Πώς να αφαιρέσετε φωνητικά από οποιοδήποτε τραγούδι χρησιμοποιώντας το LALAL.AI;

Αγαπάτε το τραγούδι;

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό η ιδέα πώς να αφαιρέσετε τα φωνητικά ενός τραγουδιού για να μπορείτε να το ροκάρετε με τη φωνή σας;

Λοιπόν, είναι δυνατό τώρα, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, όπως το λογισμικό αφαίρεσης φωνής.

Αν και η πλήρης αφαίρεση των φωνητικών ή των ορχηστρικών από ένα τραγούδι δεν είναι ποτέ τέλεια λόγω ορισμένων περιπλοκών, έχουμε φτάσει πολύ μακριά για να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα αξιοποιώντας τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας όπως AI, ML, νευρωνικά δίκτυα κ.λπ.

Τούτου λεχθέντος, η ποιότητα του ήχου μπορεί να παραμορφωθεί κατά την αφαίρεση των φωνητικών λόγω διαφόρων πολυπλοκοτήτων ήχου, όπως ο διαχωρισμός στερεοφωνικής εικόνας, το φάσμα συχνοτήτων και η συμπίεση. Αλλά εάν διαθέτετε ποιοτικό λογισμικό αφαίρεσης φωνητικών, αυτά τα ζητήματα μπορούν να ελαχιστοποιηθούν και μπορείτε να διαχωρίσετε ομαλά τα φωνητικά από ένα τραγούδι.

Έτσι, είτε θέλετε να αφαιρέσετε φωνητικά ή όργανα από ένα τραγούδι για τη δημιουργία τραγουδιών καραόκε, δειγματοληψία τραγουδιών, δημιουργία ρεμίξ ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι λάτρεις της μουσικής, ένα αξιοπρεπές λογισμικό αφαίρεσης φωνητικών όπως το LALAL.AI μπορεί να σας βοηθήσει.

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες αυτού του λογισμικού, ας καταλάβουμε μερικά πράγματα:

Ποια είναι η ανάγκη να αφαιρέσουμε τα φωνητικά ή τα όργανα από τα τραγούδια;

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικούς λόγους για να αφαιρέσουν φωνητικά ή όργανα από ένα τραγούδι.

Μπορεί να θέλετε να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού ή ο φίλος ή τα μέλη της οικογένειάς σας είναι αυτά που συμμετέχουν σε αυτόν. Για αυτό, μπορεί να βοηθήσει η αφαίρεση των φωνών από ένα τραγούδι που πιστεύετε ότι μπορείτε να βγάλετε. Μπορείτε να αποκτήσετε το ακατέργαστο αρχείο μόνο με μουσική και, στη συνέχεια, μπορείτε να τραγουδήσετε την καρδιά σας.

Εργαλεία όπως το LALAL.AI μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε ορισμένους θορύβους φόντου από το τραγούδι, ώστε να μην υπερισχύει της φωνής σας ενώ τραγουδάτε.

Από την άλλη πλευρά, κάποιος θα λάτρευε τα όργανα σαν κιθάρα να παίζει στο παρασκήνιο και θα ήθελε να συμπεριλάβει τους ήχους σε ένα άλμπουμ ή μια παρουσίαση. Αυτή τη στιγμή, μπορούν να διαχωρίσουν τα όργανα από ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας το ίδιο εργαλείο.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα σενάρια όπου μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε φωνητικά ή όργανα, όπως:

  • Η πρακτική του τραγουδιού απαιτεί να αφαιρεθούν τα φωνητικά από ένα τραγούδι
  • Η δειγματοληψία τραγουδιού μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσετε τις φωνητικές γραμμές ή να αφαιρέσετε τα τύμπανα για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δείγματα που λειτουργούν ως βάση για τη δημιουργία νέων κομματιών.
  • Η δημιουργία ρεμίξ και διασκευών τραγουδιών θα χρειαστεί να χειριστείτε τραγούδια
  • Δημιουργία τραγουδιών καραόκε για να διασκεδάσετε με φίλους σε ένα πάρτι
  • Η μουσική έρευνα χρειάζεται επίσης απομονωτικά φωνητικά και όργανα που χρησιμοποιούνται σε ένα τραγούδι
  Τι είναι οι εφαρμογές "Freemium" και πώς λειτουργούν;

Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε κάτι ή όλα αυτά, χρειάζεστε λογισμικό αφαίρεσης φωνητικών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το να το κάνεις με χειροκίνητα μέσα μπορεί να είναι κουραστικό ή μπορεί να φαίνεται αδύνατο λόγω πολλών τεχνουργημάτων ήχου. Αντί να αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις ταλαιπωρίες, μπορείτε να αξιοποιήσετε μια λύση αφαίρεσης φωνής με τεχνητή νοημοσύνη όπως το LALAL.AI.

Ας μιλήσουμε για αυτό το λογισμικό και πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι είναι το LALAL.AI;

Το LALAL.AI είναι μια λύση διαχωρισμού πηγών μουσικής με τεχνητή νοημοσύνη που επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και ακριβή εξαγωγή στελέχους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο επόμενης γενιάς, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε κομμάτια φωνητικής, ντραμς, μπάσου, οργάνων και πιάνου χωρίς ταλαιπωρία ή απώλεια ποιότητας.

Είναι ένα τέλειο εργαλείο για μουσικούς, τραγουδιστές, DJs, δημιουργικούς επαγγελματίες, παραγωγούς και λάτρεις της μουσικής για να τους βοηθήσει να αναδημιουργήσουν κομμάτια αφαιρώντας φωνητικά ή όργανα από διαφορετικά τραγούδια.

Μπορεί να βρείτε πολλά εργαλεία για να αφαιρέσετε τα φωνητικά από ένα τραγούδι, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να αφαιρέσετε τους ήχους των οργάνων. Ή, μπορεί να καταλήξετε να απογοητεύεστε όταν ο οργανικός ήχος που παίζει στο παρασκήνιο έχει προβλήματα φάσης ή ακούγεται πολύ λεπτός.

Αλλά αν έχετε LALAL.AI, δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοια θέματα. Θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε φωνητικά, όργανα και άλλους ήχους με ευκολία. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν οργανικό ήχο ως φόντο βίντεο, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του;

Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες και τα οφέλη του LALAL.AI για να σας δώσουμε έναν άλλο λόγο για τον οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς.

Τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας

Το LALAL.AI είναι ένα εργαλείο διαχωρισμού στελέχους υψηλής τεχνολογίας που έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες και ισχυρές τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η μηχανική μάθηση (ML). Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αποκτήσετε ομαλά φωνητικά και οργανικά κομμάτια στην επιθυμητή μορφή ήχου.

Το LALAL.AI αξιοποιεί ένα νευρωνικό δίκτυο και το τροφοδοτεί με χιλιάδες τραγούδια ποιότητας στούντιο επί μήνες για να το εκπαιδεύσει. Οι προγραμματιστές του έχουν χρησιμοποιήσει 20 TB δεδομένων εκπαίδευσης για ακρίβεια υψηλής ποιότητας. Και το προηγμένο AI του γίνεται πιο έξυπνο κάθε μέρα εκτελώντας περισσότερες λειτουργίες για να σας προσφέρει πιο εκλεπτυσμένα αποτελέσματα.

Επιπλέον, οι αλγόριθμοι ML του μπορούν να αναγνωρίζουν τραγούδια πιο γρήγορα και να διαχωρίζουν με ακρίβεια τα backtrack και τα φωνητικά από αρχεία ήχου, όπως ταινίες, βίντεο, τραγούδια ή podcast.

Εύχρηστος

Αν και το LALAL.AI μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αν ασχοληθείτε με τις τεχνολογικές λεπτομέρειες, η χρηστικότητά του είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση για οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις υπολογιστή. Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή με απλά βήματα για να αφαιρέσετε φωνητικά ή ήχους οργάνων από οποιοδήποτε τραγούδι.

  Πώς να βρείτε τις διαστάσεις ενός στρώματος ή ενός στοιχείου στο Photoshop

Επιπλέον, έχουν συμπεριλάβει μια δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή ενός αρχείου από τη συσκευή σας. Ως εκ τούτου, η εισαγωγή είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται.

Η εξαγωγή φωνητικών ή ορχηστρικών κομματιών είναι πιο γρήγορη στο LALA.AI που χρειάζεται μόνο μερικά εύκολα βήματα. Επιπλέον, δεν υπάρχει παραμόρφωση ήχου ή διαφορά φάσης στα soundtrack που να σας ενοχλούν. Το μόνο που λαμβάνετε είναι κομμάτια υψηλής ποιότητας για χρήση οπουδήποτε θέλετε.

Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων

Το LALAL.AI υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων, όπως MP3, OGG, FLAC, WAV, AVI, MKV, MP4, AAC και AIFF. Το καλύτερο είναι ότι υποστηρίζει αρχεία ήχου και βίντεο. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του κομματιού σας σε μια ουρά γρήγορης επεξεργασίας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι ότι το LALAL.AI εξάγει κομμάτια ήχου στην ίδια μορφή αρχείου και ποιότητα με το αρχείο εισόδου. Είναι σημαντικό επειδή πολλά άλλα βίντεο ή κωδικοποιητές επεξεργασίας ήχου δεν αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους αρχείων, με αποτέλεσμα δυσλειτουργίες.

Έτσι, όταν εισάγετε μια μορφή αρχείου, λάβετε υπόψη τα FLAC ή WAV καθώς έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες καθαρότητας ήχου αντί για MP3.

Ενσωματώνει εργαλεία ήχου

Το LALAL.AI σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε διάφορα εργαλεία ήχου σε αυτό. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε περισσότερα ηχητικά στοιχεία στη δημιουργία ήχου σας. Αυτό είναι επίσης ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για εσάς, ειδικά αν είστε μουσικός.

API

Διαθέτουν α φιλικό προς τον χρήστη API που μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα με πολλά εργαλεία ή διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βελτιώσετε την επεκτασιμότητα των έργων σας χωρίς να προσθέτετε περισσότερη πολυπλοκότητα.

Πώς λειτουργεί το LALAL.AI;

Η πλήρης αφαίρεση των φωνητικών εξακολουθεί να μην είναι εφικτή καθώς περιλαμβάνει υψηλό επίπεδο τεχνικής πολυπλοκότητας. Αν και δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος, το LALAL.AI μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για να αφαιρέσετε φωνητικά ή ήχους οργάνων από ένα τραγούδι.

Το LALAL.AI είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε στη συσκευή σας. Εδώ είναι η διαδικασία βήμα προς βήμα για να αφαιρέσετε τα φωνητικά από οποιοδήποτε τραγούδι που χρησιμοποιεί LALAL AI:

Βήμα 1: Επισκεφθείτε τον ιστότοπο.

Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του LALAL.AI από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα επίπεδο επεξεργασίας.

Στην ανοιχτή ιστοσελίδα, εντοπίστε μια ενότητα που σας ζητά “Επιλογή αρχείου”. Αλλά πριν επιλέξετε ένα αρχείο, επιλέξτε ένα επίπεδο επεξεργασίας. Υπάρχουν τρία επίπεδα επεξεργασίας που μπορείτε να βρείτε κάτω από το κουμπί – “Επιλογή αρχείου”. Αυτά τα επίπεδα επεξεργασίας είναι: ήπια, φυσιολογικά και επιθετικά.

  • Ήπιο: Υποδηλώνει ελάχιστο επίπεδο επεξεργασίας, που σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια παραμόρφωση μεταξύ των στελεχών. Μπορεί να αποκτήσετε ένα κομμάτι που περιέχει ορισμένα ελαττώματα από το αρχικό κομμάτι σε συνδυασμό με τα διαχωρισμένα κομμάτια.
  • Κανονικό: Έχει μεσαίο επίπεδο επεξεργασίας. Όταν ανοίγετε την ιστοσελίδα, το κανονικό θα οριστεί από προεπιλογή, το οποίο είναι κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης. Θα λάβετε ένα κομμάτι με διορθωμένα τα περισσότερα ελαττώματα αλλά με κάποιες θολώσεις και τεχνητά στοιχεία.
  • Επιθετικό: Έχει το υψηλότερο επίπεδο επεξεργασίας που προκύπτει από τον αλγόριθμο για να παρέχει επιπλέον ακριβή και καθαρή απόδοση. Φιλτράρει τα ελαττώματα με μεγαλύτερη ευαισθησία.
  Πόσο μεγάλο είναι το πολύ μεγάλο για ένα έγγραφο του Microsoft Word;

Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα τρία με βάση τις απαιτήσεις σας.

Βήμα 3: Επιλέξτε ένα αρχείο

Αφού επιλέξετε το επίπεδο επεξεργασίας, επιλέξτε το αρχείο εισόδου σας. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας ή να σύρετε και να αποθέσετε ένα αρχείο στην περιοχή που επισημαίνεται με ένα σύμβολο βέλους.

Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε έναν τύπο διαχωρισμού βημάτων (φωνητικά και οργανικά, ντραμς, πιάνο ή μπάσο). Επιλέξτε αυτό με βάση το είδος της εξόδου που θέλετε να δημιουργήσει το τραγούδι σας.

Βήμα 4: Περιμένετε να συμβεί η μαγεία.

Αφήστε το LALAL.AI να ανεβάσει το επιλεγμένο αρχείο ήχου ή βίντεο και να το επεξεργαστεί. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό με βάση το μέγεθος του αρχείου σας.

Κατά τη μεταφόρτωση του τραγουδιού σας, μπορείτε να δείτε μια επιλογή ακύρωσης της επεξεργασίας. Είναι χρήσιμο εάν έχετε αλλάξει γνώμη ή έχετε επιλέξει λάθος αρχείο. Αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε, τότε περιμένετε.

Βήμα 5: Αποθηκεύστε το επεξεργασμένο αρχείο

Μόλις το τραγούδι μεταφορτωθεί 100%, θα είναι διαθέσιμο για λήψη ως επεξεργασμένη έκδοση στην ίδια μορφή αρχείου εισόδου.

Έχουν επίσης δώσει την επιλογή προεπισκόπησης του κομματιού και με τους δύο τρόπους – φωνητικά και οργανικά. Τώρα, μπορείτε επιτέλους να κατεβάσετε το αρχείο. Αλλά αν βρείτε την προεπισκόπηση μη ικανοποιητική, υπάρχει μια επιλογή επανεκκίνησης της διαδικασίας.

Τιμολόγηση

Η LALAL.AI παρέχει σχέδια τιμολόγησης για όλους, από ιδιώτες έως επιχειρήσεις. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να αγοράσετε ένα δωρεάν πακέτο και, στη συνέχεια, να το αναβαθμίσετε εάν βρείτε το εργαλείο χρήσιμο και αξιοποιήσετε περισσότερες δυνατότητες και πλεονεκτήματα.

Προσφέρουν τέσσερα σχέδια τιμολόγησης:

  • Δωρεάν: Κοστίζει 0 $ για 10 λεπτά κομματιών, μέγεθος/αρχείο μεταφόρτωσης 50 MB και χωρίς γρήγορη ουρά επεξεργασίας. Υποστηρίζει μόνο εισόδους ήχου σε μορφές MP3, WAV και OGG.
  • Επιπλέον: Κοστίζει 20 $ για 300 λεπτά κομματιών, μέγεθος/αρχείο μεταφόρτωσης 2 GB και γρήγορη ουρά επεξεργασίας. Υποστηρίζει αρχεία ήχου και βίντεο σε MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV και AAC. Είναι κατάλληλο για λάτρεις της μουσικής, τραγουδιστές, αρχάριους μουσικούς κ.λπ., για να δημιουργήσουν mashups, διασκευές τραγουδιών ή για μαθητικούς σκοπούς.
  • Lite: 10 $ για 90 λεπτά κομματιών, μέγεθος/αρχείο μεταφόρτωσης 2 GB και γρήγορη ουρά επεξεργασίας. Υποστηρίζει αρχεία ήχου και βίντεο σε MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV και AAC. Είναι κατάλληλο για επαγγελματικές ανάγκες όπως εξαγωγή φωνών, backtrack, εφέ ταινίας, δημιουργία τραγουδιών καραόκε κ.λπ.
  • Επιχείρηση: Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το πρόγραμμα επικοινωνώντας με το LALAL.AI. Είναι κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις με περισσότερες ανάγκες.

συμπέρασμα

Η τεχνολογία έχει κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, αγγίζοντας σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. Εάν είστε μουσικός, τραγουδιστής, DJ, μουσικός παραγωγός ή λάτρης της μουσικής που θέλετε να αφαιρέσετε φωνητικά ή όργανα από ένα τραγούδι, το LALAL.AI είναι μια καλή επιλογή. Διαθέτει εξαιρετική τεχνολογία, φιλικότητα προς τον χρήστη και ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε ένα τραγούδι για να υποστηρίξετε το μουσικό σας ταξίδι.