Πώς να αφαιρέσετε το θόρυβο φόντου από τον ήχο [10 Tools]

Χρειάζεται να αφαιρέσετε το θόρυβο φόντου από τον ήχο για τα επερχόμενα έργα παραγωγής podcast ή βίντεο; Κάντε το αβίαστα με αυτά τα διαδικτυακά/εκτός σύνδεσης εργαλεία επεξεργασίας ήχου.

Ο θόρυβος περιβάλλοντος στον εγγεγραμμένο ήχο ή βίντεο είναι αναπόφευκτος. Δεν μπορείτε να εγγράψετε κάθε βίντεο ή ήχο από ένα αθόρυβο δωμάτιο. Εάν το κάνετε, θα εξακολουθείτε να ανακαλύψετε έναν θόρυβο από το φορητό υπολογιστή, τον επιτραπέζιο υπολογιστή, τον ανεμιστήρα, τον κλιματισμό κ.λπ.

Αντί να επενδύσετε πάρα πολλά χρήματα και χρόνο για την εξάλειψη του θορύβου παρασκηνίου, μπορείτε απλώς να εξαλείψετε τον θόρυβο από τον ηχογραφημένο ήχο.

Έχει υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη στους αλγόριθμους μείωσης θορύβου. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τέτοιους αλγόριθμους χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Επίσης, διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το θόρυβο ήχου, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια για την παραγωγή κρυστάλλινου ήχου για το περιεχόμενό σας.

Θόρυβος στον ήχο

Οι υπολειπόμενοι ήχοι χαμηλού επιπέδου σε μια εγγραφή ήχου είναι θόρυβος. Αυτά είναι διακριτικά ηχητικά κύματα εκτός από τη φωνή σας, τα μουσικά όργανα ή τον ήχο από το παιχνίδι. Ο προεπιλεγμένος ήχος του περιβάλλοντος εγγραφής σας, αυτός που μπορείτε να ακούσετε κατά τη διάρκεια μιας ήσυχης ενότητας του ήχου σας, είναι επίσης θόρυβος.

Ο θόρυβος μπορεί να είναι στατικός ήχος που δημιουργείται από ηλεκτρικές παρεμβολές καλωδίων που συνδέουν τα ηχεία και τα μικρόφωνα στον υπολογιστή ή σε άλλες συσκευές εγγραφής.

Σίγουρα, θα καταγράψετε κάποιο επίπεδο θορύβου κατά την εγγραφή podcast, την εγγραφή βίντεο στο YouTube κ.λπ. Αλλά, όταν αυτός ο θόρυβος αποσπά την προσοχή του κοινού ή το αναγκάζει να σταματήσει να παίζει και να αναζητήσει άλλο περιεχόμενο, αυτό είναι πρόβλημα.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ότι εγγράφετε ένα βίντεο YouTube μπροστά σε έναν τηλεπρομηθευτή. Για να τροφοδοτήσει περιεχόμενο στον τηλεπρομηθευτή, κάποιος πληκτρολογεί συνεχώς. Το μικρόφωνό σας μπορεί να καταγράψει το κροτάλισμα του πληκτρολογίου εάν δεν χρησιμοποιείτε ξεχωριστή αίθουσα ηχογράφησης. Τώρα, αν το επιτρέψετε αυτό στο τελικό βίντεο, το κοινό θα αισθανθεί σίγουρα αποσπασμένο.

Πώς επηρεάζει ο θόρυβος την εγγραφή και τον τελικό ήχο/βίντεο;

Ο κύριος αρνητικός αντίκτυπος του θορύβου στο περιεχόμενο ήχου ή βίντεο εκτρέπει την εστίαση του κοινού. Ο ήχος και τα βίντεο που βασίζονται σε slideshow πρέπει να είναι απαλλαγμένα από θόρυβο.

Επειδή, σε τέτοιο περιεχόμενο, το κοινό πρέπει να επικεντρωθεί στο σχόλιό σας για να κατανοήσει το θέμα που συζητάτε. Τα οπτικά στοιχεία, εάν υπάρχουν, δεν επαρκούν για την κατανόηση του όλου θέματος.

Άλλες σημαντικές επιπτώσεις είναι:

  • Ο θόρυβος ήχου δημιουργεί μια ερώτηση στο μυαλό του κοινού σχετικά με τον επαγγελματισμό του καναλιού σας στο YouTube ή στο podcast.
  • Εάν συζητάτε προϊόντα ήχου ή ιδέες για τη δημιουργία περιεχομένου και οι ακροατές ακούνε θόρυβο, αυτό δεν είναι καλό για τη φήμη του καναλιού σας.
  • Κάποιος θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως ναυτία, πονοκέφαλο, υπέρταση, ψυχικό στρες κ.λπ.
  • Όταν διδάσκετε μουσικά όργανα μέσω εγγεγραμμένου ήχου ή βίντεο, ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα εκμάθησης των συνδρομητών περιεχομένου σας.
  Πώς να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech

Οι αρνητικές επιπτώσεις του θορύβου στο εγγεγραμμένο περιεχόμενο είναι πολλές. Κάποια είναι προφανή ενώ άλλα όχι. Αλλά ο θόρυβος σίγουρα μειώνει τις προβολές περιεχομένου, τις προτιμήσεις και τις συνδρομές σας.

Πώς να μειώσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος πριν την εγγραφή

Αν και τα προηγμένα εργαλεία σάς βοηθούν να εξαλείψετε το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου περιβάλλοντος, είναι καλό να μειώσετε τον ήχο περιβάλλοντος κατά την εγγραφή για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε πριν από την εγγραφή:

Χρησιμοποιήστε ένα καρδιοειδές μικρόφωνο

Η μετεπεξεργασία του εγγεγραμμένου ήχου για τη μείωση του θορύβου είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρόφωνο που μειώνει τον θόρυβο κατά την εγγραφή, μη καταγράφοντας τον ήχο περιβάλλοντος. Τα καρδιοειδή μικρόφωνα είναι καλά παραδείγματα.

Αυτά τα μικρόφωνα είναι πολύ ευαίσθητα στον ήχο στον οποίο στρέφετε το μπροστινό μέρος του μικροφώνου. Επιπλέον, αυτά τα μικρόφωνα ουσιαστικά απορρίπτουν όλους τους ήχους στο πίσω μέρος λόγω της χαμηλής εισόδου dB στο πίσω μέρος.

Ηχογραφήστε τη φωνή σε ένα ήσυχο μέρος

Εάν το βίντεό σας σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε τη φωνή αργότερα, κάντε το από ένα ήσυχο μέρος. Για τα podcast, μπορείτε πάντα να το κάνετε από ένα ήσυχο δωμάτιο, καθώς κανείς δεν θα σας δει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαριά χαλιά, κουρτίνες και ξύλινα έπιπλα για να μειώσετε την ηχώ του δωματίου.

Καταγράψτε το θόρυβο περιβάλλοντος

Πριν δώσετε τη φωνή σας, ηχογραφήστε τον ήχο περιβάλλοντος (τόνος δωματίου) του δωματίου σας για 20 έως 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ανεβάσετε αυτό το αρχείο ως παράδειγμα για το λογισμικό μετα-επεξεργασίας για την αφαίρεση του θορύβου παρασκηνίου.

Χρησιμοποιήστε το ελάχιστο κέρδος

Ρυθμίστε το μικρόφωνο στο χαμηλότερο δυνατό κέρδος ή είσοδο dB. Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε το μικρόφωνο πολλές φορές σε διαφορετικές εισόδους dB για να βρείτε τη χαμηλότερη κλίμακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μειώστε την απόσταση στόματος και μικροφώνου

Η απόσταση από στόμα σε μικρόφωνο πρέπει να είναι έξι ίντσες ή μικρότερη. Αυτό θα επιτρέψει σε ένα χαμηλό κέρδος να καταγράψει έναν κρυστάλλινο ήχο της φωνής σας.

Τοποθετήστε το μικρόφωνο μακριά από τον ήχο περιβάλλοντος

Ενώ χρησιμοποιείτε ένα μικρόφωνο μονής κατεύθυνσης ή καρδιοειδές, τοποθετήστε το μπροστινό του μέρος μακριά από τον θόρυβο. Το μικρόφωνο θα ακυρώσει μεγάλο μέρος του θορύβου.

Κλείστε ορισμένες συσκευές δωματίου

Απενεργοποιήστε συσκευές όπως κλιματισμό, θερμάστρα, ψυγείο, αφυγραντήρα, ανεμιστήρα, εξάτμιση κ.λπ.

Πώς να αφαιρέσετε το θόρυβο μετά την εγγραφή

Αφού ηχογραφήσετε τη φωνή σας ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, η μετεπεξεργασία του ήχου γίνεται εξαιρετικά εύκολη.

Η μετα-επεξεργασία είναι η ροή εργασιών επεξεργασίας όπου αφαιρείτε το θόρυβο του παρασκηνίου από τον ήχο, αφαιρείτε το ψάξιμο από την εγγραφή σας, μειώνετε τα fillers κ.λπ.

Πολλές διαδικτυακές και εκτός σύνδεσης εφαρμογές επεξεργασίας ήχου σάς βοηθούν να μειώσετε ή να εξαλείψετε τον θόρυβο από μια εγγραφή ήχου. Επί του παρόντος, οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη (AI) και νευρωνικά δίκτυα για τον εντοπισμό και τη διαγραφή του θορύβου από τη φωνή.

Η τυπική ροή εργασίας είναι η εξής:

  • Κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ή χρησιμοποιείτε την έκδοση της εφαρμογής Ιστού.
  • Ανεβάστε ένα προφίλ θορύβου, τον τόνο δωματίου που ηχογραφήσατε νωρίτερα.
  • Ορίστε χειροκίνητες ή αυτόματες ρυθμίσεις μείωσης θορύβου. Οι αυτόματες ρυθμίσεις προσφέρουν δίκαια αποτελέσματα.
  • Ξεκινήστε τη διαδικασία αφαίρεσης θορύβου.

Τέτοιες εφαρμογές συνήθως αφαιρούν τον συνεχή θόρυβο του περιβάλλοντος, όπως σφυρίχτρες, βουητό, βουητό, συριγμό, κλαψούρισμα, θόρυβο ανεμιστήρα κ.λπ. Ο ακανόνιστος θόρυβος, όπως σκάει, κλικ, θόρυβος από την κυκλοφορία κ.λπ., θα απαιτήσει χειροκίνητη επεξεργασία.

  10 πλατφόρμες Blockchain Naming Service (BNS) για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας Blockchain

Για να αφαιρέσετε εύκολα τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον ήχο, δοκιμάστε τώρα τις παρακάτω διαδικτυακές/αυτόνομες εφαρμογές:

VEED

Ο θόρυβος του παρασκηνίου μπορεί να είναι ενοχλητικός, αλλά με το ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο VEED, μπορείτε να τον ξεφορτωθείτε με μερικά γρήγορα κλικ. Τώρα, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ακριβά μικρόφωνα υψηλής τεχνολογίας για τέλεια εγγραφή.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • Υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές ήχου όπως MP3, WAV, M4A και AAC
  • Ένα πλήρες διαδικτυακό εργαλείο που δεν απαιτεί λήψη λογισμικού
  • Αφαιρεί το φόντο ήχου από αρχεία βίντεο όπως MP4, AVI, WMV και MOV
  • Δυνατότητα αφαίρεσης στατικού, καιρού, κίνησης και λευκού θορύβου ανεμιστήρα

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ηχογράφηση τραγουδιού, podcasting, μίξη μουσικής και φωνητική φωνή. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να προσθέσει μουσική υπόκρουση στο αρχείο σας.

Podcastle

Το Podcastle είναι ένα εργαλείο αυτόματης ακύρωσης θορύβου που χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να κάνει τον ήχο σας άψογο. Οποιοσδήποτε ενοχλητικός θόρυβος, όπως στατικά και φλυαρία, μπορεί να αφαιρεθεί με αυτό το λογισμικό.

Έρχεται με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ακύρωση θορύβου AI για καθαρό και καθαρό ήχο επαγγελματικής ποιότητας
  • Εύκολο στη χρήση λογισμικό που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια
  • Αφαιρεί αυτόματα τα αθόρυβα μέρη ή τις παύσεις από τον ήχο
  • Προσθέστε ηχητικά εφέ και μουσικά κομμάτια στο αρχείο ήχου
  • Διαισθητικός πίνακας εργαλείων επεξεργασίας για τέλειο ήχο

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης podcaster, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διανείμετε το περιεχόμενό σας. Αυτή η συλλογική λύση υποστηρίζει MP3 και άλλες δημοφιλείς μορφές αρχείων.

Θράσος

Το πακέτο επεξεργασίας ήχου του Audacity διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου. Το εργαλείο προσφέρει καλά αποτελέσματα για το θόρυβο φόντου σε ένα αρχείο ήχου που είναι σταθερά—για παράδειγμα, θόρυβος από μια ψύκτρα επιφάνειας εργασίας ή συριγμός ταινίας.

Το εργαλείο δεν είναι ιδανικό για απρόβλεπτους ήχους περιβάλλοντος όπως κάποιος που μιλά στο παρασκήνιο.

Πρέπει να ανεβάσετε ένα προφίλ θορύβου στο παράθυρο Μείωση θορύβου. Το λογισμικό χρησιμοποιεί αυτό το προφίλ για να εξαλείψει αυτόματα τον προβλέψιμο θόρυβο του περιβάλλοντος.

Είναι μια αυτόνομη εφαρμογή και είναι διαθέσιμη για υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Ο εκδότης λογισμικού κυκλοφόρησε επίσης ένα εγχειρίδιο μείωσης θορύβου.

Περιγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε ήχο ποιότητας στούντιο αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε κανένα στούντιο; Ήρθε η ώρα να επιλέξετε Descript. Αυτό το λογισμικό μπορεί να αφαιρέσει όλους τους θορύβους φόντου και περιβάλλοντος που δεν χρειάζεστε στο αρχείο ήχου σας.

Σας προσφέρει τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την αφαίρεση ηχούς και θορύβου οποιασδήποτε ποσότητας
  • Αυξάνει την ποιότητα φωνής του ηχείου
  • Αναγεννητικό εφέ ομιλίας για την αναδόμηση της φωνής μετά την αφαίρεση του θορύβου

Η ηλεκτρονική του έκδοση υποστηρίζει μόνο αρχεία μεγέθους μικρότερου των 25 MB και διάρκειας 5 λεπτών. Η ληφθείσα έκδοση δεν έχει τέτοιους περιορισμούς.

Μην αφήνετε το μουσικό σας ταξίδι να παρεμποδίζεται από ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιήστε Μέσα για να απαλλαγείτε από όλες τις παρεμβολές στο φόντο. Εδώ, λαμβάνετε αυτά τα χαρακτηριστικά:

  • Εύκολη και γρήγορη διεπαφή χωρίς καμπύλη εκμάθησης
  • Αφαιρέστε διαφορετικούς θορύβους όπως καιρικές συνθήκες, κίνηση, στατικό, αέρα, κλικ, ανεμιστήρα κ.λπ.
  • Ευέλικτο και προσαρμόσιμο εργαλείο για τη ρύθμιση των ντεσιμπέλ θορύβου
  • Υποστηρίζει MP3, M4A, MP4, OGG, AU, MOV, VOB, MTS και άλλες μεγάλες μορφές

Αυτή η εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη είναι κατάλληλη για επεξεργασία τραγουδιών, μίξεις μουσικής, φωνητικά, ηχητικά βιβλία, podcast ή φωνητικά. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εφέ μουσικής υψηλής ποιότητας.

  Πώς να αναζητήσετε Ctrl + F κείμενο σε ένα έντυπο έγγραφο

Απόσβεση ήχου

Το Audio Denoise είναι μια εφαρμογή Ιστού που αφαιρεί θόρυβο φόντου βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη και βασίζεται σε τεχνικές μείωσης του θορύβου του εγκεφάλου και του φασματικού ήχου. Η εφαρμογή Ιστού είναι δωρεάν για δημόσια χρήση χωρίς καμία εγγύηση λογισμικού.

Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο ήχου σας στην ενότητα Εισαγωγή. Υπάρχουν τρεις προκαθορισμένες διαμορφώσεις για τη μείωση του θορύβου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή να αλλάξετε μόνοι σας τις παραμέτρους μείωσης θορύβου.

Αυτή η εφαρμογή θα απαιτήσει πολλαπλές δοκιμές και λάθη για να μπορέσετε να έχετε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Διάδρομος αεροδρομίου

Εάν είστε καλλιτέχνης φωνής ή συντάκτης που αναζητάτε τον ευκολότερο τρόπο για να απαλλαγείτε από τον θόρυβο του φόντου από ένα αρχείο ήχου (ή ακόμα και βίντεο), το Runway είναι εδώ για εσάς. Με αυτό, οποιοσδήποτε ενοχλητικός ή ανεπιθύμητος θόρυβος από τα πλάνα σας μπορεί να καθαριστεί κατά τη φάση μετά την παραγωγή.

Αυτή η ισχυρή λύση καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να διαχωρίσει μια φωνή για μια τέλεια καθαρή επεξεργασία. Είτε πρόκειται για βουητό αεροπλάνου είτε για στατικό θόρυβο, το εργαλείο μπορεί να τα αφαιρέσει με ένα κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στον ήχο σας μια επαγγελματική ώθηση.

ΛΑΛΑΛ

Το LALAL είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και σύγχρονη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να καθαρίσει οποιαδήποτε μουσική υπόκρουση ή θόρυβο. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορεί κανείς να εξαγάγει καθαρή φωνή από οποιοδήποτε αρχείο ήχου και βίντεο.

Κάποιος μπορεί ακόμη και να ενσωματώσει αυτόν τον αλγόριθμο καθαρισμού φωνής σε περιβάλλοντα όπως ιστοσελίδες, εφαρμογές και διαδικτυακές υπηρεσίες. Έτσι, μπορείτε να ακυρώσετε όλους τους ανεπιθύμητους ήχους και να παρουσιάσετε στους ακροατές σας μια κρυστάλλινη φωνή.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από φωνητικά, όργανα (τύμπανα, κιθάρα, πιάνο και άλλα) και συνοδεία. Το εργαλείο είναι ιδανικό για μουσικούς, συντάκτες, streamers, δημοσιογράφους και μεταγραφείς.

Kapwing

Θα υπάρχει τουλάχιστον κάποιου είδους θόρυβος περιβάλλοντος στην ηχογράφηση σας, εκτός εάν ηχογραφείτε σε στούντιο με ηχομόνωση. Το Kapwing μπορεί να αφαιρέσει αυτούς τους ανεπιθύμητους ήχους φόντου και να δημιουργήσει καθαρό ήχο.

Η λειτουργία Automatic Background Remover αυτού του λογισμικού προσφέρει ηχητική ευφυΐα. Όχι μόνο μειώνει τη σοβαρότητα ορισμένων θορύβων, αλλά επίσης διορθώνει τους δυνατούς θορύβους και διαχωρίζει την ομιλία εντός του θορύβου.

Το Kapwing είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που δεν χρειάζεται να κατεβάσετε βαριές εφαρμογές ή να μάθετε να διαχειρίζεστε εργαλεία επεξεργασίας βαρέως τύπου. Εάν είστε live streaming ή podcaster που χρησιμοποιεί μικρόφωνα όπως το Blue Snowball, το λογισμικό μπορεί να αφαιρέσει το θόρυβο του περιβάλλοντος με ένα κλικ.

RX 10

Χρησιμοποιώντας το RX 10, μπορείτε να κάνετε τα φωνητικά σας δυνατά και καθαρά στο κοινό, απαλλαγείτε από όλους τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος. Είναι σε θέση να αφαιρεί ανεπιθύμητους ήχους βουητού εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να αναλύσετε το αρχείο ήχου.

Η δυνατότητα φασματικής απενεργοποίησης θορύβου μπορεί να διώξει τον ενοχλητικό τονικό και ευρυζωνικό θόρυβο για να μετατρέψει οποιαδήποτε εγγραφή σε κρυστάλλινη. Αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να αναγνωρίσει και να αφαιρέσει ψηφιακούς παλμούς θορύβους, συμπεριλαμβανομένων των κλικ και των σκημάτων για μια ευχάριστη εμπειρία ακρόασης.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να απαλλαγείτε από τους ήχους θρόισμα και ανέμου από αρχεία ήχου και βίντεο με αυτήν τη λύση.

συμπέρασμα

Οι δημιουργοί περιεχομένου βίντεο και ήχου εστιάζουν τόσο πολύ στο περιεχόμενο που ξεχνούν τη βασική υγιεινή περιεχομένου, όπως τον αθόρυβο ήχο. Εδώ, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά αφαιρώντας ανεπιθύμητα τεχνουργήματα ήχου από το περιεχόμενό σας και αποκτώντας μεγαλύτερη αφοσίωση από τους ανταγωνιστές σας.

Δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να αφαιρέσετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον ήχο εάν χρησιμοποιείτε το παραπάνω λογισμικό. Μερικά από αυτά διαθέτουν ακόμη και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που εξαλείφουν αυτόματα τον θόρυβο από ένα αρχείο ήχου που έχει ανέβει.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε για αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές που σας βοηθούν να αφαιρέσετε τον θόρυβο και την ηχώ κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων.