Πώς να βρείτε δημοφιλή άρθρα στο δίκτυό σας Twitter

Το Twitter είναι ακατάστατο στην πλοήγηση και τα τρολ είναι πάντα έξω σε αριθμούς. Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δίκτυο. Παρά το πρόβλημα του Twitter με τα τρολ, είναι ένα καλό μέρος για να συνδεθείτε με άτομα σε μια συγκεκριμένη θέση. Έχετε τον έλεγχο αυτού που ακολουθείτε και αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τι βλέπετε στο χρονοδιάγραμμά σας. Αν συχνά σας διαφεύγει τι μιλούν οι άνθρωποι στο δίκτυό σας, υπάρχει ένας τρόπος να βρείτε δημοφιλή άρθρα στο δίκτυό σας Twitter.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε το Twitter στο smartphone σας, δηλαδή στις εφαρμογές twitter για iOS ή Android.

Δημοφιλή άρθρα στο δίκτυό σας Twitter

Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και μεταβείτε στην καρτέλα Αναζήτηση. Από προεπιλογή, θα δείτε τα πέντε κορυφαία trending hashtag με την επιλογή “Εμφάνιση περισσότερων” κάτω από αυτά. Κάντε κύλιση πέρα ​​από τη λίστα hashtag και θα δείτε μια ενότητα που ονομάζεται “Δημοφιλή άρθρα”.

  Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter

Αυτά είναι τα δημοφιλή άρθρα στο δίκτυό σας Twitter. Μπορείτε να δείτε ποιοι λογαριασμοί έχουν στείλει στο Twitter το άρθρο και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε επίσης να δείτε πόσες φορές ένα άρθρο έχει αναρτηθεί στο Twitter από άτομα.

Θα μπορείτε να δείτε τα είκοσι πιο δημοφιλή άρθρα στο δίκτυό σας Twitter. Η λίστα, φαίνεται, δεν ταξινομείται κατά δημοτικότητα. Αντίθετα, φαίνεται να είναι με χρονολογική σειρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επισκέπτεστε την καρτέλα αναζήτησης πολλές φορές την ημέρα για να διαβάσετε τι είναι μοντέρνο. Σημαίνει επίσης ότι η λίστα θα αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν σκοπεύετε να διαβάσετε κάτι αργότερα, είναι καλή ιδέα να το αποθηκεύσετε ή να το προσθέσετε σελιδοδείκτη σε κάποιο σημείο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση δεδομένων στις εφαρμογές Twitter

Είναι κρίμα που δεν λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας. Στο Twitter για τον Ιστό, τα μοντέρνα hashtag θα σας πουν εάν οι δημοφιλείς λογαριασμοί που ακολουθείτε δημοσιεύουν tweet για ένα συγκεκριμένο hashtag, αλλά μέχρι εκεί.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λίστες

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε όλα όσα είναι δημοφιλή στο δίκτυό σας Twitter και το όριο των είκοσι στοιχείων στις εφαρμογές Twitter είναι πολύ περιοριστικό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε λίστες. Δεν μπορείτε να λάβετε μια συνοπτική λίστα με όλα τα άρθρα που είναι δημοφιλή σε μια λίστα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να παρακολουθείτε ειδήσεις σε μια λίστα. Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείτε ειδήσεις τεχνολογίας, εάν έχετε μια ειδική λίστα με όλους τους λογαριασμούς που κάνουν tweet σχετικά με την τεχνολογία, θα είναι λιγότερο πιθανό να χάσετε κάτι σημαντικό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή Twitter

Μπορείτε να βρείτε δημόσιες λίστες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες του Twitter και να τις ακολουθήσετε. Μια δημόσια λίστα σάς εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια που διαφορετικά θα ξοδεύατε για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης λίστας. Μπορείτε πάντα να αντιγράψετε χρήστες από μια δημόσια λίστα Twitter και να τους προσθέσετε στη δική σας λίστα.