Πώς να αφαιρέσετε το Google+ από τον Λογαριασμό σας Google

Το Google+ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο από άποψη ενεργών χρηστών, ωστόσο πολλοί άνθρωποι δεν το χρησιμοποιούν τόσο όσο περνούν το χρόνο τους χρησιμοποιώντας το Facebook ή το Twitter. Παρόλο. μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όποτε θέλετε. Φαίνεται μάλλον επιβαρυντικό το γεγονός ότι το προφίλ σας στο Google+ δημιουργείται αυτόματα κατά την εγγραφή σας για νέο λογαριασμό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το κοινωνικό δίκτυο είναι απλώς η προσπάθεια του γίγαντα του Ιστού να συλλάβει άλλες πληροφορίες για εσάς και ενδεχομένως να βοηθήσει στην ενίσχυση της διαφημιστικής του δραστηριότητας και να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ορίστε λοιπόν η θεραπεία: μπορείτε πάντα να διαγράψετε το προφίλ σας στο Google+ διατηρώντας ανέπαφες τις άλλες υπηρεσίες και τις εφαρμογές σας Google. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό.

  Πώς να κάνετε δώρο Fortnite V-Bucks

Πρώτα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά. Θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο με έναν σύνδεσμο προς το προφίλ σας και επιλογές για να αποσυνδεθείτε, να διαχειριστείτε το απόρρητο, καθώς και τη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Απλώς κάντε κλικ στο «Λογαριασμός» σε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο για να συνεχίσετε.

Η επόμενη σελίδα περιέχει πολλές διαφορετικές επιλογές και ρυθμίσεις που σχετίζονται με το προφίλ σας Google, οι οποίες χωρίζονται σε διαφορετικές καρτέλες. Αυτό που αναζητούμε σε αυτό το σεμινάριο βρίσκεται στην ενότητα “Εργαλεία δεδομένων”, επομένως απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

  Πώς να κλειδώσετε τα κελιά του Excel με τύπους για να αποτρέψετε την επεξεργασία

Η καρτέλα “Εργαλεία δεδομένων” περιέχει περαιτέρω επιλογές σχετικά με τη διαχείριση του λογαριασμού σας, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να κάνετε λήψη δεδομένων που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας ή να έχετε πρόσβαση σε άλλες σχετικές πληροφορίες. Εντοπίστε την ενότητα “Διαχείριση λογαριασμού” και κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Διαγραφή προφίλ και λειτουργιών Google+” δίπλα της.

Αυτό με τη σειρά του θα ανοίξει τη σελίδα επιβεβαίωσης διαγραφής. Θα σας δοθεί η επιλογή να αφαιρέσετε αυτό που είναι γνωστό ως Προφίλ σας Google. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στην οριστική κατάργηση του λογαριασμού από τους διακομιστές της Google, αξίζει να διαβάσετε τη σελίδα για πληροφορίες σχετικά με το είδος των δεδομένων που θα διαγραφούν και άλλες λεπτομέρειες. Εάν, για παράδειγμα, σχολιάζετε συχνά βίντεο στο YouTube, τότε η διαγραφή του προφίλ σας στο Google+ ενδέχεται να επηρεάσει τον λογαριασμό σας, καθώς το YouTube χρησιμοποιεί πλέον το προφίλ σας στο Google+ για να σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε και να δημοσιεύετε σχόλια. Ομοίως, μπορεί να επηρεάσει άλλες παρόμοιες πληροφορίες λογαριασμού, αλλά οτιδήποτε σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Gmail θα παραμείνει ανεπηρέαστο.

  Τρόπος δημιουργίας κατακόρυφων σελίδων στο Microsoft Word

Αφού διαβάσετε όλες τις πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω, να βάλετε ένα σημάδι επιλογής στο “Απαιτείται” (και προαιρετικά στο “Επίσης να καταργηθεί η παρακολούθηση από οποιονδήποτε ακολουθώ σε άλλα προϊόντα Google”) και να κάνετε κλικ στην “Κατάργηση επιλεγμένων υπηρεσιών” για να καταργήσετε το Google+ σας Προφίλ.