Πώς να βάλετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram

Η Visual Supply Company (VSCO), πρώην VSCO Cam, είναι μια εφαρμογή φωτογραφίας για φορητές συσκευές. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τους Joel Flory και Greg Lutze. Η εφαρμογή VSCO παρέχει την πλατφόρμα στους χρήστες να απαθανατίσουν τις στιγμές τους με τη μορφή φωτογραφιών ή βίντεο μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να τις επεξεργαστούν με τη βοήθεια διαθέσιμων φίλτρων και εργαλείων χωρίς να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές επεξεργασίας και να τις μοιράζονται απευθείας με τον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα, το Instagram είναι αυστηρό σχετικά με το πού μπορούν να τοποθετηθούν σύνδεσμοι με δυνατότητα κλικ, καθώς δεν επιτρέπει την τοποθέτηση συνδέσμων οπουδήποτε στην εφαρμογή εκτός από το βιογραφικό του προφίλ σας. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που εσείς, ως δημιουργός VSCO, πρέπει να είστε περίεργοι για το πώς να τοποθετήσετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram. Έτσι, σκεφτήκαμε να μοιραζόμαστε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπερίληψης συνδέσμου VSCO με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό σας στο Instagram, ώστε να μπορείτε να ενισχύσετε τους ακολούθους σας και να έχετε περισσότερες προβολές απομακρύνοντας τους ανθρώπους από το Instagram για να δουν το περιεχόμενό σας.

Πώς να βάλετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram

Η δυνατότητα δημιουργίας συνδέσμων με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό του Instagram έχει δώσει τη δυνατότητα σε δημιουργούς διαφορετικών κατηγοριών, αν και όχι πολύ ευέλικτο. Για αυτήν την περίπτωση, οι δημιουργοί VSCO συνδέονται με τους ακολούθους και το κοινό τους κατευθύνοντας την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους εκτός Instagram. Αυτή είναι μια θετική κίνηση προς τη δημιουργία ενός ευρύτερου δικτύου ατόμων που ενδιαφέρονται για τις ιδέες και το περιεχόμενό σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να τοποθετείτε σε βάθος τον σύνδεσμο VSCO με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό σας στο Instagram χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο στο Instagram

Τι είναι το VSCO Link;

Ο σύνδεσμος VSCO είναι ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ που αποτελείται από το VSCO.co/ ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη σας που οδηγεί την επισκεψιμότητα από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στις σελίδες προορισμού σας.

Είναι ο σύνδεσμος VSCO με δυνατότητα κλικ;

Ναί. Μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο VSCO ή σε οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο στο βιογραφικό σας στο Instagram.

Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο VSCO με δυνατότητα κλικ στο Instagram;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

4. Πατήστε στο πεδίο Bio και πληκτρολογήστε VSCO.co/ ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη σας (π.χ. VSCO.co/iamhuman).

  Πώς να βρείτε σύνθετες ρυθμίσεις στο Instagram

Σημείωση: Πρέπει να προσθέσετε το VSCO.co/ πριν από το όνομα χρήστη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 150 χαρακτήρες ως βιογραφικό στο προφίλ σας. Όλοι μπορούν να δουν το βιογραφικό σας.

5. Πατήστε στο μπλε εικονίδιο τικ από το επάνω μέρος της οθόνης.

Πώς να βάλετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βάλετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

3. Πατήστε στο Bio και πληκτρολογήστε VSCO.co/ ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη σας.

4. Τέλος, πατήστε στο μπλε εικονίδιο τικ στο επάνω μέρος της οθόνης για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μπορείτε απλώς να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στο Instagram;

Ναι, μπορείτε απλώς να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στο Instagram. Αλλά ο σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ θα πρέπει να εμφανίζεται στο προφίλ σας. Το Instagram δεν επιτρέπει την απευθείας σύνδεση πουθενά στην εφαρμογή εκτός από το προφίλ σας. Αυτό δείχνει ότι δεν μπορείτε να επικολλήσετε έναν ενεργό σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ σε κανένα σχόλιο.

Πώς να βάλετε το VSCO Link στο Instagram Bio;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο τοποθέτησης του συνδέσμου VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο προφίλ > Επεξεργασία προφίλ > Πεδίο βιογραφικού.

3. Εισαγάγετε τα στοιχεία του βιογραφικού σας και προσθέστε το όνομα χρήστη VSCO.co/ και VSCO. Για παράδειγμα: VSCO.co/iamhuman.

4. Πατήστε στο μπλε εικονίδιο ελέγχου για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Τι σημαίνει Σύντομη κυκλοφορία στον Σύνδεσμό σας VSCO;

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να λάβουν το μήνυμα Launching Soon όταν επισκέπτεστε έναν σύνδεσμο VSCO ή ένα προφίλ, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Τις περισσότερες φορές, η προσπάθεια επίσκεψης του συνδέσμου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να απαλλαγεί από αυτό το μήνυμα. Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μην επιλυθεί ποτέ. Θα συζητήσουμε ορισμένα σενάρια που προκαλούν σύντομα την εμφάνιση αυτής της εκκίνησης στον σύνδεσμο VSCO.

  • Αν δείτε αυτό το μήνυμα, μπορεί να είναι ότι ο δημιουργός δεν το έχει δημοσιεύσει ακόμα στη ροή του.
  • Οι δημιουργοί ενημέρωσαν πρόσφατα το όνομα χρήστη του προφίλ τους VSCO και η διεύθυνση URL ενημερώνεται στο backend (εμφανίζεται ένα σφάλμα επειδή η διεύθυνση URL έχει το παλιό τους όνομα χρήστη).
  • Οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο VSCO μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά VSCO στα τηλέφωνά σας Android και iOS.
  Πώς να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις στο Instagram

Ενημερώνεστε μέσω VSCO εάν κάποιος κοιτάξει το βιογραφικό σας στο Instagram;

Όχι. Η VSCO δεν στέλνει ειδοποίηση για να δείξει ποιος βλέπει το βιογραφικό σας στο Instagram.

Τι να κάνετε εάν η σύνδεση VSCO δεν λειτουργεί;

Εάν ο σύνδεσμος VSCO σας δεν λειτουργεί, πληκτρολογήστε www.VSCO.co/ ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη σας στο βιογραφικό σας στο Instagram για να το διορθώσετε.

Πώς να αυξήσετε τους ακόλουθους μέσω του Instagram Bio;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τους ακόλουθους με το βιογραφικό του Instagram. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για να αυξήσετε τους ακόλουθους μέσω του βιογραφικού του Instagram:

  • Χρησιμοποιήστε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητά σας στο Instagram στις σελίδες προορισμού των προϊόντων σας.
  • Χρησιμοποιήστε hashtags που καθορίζουν καλύτερα τις αξίες σας.
  • Χρησιμοποιήστε όνομα χρήστη και λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τα περιεχόμενα και τις ροές δεδομένων σας.
  • Δώστε στοιχεία επικοινωνίας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Κατανοήστε τι αρέσει και τι προτιμά το στοχευμένο κοινό σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια καλή φωτογραφία προφίλ.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς να βάλετε τον σύνδεσμο VSCO στο βιογραφικό σας στο Instagram με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.