Πώς να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok

Το TikTok είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για κοινή χρήση βίντεο. Επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν γρήγορα βίντεο που μπορεί να ποικίλουν από τρία δευτερόλεπτα έως δέκα λεπτά. Τα βίντεο στο TikTok μπορούν να καλύπτουν οποιοδήποτε θέμα και είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και των ΗΠΑ. Αρχικά κυκλοφόρησε με την ετικέτα musical.ly, αλλά αργότερα το TikTok αποκτήθηκε και υιοθετήθηκε. Η ByteDance κατέχει το TikTok από τον Σεπτέμβριο του 2016. Στο TikTok, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις δημοσκόπησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι θέλουν να παρακολουθήσουν οι θεατές, να χρησιμοποιήσετε το όνομα του αγαπημένου σας δημιουργού για να ξεκινήσετε έναν διάλογο και να προσθέσετε εντυπωσιακά σχέδια στα βίντεό σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτοκόλλητα TikTok με λίγα μόνο αγγίγματα και να ξεκινήσετε τη δημιουργία περιεχομένου αμέσως τώρα. Αν ψάχνετε για συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βρίσκετε αυτοκόλλητα στο TikTok, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων για το πώς να αποκτάτε αυτοκόλλητα TikTok για το WhatsApp ή να χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα στο TikTok ζωντανά.

Πώς να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok και εάν υπάρχουν αυτοκόλλητα TikTok για το WhatsApp λεπτομερώς με πολύτιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι τα αυτοκόλλητα στο TikTok; Τι είναι ένα αυτοκόλλητο στο TikTok;

Το TikTok συνεχίζει να δημιουργεί φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία για τους δημιουργούς ώστε να παράγουν ελκυστικά βίντεο που αναγκάζουν τους θεατές να διακόπτουν μερικές φορές την κύλισή τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των αυτοκόλλητων. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται το περιεχόμενό τους, παρόμοια με αυτοκόλλητα σε ιστορίες Instagram, Whatsapp και Facebook και υπερβαίνει την απλή προσθήκη γραφικών σε κλιπ.

Πού βρίσκεται το πακέτο αυτοκόλλητων TikTok;

Τα πακέτα αυτοκόλλητων του TikTok βρίσκονται εύκολα στην οθόνη επεξεργασίας της εφαρμογής TikTok. Μπορείτε να προσθέσετε τα αυτοκόλλητα όπως θέλετε για να κάνετε τα βίντεό σας να ξεχωρίζουν από τα άλλα. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το βίντεό σας, μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε περισσότερα εφέ, κείμενο, ήχο και άλλες λειτουργίες. Μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία από αυτοκόλλητα, και μπορείτε ακόμη και συνδυάστε τα χρησιμοποιώντας emojis, για να δημιουργήσετε το τέλειο κλιπ.

  Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το TikTok

Πώς βρίσκετε αυτοκόλλητα στο TikTok; Πώς να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok;

Μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή TikTok ανοίγοντας την εφαρμογή και μεταβαίνοντας στις μεταφορτώσεις, από όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα κλιπ. Εδώ, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Το δεύτερο εικονίδιο από την κορυφή είναι το εικονίδιο αυτοκόλλητων και αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε όλες τις βιβλιοθήκες αυτοκόλλητων που είναι διαθέσιμες για τον λογαριασμό σας. Ας δούμε βήμα προς βήμα πώς να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο Upload.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Βίντεο και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε σε HD.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την καρτέλα Φωτογραφίες για να προσθέσετε τις επιθυμητές φωτογραφίες.

5. Πατήστε στην επιλογή Αυτοκόλλητα από κάτω για να ανοίξετε το μενού Αυτοκόλλητα.

6. Επιλέξτε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο επιθυμείτε από τα διαθέσιμα για χρήση για την ανάρτησή σας στο TikTok.

Έτσι μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok.

Πώς αναζητάτε αυτοκόλλητα στο TikTok;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να βρείτε τα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή TikTok. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε το αυτοκόλλητο που θέλετε με τη βοήθεια των τύπων αυτοκόλλητων που είναι διαθέσιμα στο μενού.

Υπάρχουν έξι κύριοι τύποι αυτοκόλλητων που διατίθενται στην εφαρμογή TikTok. Αυτά κατηγοριοποιούνται με αυτά τα ονόματα:

  • *** Αυτή η κατηγορία αντικατοπτρίζει τα τρέχοντα γεγονότα, την εποχή, τις κινήσεις και τις τάσεις της μόδας.

  • Κείμενο: Σύντομα αυτοκόλλητα τύπου κειμένου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρετε εύκολα τα συναισθήματά σας.

  • Διάθεση: Υπάρχουν 17 αυτοκόλλητα που αντιπροσωπεύουν διάφορα συναισθήματα, όπως χαρά, θυμό, λύπη και αγάπη, καθώς και σήματα χεριών για τα βίντεό σας, όπως η κίνηση του χεριού ΟΚ, το σημάδι ειρήνης και τα χέρια που προσεύχονται.

  • Διακοσμητικά: Τα διάφορα αυτοκόλλητα εδώ είναι ένας αστείος τρόπος για να διακοσμήσετε τα κλιπ σας όπως αστεράκια και φυσαλίδες.

  • Τρόπος ζωής: Τα καθημερινά αντικείμενα που είναι κοινά στον τρόπο ζωής όλων μπορείτε να τα δείτε εδώ. Τα αυτοκόλλητα για τον τρόπο ζωής είναι τα καλύτερα για αναρτήσεις σχετικά με φαγητό, χόμπι και ταξίδια και είναι πιο προσανατολισμένα στα βιντεολόγια.

  • Φύση: Είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσετε για να αναπαραστήσετε τον καιρό γύρω σας.

Πώς βάζετε αυτοκόλλητα στο TikTok;

Απλώς δημιουργήστε ένα κλιπ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο TikTok και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Μεταφορτώσεις. Εδώ, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με αυτοκόλλητα. Μόλις το κάνετε αυτό, θα υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα για εσάς. Οποιοδήποτε αυτοκόλλητο είναι διαθέσιμο για να διαλέξετε, όπως διακόσμηση, κείμενο, συναισθήματα, τρόπος ζωής και φύση. Η επιλογή Emojis βρίσκεται στην κορυφή εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και θα έχετε πρόσβαση σε μια επιλογή από emoji με αυτοκόλλητα. Αφού κάνετε την επιλογή σας, μπορείτε να τσιμπήσετε το αυτοκόλλητο για να το κάνετε μικρότερο ή μεγαλύτερο ή να το μετακινήσετε οπουδήποτε στην οθόνη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ας δούμε αυτή τη διαδικασία βήμα προς βήμα για μια ολοκληρωμένη κατανόηση:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν > Μεταφόρτωση.

3. Επιλέξτε το βίντεο ή τη φωτογραφία που θέλετε από τη συλλογή σας και πατήστε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητα.

4. Πατήστε στο αυτοκόλλητο που θέλετε από το επόμενο μενού. Εδώ, χρησιμοποιήσαμε το αυτοκόλλητο Ask ως παράδειγμα για σκοπούς επίδειξης.

5. Εισαγάγετε την ερώτηση που θέλετε στο συγκεκριμένο πεδίο και πατήστε Τέλος.

6. Συνεχίστε να επεξεργαστείτε το βίντεό σας και να το δημοσιεύσετε ή να το αποθηκεύσετε ως Πρόχειρο στην εφαρμογή TikTok.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βρίσκετε αυτοκόλλητα στο TikTok.

Πώς να αποκτήσετε αυτοκόλλητα στο TikTok Android;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε εύκολα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Android TikTok.

Πώς να φτιάξετε αυτοκόλλητα χρόνου στο TikTok;

Μία από τις πολλές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο TikTok είναι η δυνατότητα χρονομέτρησης του αυτοκόλλητου για μια συγκεκριμένη διάρκεια. Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε το εικονίδιο Συν > Μεταφόρτωση.

2. Επιλέξτε το βίντεο ή τη φωτογραφία που θέλετε από τη συλλογή σας.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητα > το επιθυμητό αυτοκόλλητο από το παρακάτω μενού.

4. Πατήστε στο αυτοκόλλητο που εμφανίστηκε στο βίντεό σας στο μενού επεξεργασίας.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ορισμός διάρκειας.

6. Προσαρμόστε το ρυθμιστικό για τη διάρκεια και τοποθετήστε το στην επιθυμητή χρονική σήμανση του βίντεο.

7. Τέλος, πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στη Δημοσίευση του βίντεο στο προφίλ σας στο TikTok ή να το αποθηκεύσετε στα Πρόχειρα για μελλοντική επεξεργασία, όπως θέλετε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε πώς μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok.

Πώς αποκτάτε αυτοκόλλητα στα εφέ TikTok;

Τα εφέ και τα αυτοκόλλητα είναι διαφορετικές κατηγορίες στο TikTok, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε για το κλιπ σας. Ας δούμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτοκόλλητα στο βίντεο στο οποίο έχετε ήδη εφαρμόσει τα εφέ TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητές συσκευές.

2. Πατήστε στο εικονίδιο + από το κάτω μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε το κουμπί Εγγραφή για να ξεκινήσει η εγγραφή του βίντεο.

4. Παύση της εγγραφής όταν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία.

5. Πατήστε στην επιλογή Εφέ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα εφέ για να διαλέξετε.

6. Πατήστε στο επιθυμητό εφέ από το μενού. Για παράδειγμα, επιλέξαμε το εφέ πράσινης οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Τώρα, θα εμφανιστούν οι εικόνες της συλλογής του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε τα βίντεο και τις εικόνες που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε Επόμενο.

8. Επαναλάβετε την προαναφερθείσα διαδικασία πατώντας το κουμπί Εγγραφή και προσθέτοντας βίντεο και στη συνέχεια εικόνες από τα Εφέ, αν θέλετε.

9. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, πατήστε στο εικονίδιο Tick ή Done, όπως φαίνεται παρακάτω.

10. Εάν θέλετε, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε συνδυάσει από την οθόνη επεξεργασίας με τις διαθέσιμες επιλογές Επεξεργασίας.

11. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητα από την κάτω γραμμή.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως σε αυτό το άρθρο για να βρείτε και να προσθέσετε τα επιθυμητά αυτοκόλλητα TikTok στο βίντεό σας και να χρονομετρήσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αν υπάρχουν αυτοκόλλητα TikTok για το WhatsApp.

Τι είναι τα αυτοκόλλητα στο TikTok Live;

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, τα αυτοκόλλητα στο TikTok live μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικό σας ζωντανή ροή για να προσελκύσετε θεατές και ακόμη και να βοηθήσετε φιλανθρωπικά ιδρύματα που επλήγησαν από την πρόσφατη πανδημία. Το ντεμπούτο του Donation Stickers είναι μια ολοκαίνουργια διαδραστική λειτουργία που επιτρέπει στους δημιουργούς να υποστηρίζουν άμεσα φιλανθρωπικά ιδρύματα προσθέτοντάς τους ζωντανές ροές. Το Actors Fund, National PTA, Meals on Wheels και το CDC Foundation είναι μερικές μόνο από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα βοηθήσουν αρχικά αυτά τα αυτοκόλλητα.

Πώς χρησιμοποιείτε τα αυτοκόλλητα στο TikTok Live; Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στο TikTok Live;

Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές σας σχετικά με ένα ευρύ φάσμα αιτιών, τα ζωντανά αυτοκόλλητα μπορούν να είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Οι influencers μπορούν να μοιραστούν και να προωθήσουν τα πιο σημαντικά έργα, εμπνέοντας τους ακόλουθούς τους να εμπλακούν και ακόμη και να δωρίσουν χρήματα στους οργανισμούς της επιλογής τους.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανά αυτοκόλλητα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα στην εφαρμογή TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο + από την κάτω γραμμή.

3. Προσθέστε έναν τίτλο στη ζωντανή ροή σας και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητα από το δεξιό παράθυρο και επιλέξτε το επιθυμητό αυτοκόλλητο από το μενού.

Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο στη θέση που θέλετε.

5. Τέλος, πατήστε Μετάβαση LIVE. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη ροή και μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας.

Όταν ένας χρήστης πατήσει ένα αυτοκόλλητο ζωντανής δωρεάς, για παράδειγμα, μεταφέρεται σε μια σελίδα εξωτερικής δωρεάς όπου μπορεί να επιλέξει ένα ποσό και να μάθει περισσότερα για τη σχετική φιλανθρωπική οργάνωση.

Υπάρχουν αυτοκόλλητα TikTok για το WhatsApp;

Ναι, μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα TikTok για WhatsApp. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό Σελίδα TikTok για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Σημείωση: Ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον συγκεκριμένο σύνδεσμο εάν προέρχεστε από περιοχή όπου το TikTok έχει απαγορευτεί.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να βρείτε αυτοκόλλητα στο TikTok και αν μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα TikTok για WhatsApp. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.