Πώς να αφαιρέσετε το Sina Weibo και το Tencent Weibo από το iOS


Είναι σχεδόν αδύνατο οι εφαρμογές iOS να είναι κακόβουλες. Όταν κάνετε λήψη και εγκατάσταση μιας εφαρμογής από το App Store, γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να εγκαταστήσει τίποτα επιπλέον. Οι εφαρμογές iOS δεν μπορούν να εισάγουν κακόβουλες διαφημίσεις ούτε μπορούν να παραβιάσουν τις ρυθμίσεις iOS. Γιατί λοιπόν, μπορεί να ρωτήσετε, βλέπετε ξαφνικά τα «Sina Weibo» και «Tencent Weibo» στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iOS; Τόσο το Sino Weibo όσο και το Tencent Weibo είναι κοινωνικά δίκτυα και εμφανίζονται στην ομάδα κοινωνικών δικτύων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το Sina Weibo και το Tencent Weibo από το iOS και από πού προήλθαν.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στο iOS 11 [No Jailbreak]

Θα σας φέρουμε άνετα εδώ πρώτα. Η συσκευή σας iOS δεν έχει μολυνθεί. Δεν υπάρχει ιός στο σύστημά σας και δεν κατεβάσατε κακόβουλη εφαρμογή. Επίσης, δεν επισκεφτήκατε έναν σκιερό ιστότοπο στο Safari. Αναπνοή.

Από πού προήλθαν το Sina Weibo και το Tencent Weibo;

Αποφάσισες πρόσφατα να μάθεις κινέζικα; Με αυτόν τον τρόπο, δοκιμάσατε τις δυνάμεις σας να πληκτρολογήσετε κινέζικα και προσθέσατε το πληκτρολόγιο για αυτό; Από εκεί προέκυψαν αυτές οι δύο νέες προτιμήσεις. Όταν προσθέτετε το κινέζικο πληκτρολόγιο στη συσκευή σας iOS, αυτά τα κοινωνικά δίκτυα προστίθενται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Υποσχόμαστε ότι είναι αβλαβή και δεν είναι αποτέλεσμα κακόβουλης εφαρμογής.

  Σύρετε μέσα από τις κάρτες οδηγιών όταν ακολουθείτε μια συνταγή [iOS]

Καταργήστε το Sina Weibo And Tencent Weibo από το iOS

Η κατάργηση αυτών των δύο νέων προτιμήσεων είναι αρκετά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το κινέζικο πληκτρολόγιο. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Πληκτρολόγιο. Σύρετε προς τα αριστερά στο κινεζικό πληκτρολόγιο και πατήστε Διαγραφή. Και τα δύο κοινωνικά δίκτυα θα αφαιρεθούν αμέσως από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Όταν το iOS ενσωμάτωσε τα κοινωνικά δίκτυα, και τα δύο αυτά κοινωνικά δίκτυα συμπεριλήφθηκαν στο μείγμα. Όλοι αναγνωρίζουμε το Facebook και το Twitter, αλλά το Sina Weibo και το Tencent Weibo αφορούν συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό τα κάνει πολύ λιγότερο γνωστά στον μέσο χρήστη. Δυστυχώς, το iOS δεν εξετάζει τις ρυθμίσεις περιοχής για το Apple ID σας όταν τις προσθέτει. Αντίθετα, εξετάζει τυχόν νέες γλώσσες που μπορείτε να προσθέσετε, γεγονός που δημιουργεί τη σύγχυση. Και πάλι, αυτό δεν είναι ιός.

  Ελέγξτε ποια συσκευή iOS είναι συμβατή με τα νέα AirPods