή III: Σετ εργαλείων ανάλυσης εικόνας – IAT

Το σύνολο εργαλείων ανάλυσης εικόνας, με συντομογραφία IAT, είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή για την εύρεση των στοιχείων του ατόμου που χρησιμοποιεί την εικόνα. Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι διαθέτει προηγμένα προϊόντα και εργαλεία για την αναζήτηση των πληροφοριών του ατόμου στον Ιστό.

Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή IAT από το Play Store και βρείτε τα στοιχεία ενός ατόμου.

Επιλογή IV: CamFind

Για να βρείτε κάποιον με μια εικόνα στο Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CamFind, ένα προηγμένο λογισμικό αναγνώρισης εικόνων για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το άτομο που χρησιμοποιεί μια εικόνα. Χρησιμοποιώντας το Play Store, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή CamFind για να βρείτε τα στοιχεία του ατόμου.

Επιλογή V: Photo Sherlock Αναζήτηση κατά φωτογραφία

Μια απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε κάποιον χρησιμοποιώντας μια εικόνα είναι η Φωτογραφία Σέρλοκ Αναζήτηση ανά φωτογραφία εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή που βοηθά στην εύρεση των στοιχείων του ατόμου που χρησιμοποιεί την εικόνα. Η εφαρμογή, ωστόσο, απαιτεί μια συνδρομή 1,99 $ για πρόσβαση στις λειτουργίες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Android Play Store.

Επιλογή VI: Αναζήτηση κατά εικόνα – Αντίστροφη εικόνα

Μια προηγμένη εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει τη διαμόρφωση της εικόνας είναι η Αναζήτηση κατά εικόνα – Αντίστροφη εικόνα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Play Store και μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση των συνόλων εικόνων, όπως περιστροφή, οριζόντια ή κάθετη αναστροφή ή περικοπή της εικόνας.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Play Store;

Καθώς έχετε βρει την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε άτομο που χρησιμοποιεί φωτογραφία, είναι σημαντικό να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Η μέθοδος εγκατάστασης της εφαρμογής από το Android Play Store εξηγείται όπως δίνεται σε αυτήν την ενότητα.

1. Μεταβείτε στο συρτάρι εφαρμογών στο τηλέφωνό σας και πατήστε στην εφαρμογή Play Store.

2. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης.

3. Αναζητήστε την επιθυμητή εφαρμογή και πατήστε στο κατάλληλο αποτέλεσμα.

4. Πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση της εφαρμογής και περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ Facebook με αναγνωριστικό φωτογραφίας;

Ως άμεση απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις οδηγίες στη μέθοδο. Εάν έχετε κατεβάσει μια εικόνα από το Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό φωτογραφίας της εικόνας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο εάν η εικόνα έχει ληφθεί από το Facebook, δηλαδή πριν από τη στιγμή που διακόπηκε η υπηρεσία.

1. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Windows + E μαζί και αποκτήστε πρόσβαση στην επιθυμητή εικόνα μεταβαίνοντας στην τοποθεσία.

2. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και κάντε κλικ στην επιλογή Μετονομασία στη λίστα.

3. Επιλέξτε το μεσαίο τμήμα του κειμένου με αριθμούς που συνήθως χωρίζονται με & ή / και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl+ C ταυτόχρονα για να αντιγράψετε το κείμενο.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Chrome χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

5. Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα στη διεύθυνση URL:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=

6. Στο τέλος της διεύθυνσης URL που καταχωρίσατε, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl+ V για να επικολλήσετε τους αντιγραμμένους αριθμούς και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Αυτό θα ανακατευθύνει τη μηχανή αναζήτησης στον λογαριασμό πηγής στο Facebook από τον οποίο έγινε λήψη της εικόνας.

***

Το άρθρο εξετάζει τις απαντήσεις στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας μια εικόνα και πώς να βρείτε κάποιον με εικόνα στο Google. Χρησιμοποιήστε την ενότητα σχολίων για να μας ενημερώσετε για τις πολύτιμες προτάσεις και απορίες σας. Επιπλέον, ενημερώστε μας ευγενικά ποια από αυτές τις μεθόδους σας βοήθησε να λάβετε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί μια εικόνα.

  Η εφαρμογή με αυτοκόλλητα του Facebook σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες ζωντανά