Πώς να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία στο Samsung Tablet

Όταν προκύπτουν προβλήματα στο tablet Samsung, ίσως χρειαστεί να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία για να τα επιλύσετε. Η Ασφαλής λειτουργία σάς επιτρέπει να διορθώσετε διάφορα ζητήματα στα tablet Samsung που μπορεί να τα κάνουν να μην έχουν καλή απόδοση. Πολλές φορές, διάφορες εφαρμογές τρίτων στη συσκευή σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα που μπορεί να απαιτήσουν να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία. Σε αυτόν τον οδηγό, συζητήσαμε και εξηγήσαμε όλες τις πιθανές μεθόδους για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία σε tablet Samsung. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να βγείτε ή να καταργήσετε την ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

Πώς να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία στο Samsung Tablet

Η ασφαλής λειτουργία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του λειτουργικού συστήματος Android. Σας επιτρέπει να διορθώσετε διάφορα προβλήματα με τις διαμορφώσεις προγραμμάτων και τις συμβατότητες εφαρμογών. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση μόνο στις βασικές εφαρμογές του συστήματος χωρίς να ανοίγουν εφαρμογές τρίτων. Η ασφαλής λειτουργία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για διάφορες εργασίες αντιμετώπισης προβλημάτων tablet και μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων συμβατότητας εφαρμογών.

  Photoshop ή όχι; Τρεις τρόποι για να καταλάβετε εάν μια εικόνα είναι αληθινή ή ψεύτικη

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία από τη συσκευή σας Samsung tablet ακολουθώντας τις δεδομένες μεθόδους. Στις επόμενες ενότητες, θα συζητήσουμε επίσης τις πιθανές μεθόδους για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

Μέθοδος 1: Με επανεκκίνηση της συσκευής

Μία από τις πιο απλές μεθόδους είναι η επανεκκίνηση του tablet σας. Τις περισσότερες φορές, μια απλή επανεκκίνηση του tablet Samsung είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας όπως φαίνεται.

2. Εντοπίστε και πατήστε το κουμπί Επανεκκίνηση. Περιμένετε να επανεκκινηθεί το Samsung tablet σας.

Μέθοδος 2: Χρήση κουμπιών λειτουργίας και έντασης ήχου

Εάν μια απλή επανεκκίνηση δεν απενεργοποιεί την ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και το πλήκτρο μείωσης έντασης ταυτόχρονα.

2. Μόλις εντοπίσετε την επιλογή Απενεργοποίησης στην οθόνη σας, πατήστε πάνω της.

3. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 3: Από τον πίνακα ειδοποιήσεων

Οι χρήστες ορισμένων νέων tablet Samsung μπορούν να απενεργοποιήσουν την ασφαλή λειτουργία απευθείας από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πίνακας ειδοποιήσεων περιλαμβάνει αυτήν την επιλογή.

  Ποια iPhone έχουν Λειτουργία Πορτραίτου;

1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Γρήγορες ρυθμίσεις (π.χ. Πίνακας ειδοποιήσεων) στο tablet Samsung.

2. Εντοπίστε ότι η ασφαλής λειτουργία βρίσκεται σε ειδοποίηση.

3. Πατήστε στο Πατήστε εδώ για να απενεργοποιήσετε την Ασφαλή λειτουργία για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο Samsung Tablet

Υπάρχουν δύο τρόποι πρόσβασης σε ασφαλή λειτουργία σε tablet Samsung. Δύο μέθοδοι επεξηγούνται λεπτομερώς στις επόμενες ενότητες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να καταργήσετε την ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

Μέθοδος 1: Ξεκινήστε την ασφαλή λειτουργία όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη

Μία από τις ευκολότερες μεθόδους για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στην ασφαλή λειτουργία κατά την επανεκκίνηση της συσκευής. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

1. Απενεργοποιήστε το Samsung tablet σας.

2. Τώρα ενεργοποιήστε ξανά το Samsung tablet σας.

3. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης.

4. Τώρα, η Ασφαλής λειτουργία θα πρέπει να εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης του tablet.

Εάν η προηγούμενη μέθοδος δεν λειτουργεί και δεν μπορείτε να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία πατώντας απλά τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung.

  Προσδιορίστε τη μουσική που παίζει στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κοντινή συσκευή

1. Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και το πλήκτρο μείωσης της έντασης ταυτόχρονα.

Σημείωση: Σε ορισμένα tablet Samsung, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις επιλογές παροχής ενέργειας σύροντας προς τα κάτω την οθόνη με δύο δάχτυλα.

2. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Απενεργοποίησης.

3. Τώρα, θα εμφανιστεί το εικονίδιο Safe Mode. Πατήστε αυτό το εικονίδιο για να μπείτε σε ασφαλή λειτουργία.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι η ασφαλής λειτουργία;

Απ. Η ασφαλής λειτουργία είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα επισκευής στο λειτουργικό σύστημα Android που σας βοηθά να διορθώσετε διάφορα προβλήματα συμβατότητας με την ηλεκτρονική σας συσκευή.

Ε2. Τι πρέπει να κάνω εάν κολλήσω σε ασφαλή λειτουργία;

Απ. Εάν κολλήσετε, βγείτε από την ασφαλή λειτουργία επανεκκινώντας τη συσκευή σας ή πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης έντασης.

Ε3. Μπορώ να διορθώσω προβλήματα tablet Samsung σε ασφαλή λειτουργία;

Απ. Ναι, διάφορα ζητήματα ασυμβατότητας μπορούν να διορθωθούν με πρόσβαση στην ασφαλή λειτουργία της συσκευής σας.

Q4. Μπορώ να μπω σε ασφαλή λειτουργία σε tablet Samsung;

Απ. Ναι, μπορείτε να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία για να επιλύσετε διάφορα προβλήματα.

Q5. Τι συμβαίνει όταν μπαίνω σε ασφαλή λειτουργία σε tablet Samsung;

Απ. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στις βασικές εφαρμογές του συστήματος και όχι στις εφαρμογές τρίτων.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό σας βοήθησε να μάθετε πώς να αφαιρείτε καθώς και να εισάγετε την ασφαλή λειτουργία στο tablet Samsung. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.