Πώς να αφαιρέσετε το Popsocket χωρίς να σπάσει τίποτα

Ένα PopSocket μπορεί να σπάσει κατά την αφαίρεση για διάφορους λόγους, αλλά δεν υπάρχουν αρκετοί που να δικαιολογούν τη χρήση ενός. Με τις οθόνες των τηλεφώνων να γίνονται μεγαλύτερες, οι λαϊκές υποδοχές είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τις χρησιμοποιήσετε μόνοι σας. Όλοι μας έχουμε πέσει θύματα να το σπάσουμε ενώ τα αφαιρούμε. Οι άνθρωποι συνήθως προσπαθούν να το αφαιρέσουν απλά τραβώντας το ή χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο για να το αφαιρέσουν. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε πώς να αφαιρέσετε το PopSocket χωρίς να σπάσει τίποτα και πώς να συνδέσετε ξανά το PopSocket στη βάση.

Πώς να αφαιρέσετε το Popsocket χωρίς να σπάσει τίποτα

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τους τρόπους αφαίρεσης του Popsocket χωρίς να σπάσετε τίποτα λεπτομερώς.

Τι είναι το PopSocket;

Η πρίζα είναι ένα είδος αξεσουάρ τηλεφώνου που είναι κολλημένο στο τηλέφωνα να έχει πιάσιμο. Διατίθεται σε διάφορους τύπους. Ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα είναι ένα κολλώδες. Η κόλλα μας δίνει τη δυνατότητα να το κολλήσουμε στα τηλέφωνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, όπως αποστολή μηνυμάτων, παρακολούθηση βίντεο και λήψη selfie. Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τύλιγμα καλωδίου, συνομιλία μέσω βίντεο, προστασία κάμερας και ως βάση. Μπορεί να κολληθεί σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τη χρήση τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να το κολλήσετε στο κέντρο για να το χρησιμοποιήσετε ως λαβή, κάτω για συνομιλία μέσω βίντεο και δύο υποδοχές pop πάνω και κάτω από το κέντρο σας βοηθούν να ασφαλίσετε τα ενσύρματα ακουστικά σας.

Πώς να απογειώσετε ένα PopSocket

Αν και η αφαίρεσή του φαίνεται εύκολη, απαιτεί πολλή υπομονή και ευκινησία. Μέχρι την επόμενη φορά, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις διάφορες μεθόδους σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε ένα PopSocket.

Μέθοδος 1: Χρήση νυχιών

Εφόσον έχετε μακριά νύχια, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αφαιρέσετε την πρίζα σας ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Συμβόλαιο το επάνω μέρος του PopSocket.

Εικόνα του Thor Deichmann από την Pixabay

2. Μετακινήστε απαλά τα νύχια σας γύρω από το κολλημένο μέρος του PopSocket για να το αφαιρέσετε.

3. Τραβήξτε το αργά από το τηλέφωνο και κολλήστε το όπου χρειαστεί.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο WeChat

Μέθοδος 2: Χρήση οδοντικού νήματος

Το οδοντικό νήμα είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να κάνει θαύματα όταν σκέφτεστε πώς να αφαιρέσετε το PopSocket χωρίς να σπάσει τίποτα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε τη χρήση του οδοντικού νήματος κατά την αφαίρεση ενός PopSocket συνδεδεμένου σε μια συσκευή.

1. Συμβόλαιο το PopSocket εάν επεκταθεί.

2. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κατανοήσετε καλά το PopSocket.

3. Σύρετε το οδοντικό νήμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φωτογραφία του Brett Jordan στο Unsplash

4. Το PopSocket αφαιρείται χωρίς να σπάσει.

Μέθοδος 3: Χρήση κάρτας

Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος για να αφαιρέσετε το PopSocket χωρίς να σπάσετε τίποτα είναι να αφαιρέσετε μια κάρτα. Μια κάρτα μπορεί να είναι οποιαδήποτε επαγγελματική κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ταυτότητα ή δωροκάρτα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αφαιρέσετε ένα PopSocket χρησιμοποιώντας μια κάρτα.

1. Διατηρήστε το στη συσταλμένη του μορφή.

2. Σφηνώστε με ακρίβεια τη βάση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα.

Φωτογραφία του Giorgio Trovato στο Unsplash

3. Σηκώστε αργά την κάρτα για να την αφαιρέσετε από τη συσκευή.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα μαλλιών για να απαλλαγείτε από το τηλέφωνο θερμαίνοντας την κόλλα. Τα βήματα σχετικά με το πώς να βγάλετε ένα PopSocket από το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών παρατίθενται παρακάτω.

1. Διατηρήστε το πιστολάκι στη χαμηλότερη θερμοκρασία.

Εικόνα από το OpenClipart-Vectors από την Pixabay

2. Κρατήστε το 4-8 ίντσες μακριά από το τηλέφωνο.

3. Μετακινήστε το πιστολάκι μαλλιών πέρα ​​δώθε γύρω από τη βάση.

4. Επαναλάβετε τη διαδικασία εκτός εάν ξεκολλήσει.

Μέθοδος 5: Χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης

Η χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης μπορεί να είναι μία από τις πιο εύκολες μεθόδους για να απαλλαγείτε από το PopSocket χωρίς να το σπάσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Διατηρήστε το σε συσταλμένη μορφή.

2. Ψεκάστε την ισοπροπυλική αλκοόλη κατά μήκος της βάσης και αφήστε τη να μείνει για ένα ή δύο λεπτά.

Εικόνα από cromaconceptovisual από Pixabay

3. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε αιχμηρό εργαλείο για να κάνετε χώρο μεταξύ του PopSocket και του τηλεφώνου.

4. Αφαιρέστε απαλά το PopSocket από το τηλέφωνο.

Σημείωση: Μην ξεχνάτε να πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης.

Μετά την αφαίρεση του PopSocket, φροντίστε να το διατηρήσετε ασφαλές κολλώντας το σε βουτυρόχαρτο. Είναι σημαντικό να το κάνετε, καθώς όταν η βάση εκτεθεί σε βρωμιά και σκόνη, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το PopSocket στο μέλλον.

Πώς να καθαρίσετε την κόλλα PopSocket

Μετά την ασφαλή αφαίρεση του PopSocket έρχεται το κουραστικό μέρος του καθαρισμού της κόλλας PopSocket. Η κόλλα αφήνει ένα κολλώδες υπόλειμμα μετά την αφαίρεση του PopSocket από το τηλέφωνο ή τη θήκη του τηλεφώνου. Επομένως, σας φέραμε τρόπους για να καθαρίσετε την κόλλα PopSocket.

  • Ισοπροπυλική αλκοόλη: Με την ισοπροπυλική αλκοόλη, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε την κόλλα PopSocket ψεκάζοντάς την πάνω από το κολλώδες μέρος και σκουπίζοντάς την με λεπτό χαρτί ή βαμβακερό πανί.

  • Ταινίες: Η χρήση κολλητικής ταινίας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε την κόλλα που έχει απομείνει. Απλά πρέπει να κολλήσετε σταθερά τη κολλητική ταινία πάνω από την κόλλα και να την ξεσκίσετε. Απορροφά όλη την κολλώδη ουσία, η οποία θα καθαρίσει την επιφάνεια από τυχόν υπολείμματα. Μπορείτε να το επαναλάβετε σε περίπτωση που έχει μείνει κάποιο υπόλειμμα εδώ κι εκεί.

  • Μαγειρική σόδα: Η χρήση μαγειρικής σόδας είναι μία από τις βολικές μεθόδους για να απαλλαγείτε από την κόλλα PopSocket. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πασπαλίσετε λίγη μαγειρική σόδα πάνω από την κολλώδη περιοχή και να την τρίψετε με μια οδοντόβουρτσα. Σκουπίστε την επιφάνεια με ένα υγρό πανί για να έχετε μια καθαρή επιφάνεια του τηλεφώνου.

  • Αφαίρεση βερνικιού νυχιών: Το προϊόν αφαίρεσης βερνικιού νυχιών κάνει επίσης καλή δουλειά στον καθαρισμό των υπολειμμάτων της κόλλας PopSocket. Απλώς πρέπει να ρίξετε μερικές σταγόνες από το αφαίρεσης βερνικιού νυχιών πάνω στην κολλώδη περιοχή και να τη σκουπίσετε με βαμβάκι.

Σημείωση: Μην ξεχνάτε να πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης και αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

Πώς να συνδέσετε ξανά το PopSocket στη βάση

Υπάρχει ένα σύνολο διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούνται όταν θέλετε να το επανασυνδέσετε στη βάση. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να επαναχρησιμοποιήσετε ένα PopSocket.

1. Διατηρήστε τη βάση του PopSocket σε κρύο νερό για 5-10 δευτερόλεπτα.

2. Αφήστε την πρίζα να στεγνώσει για περίπου 10 λεπτά, κρατώντας την κολλώδη πλευρά στραμμένη προς τα επάνω.

Σημείωση: Μην το αφήνετε να στεγνώσει για πολύ, μπορεί να χάσει την κολλώδη του. Εάν δεν στεγνώσει σε 10 λεπτά, σκουπίστε το απαλά με χαρτί ή μια πετσέτα.

3. Κολλήστε την πρίζα σε οποιαδήποτε καθαρή επιφάνεια. Φροντίστε να αφήσετε το PopSocket να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μία ώρα, ώστε να μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Εκτός από τηλέφωνα, τα PopSockets μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε τραπέζια, παράθυρα και τοίχους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες επιφάνειες όπου δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, όπως πυρίτιο, δέρμα ή υλικά που είναι αδιάβροχα.

Πώς να κάνετε ένα PopSocket να διαρκέσει περισσότερο

Μπορεί να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ανάλογα με το πόσο προσεκτικά το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ορισμένα σημεία για να τα κάνετε να διαρκέσουν ακόμα περισσότερο.

  • Προσπαθήστε να μην αφαιρείτε συχνά το PopSocket καθώς η έκθεση στη βρωμιά και τη σκόνη θα μειώσει την κολλώδη ύλη του.
  • Χειριστείτε απαλά τη διαστολή και τη συστολή του PopSocket. Η άκαμπτη χρήση του διαστελλόμενου τμήματος μπορεί να οδηγήσει σε θραύση.

Εναλλακτική λύση για το Sticky PopSocket

Μερικά από αυτά μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, άλλα όχι. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το πρόβλημα για να τις αφαιρέσετε χωρίς να σπάσετε τίποτα.

  • Magnetic PopSocket: Αυτά τα PopSocket κολλάνε αυτόματα στις συσκευές σας. Η αφαίρεση και η επισκευή του είναι απλώς θέμα δευτερολέπτων. Μπορείτε να το αγοράσετε online ή είστε στα κοντινά σας καταστήματα. Το μόνο πρόβλημα με αυτό το PopSocket είναι ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα γερό κράτημα όπως το κολλώδες.

  • Θήκη τηλεφώνου με βάση ή βάση: Αυτή μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική καθώς διαρκούν περισσότερο και εξυπηρετούν όλους τους σκοπούς ενός PopSocket. Αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα σε αγορές και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να επαναχρησιμοποιήσω ένα PopSocket;

Απ. Ναι, είναι ένα αξεσουάρ που προορίζεται για επαναχρησιμοποίηση. Υποστηρίζεται από τους κατασκευαστές ότι μια pop πρίζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 100 φορές και να διαστέλλεται και να συστέλλεται 12000 φορές. Επομένως, μπορείτε εύκολα να επαναχρησιμοποιήσετε, υπό την προϋπόθεση ότι ακολουθήσετε τα σωστά βήματα αφαίρεσης και επανατοποθέτησης.

Ε2. Καταστρέφει το PopSocket τη θήκη του τηλεφώνου σας;

Απ. Ναι, μπορεί να καταστρέψει τη θήκη του τηλεφώνου αν είναι λεπτή. Μπορεί να τεντώσει τη θήκη κατά την αφαίρεση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε σκληρή θήκη τηλεφώνου, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός από τα υπολείμματα κολλώδους που έχουν απομείνει από το PopSocket. Μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω στο άρθρο.

Ε3. Πώς να αφαιρέσετε τη λευκή ταινία από το PopSocket;

Απ. Είναι ένα κοινό πρόβλημα που συμβαίνει κατά την αφαίρεση ενός PopSocket. Η λευκή ταινία είναι ταινία 3 μέτρων που τη συγκρατεί και το τηλέφωνο μαζί. Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτήν την ταινία χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών ή ένα πιστόλι θερμότητας για να διαλύσετε την κόλλα και στη συνέχεια να την ξεκολλήσετε αργά. Το υπόλειμμα μπορεί να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας τις προαναφερθείσες μεθόδους.

Q4. Πόσο καιρό μπορεί ένα PopSocket να μείνει εκτεθειμένο στον αέρα;

Απ. Δεν πρέπει να εκτίθεται για περισσότερο από 15 λεπτά, εάν η ιδέα είναι να το χρησιμοποιήσετε ξανά ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε βρωμιά και σκόνη, η κόλλα στεγνώνει. Είτε μπορείτε να το καλύψετε με βουτυρόχαρτο και να το χρησιμοποιήσετε αργότερα είτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα σε 15 λεπτά από την αφαίρεση.

***

Οι προαναφερθέντες ήταν οι τρόποι για να αφαιρέσετε ένα PopSocket και πώς να συνδέσετε ξανά το PopSocket στη βάση. Ίσως καταλάβατε ότι η αφαίρεση ενός PopSocket δεν είναι καθόλου δουλειά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη υπομονή και συμβουλές και κόλπα για να αφαιρέσετε και να διορθώσετε εύκολα τα PopSockets σας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε το PopSocket χωρίς να σπάσετε τίποτα. Μοιραστείτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.