Πώς να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord

Εάν είστε χρήστης του Discord, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ένα εικονίδιο κορώνας δίπλα σε ένα συγκεκριμένο μέλος σε διακομιστές. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε έναν μόνοι σας εάν δημιουργήσατε έναν νέο διακομιστή Discord. Παρόλο που το Discord δεν σας επιτρέπει να απαλλαγείτε απευθείας από το εικονίδιο της κορώνας, υπάρχει μια προσεγμένη λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απενεργοποιήσετε το εικονίδιο της κορώνας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord.

Remove the Crown on Discord (2022)

Τι σημαίνει το εικονίδιο του στέμματος στο Discord;

Το εικονίδιο Crown στο Discord υποδηλώνει τον κάτοχο του διακομιστή. Η Discord λέει ότι πρόσθεσε το εικονίδιο της κορώνας, ώστε τα νέα μέλη να μπορούν εύκολα να βρουν σε ποιον να απευθυνθούν όταν χρειάζονται βοήθεια. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι ένα εικονίδιο κορώνας δίπλα στο όνομα χρήστη τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord.

  Πώς να ενισχύσετε έναν διακομιστή Discord

Αφαιρέστε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord (επιτραπέζιος υπολογιστής και ιστότοπος)

1. Ανοίξτε τον διακομιστή Discord και κάντε κλικ στο όνομά του από την επάνω αριστερή γωνία. Από την αναπτυσσόμενη λίστα που εμφανίζεται τώρα, επιλέξτε «Ρυθμίσεις διακομιστή».

2. Μεταβείτε στην καρτέλα “Ρόλοι” από την αριστερή πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στο “Δημιουργία ρόλου” για να δημιουργήσετε έναν νέο ρόλο.

3. Τώρα πρέπει να ονομάσετε τον ρόλο. Για παράδειγμα, έχω ονομάσει τον ρόλο “διαχειριστής” εδώ, καθώς ο ρόλος θα έχει δικαιώματα διαχειριστή.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Εμφάνιση μελών ρόλων ξεχωριστά από μέλη στο διαδίκτυο”. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ενεργοποίηση αυτής της εναλλαγής θα επισημάνει τα μέλη με αυτόν τον ρόλο σε μια ξεχωριστή ενότητα στο πλαϊνό μενού του διακομιστή.

5. Μεταβείτε στην καρτέλα “Άδειες” και ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Διαχειριστής”. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο ρόλος θα δώσει στους χρήστες δικαιώματα διαχειριστή στον χρήστη και βεβαιωθείτε ότι δεν τον εκχωρείτε σε όλους.

6. Κατά τη δοκιμή, παρατηρήσαμε ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναθέσετε μόνοι σας το ρόλο για να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord. Ωστόσο, εάν η δημιουργία του ρόλου δεν έκανε το κόλπο, δείτε πώς μπορείτε να τον αναθέσετε στον εαυτό σας. Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας από το μενού της δεξιάς πλευράς και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “+” κάτω από το “No Roles”.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Discord

7. Θα δείτε τώρα μια λίστα με όλους τους διαθέσιμους ρόλους. Επιλέξτε “διαχειριστής” (ο ρόλος που μόλις δημιουργήσατε) και είστε έτοιμοι. Δεν θα βλέπετε πλέον το εικονίδιο της κορώνας δίπλα στο όνομα χρήστη σας στο Discord.

Αφαιρέστε το Crown στην εφαρμογή Discord για κινητά (Android και iOS)

1. Ανοίξτε τον διακομιστή Discord και πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα του διακομιστή. Από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε “Ρυθμίσεις” για να δείτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας.

2. Στις ρυθμίσεις «Διαχείριση χρηστών», πατήστε «Ρόλοι» και πατήστε το κουμπί αιωρούμενης δράσης «+» για να δημιουργήσετε έναν νέο ρόλο.

3. Ονομάστε τον ρόλο και ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Εμφάνιση μελών ρόλου ξεχωριστά από τα διαδικτυακά μέλη”. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το εικονίδιο Αποθήκευση για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Διαχειριστής” στις ρυθμίσεις Σύνθετες άδειες για να επιτρέψετε δικαιώματα διαχειριστή στους χρήστες με το ρόλο.

  Πώς να ελέγξετε ποιος αντέδρασε σε ένα μήνυμα στο Discord

5. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναθέσετε μόνοι σας το ρόλο για να αφαιρέσετε το στέμμα δίπλα στο όνομά σας στο Discord. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το όνομά σας από το πλευρικό μενού και επιλέξτε “Διαχείριση χρήστη”.

6. Θα δείτε τώρα τον ρόλο που μόλις δημιουργήσατε. Ενεργοποιήστε το και τελειώσατε. Το εικονίδιο της κορώνας θα πρέπει τώρα να εξαφανιστεί από το προφίλ σας Discord. Εάν δεν βλέπετε αμέσως την αλλαγή, κλείστε την εφαρμογή Discord και ανοίξτε την ξανά.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Μπορώ να αφαιρέσω το στέμμα κατόχου του Discord;

Ναι, είναι δυνατό να αφαιρέσετε την κορώνα κατόχου Discord δημιουργώντας έναν νέο ρόλο. Έχουμε αναλυτικά τα βήματα σε αυτό το άρθρο.

Ε: Πώς να αφαιρέσετε το στέμμα στο Discord κινητό;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ρόλο με δικαιώματα διαχειριστή για να αφαιρέσετε την κορώνα στον διακομιστή Discord από το τηλέφωνό σας.

Ε: Γιατί δεν εμφανίζεται η κορώνα Discord;

Ενδέχεται να μην βλέπετε το στέμμα Discord αφού ενεργοποιήσετε την εναλλαγή “Εμφάνιση μελών ρόλων ξεχωριστά από τα διαδικτυακά μέλη”. Δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε για να επαναφέρετε το στέμμα Discord.

Απαλλαγείτε από το εικονίδιο του στέμματος κατόχου διακομιστή στο Discord

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κορώνας δίπλα στο όνομα χρήστη σας στο Discord. Εάν αισθάνεστε περιπετειώδεις, μην ξεχάσετε να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα αόρατο όνομα και avatar Discord. Θα μπορούσατε επίσης να προσαρμόσετε το προφίλ σας Discord για να εξατομικεύσετε τον λογαριασμό σας.