Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τους καλύτερους φίλους στο Snapchat

Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το Snapchat, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας. Η εφαρμογή αναλύει με ποιους μιλάτε περισσότερο και σε ποιους στέλνετε τα περισσότερα στιγμιότυπα και στη συνέχεια τους ορίζει ως τον καλύτερο σας φίλο. Αλλά μερικές φορές, τα πράγματα αλλάζουν, οι φίλοι πέφτουν έξω και ίσως θέλετε να διαγράψετε αυτό το άτομο από το προφίλ σας.

Αν θέλετε να αλλάξετε τους αγαπημένους σας στο snapchat, σας έχουμε καλύψει. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας.

Επισκόπηση – Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τους καλύτερους φίλους στο Snapchat

Αφαιρέστε κάποιον από τους καλύτερους φίλους διαγράφοντάς τους

Η πρώτη επιλογή είναι ίσως η πιο απλή εάν θέλετε να διαγράψετε μια επαφή εντελώς από τη λίστα των φίλων σας. Δείτε πώς γίνεται:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή σας και μεταβείτε στη λειτουργία Συνομιλία στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Αυτό θα σας μεταφέρει στη λίστα επαφών σας.
  • Επιλέξτε τον φίλο που θέλετε να αφαιρέσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προφίλ του Bitmoji, το οποίο θα σας μεταφέρει στο προφίλ του φίλου σας.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, θα υπάρχουν τρεις μικρές κουκκίδες. Κάντε κλικ πάνω τους για να δείτε τις επιλογές αποκλεισμού ή διαγραφής στην επαφή.
  •   Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο γυαλιών Snapchat χωρίς γυαλιά

    Η κατάργηση ενός φίλου είναι μια προσωρινή επιλογή που θα εξακολουθεί να του επιτρέπει να σας στέλνει μηνύματα. Σημειώστε ότι εάν αλλάξετε γνώμη, θα μπορείτε να τα προσθέσετε ξανά αργότερα. Ωστόσο, ο αποκλεισμός ενός φίλου είναι πιο μόνιμος – κάνοντας αυτήν την επιλογή, όχι μόνο θα τον αφαιρέσετε από τη λίστα των φίλων σας, αλλά θα αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τη δική τους. Δεν θα μπορούν να δουν ξανά τη βαθμολογία σας στο Snap.

    Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τους νούμερο ένα καλύτερους φίλους στο Snapchat

    Αφαιρέστε κάποιον από τους καλύτερους φίλους αντικαθιστώντας τους

    Η τρίτη μέθοδος μπορεί επίσης να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά απλή.

    Η αποστολή λιγότερων στιγμιότυπων σε όσους θέλετε να αφαιρεθούν από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας, ενώ στέλνετε περισσότερα σε άλλους φίλους θα κάνει το κόλπο. Με απλά λόγια, η μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με άλλα άτομα θα ζητήσει από τον αλγόριθμο να αλλάξει την κατάσταση των επαφών σας.

    Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τις αλληλεπιδράσεις με τον ανεπιθύμητο καλύτερό σας φίλο, κλείνοντας τις ιστορίες, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις του.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Επιστρέψτε στο μενού “Συζήτηση” στην κάτω γωνία της οθόνης σας.
  • Κάντε κλικ στο Bitmoji του φίλου που θέλετε να αφαιρέσετε και βρείτε την κάθετη έλλειψη στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Κάτω από τις επιλογές “αποκλεισμός” και “κατάργηση”, θα βρείτε τη “σίγαση παιχνιδιού και μίνι ειδοποιήσεων” και “σίγαση της ιστορίας”. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την αλληλεπίδραση και να την ελαχιστοποιήσετε, επιταχύνοντας τη διαδικασία.
  •   Επιλέξτε Πόσο καιρό είναι ορατά τα Snaps σας στο Snapchat

    Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τους καλύτερους φίλους στο Snapchat χωρίς να τον διαγράψετε

    Αφαιρέστε κάποιον από τους καλύτερους φίλους ξεγελώντας τον αλγόριθμο

    Εάν αναζητάτε έναν λιγότερο δραματικό τρόπο για να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας, αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

    Στην αρχή αυτού του άρθρου, διαβάζετε για το πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του Snapchat. Μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να μειώσετε την αλληλεπίδρασή σας με το εν λόγω άτομο. Στέλνοντας λιγότερα στιγμιότυπα και μηνύματα, ο αλγόριθμος θα αρχίσει να παρακολουθεί την αλλαγή, αλλάζοντας την κατάσταση του καλύτερου φίλου σας με την πάροδο του χρόνου. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε από 10 έως 15 ημέρες για να συμβεί αυτό, αλλά, χωρίς αμφιβολία, θα συμφωνήσετε ότι είναι ένας πολύ πιο λεπτός τρόπος για να κάνετε τα πράγματα.

    Ωστόσο, σημειώστε ότι η χρονική περίοδος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των επαφών που έχετε και τη συχνότητα που αλληλεπιδράτε μαζί τους.

    Απόκρυψη των καλύτερων φίλων στο Snapchat

    Μην ανησυχείτε – κανείς άλλος εκτός από εσάς δεν μπορεί να δει τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat. Ωστόσο, εμφανίζονται στην οθόνη σας. Εάν δεν θέλετε να τα δείτε ή δεν θέλετε να τα δει κάποιος άλλος, μπορείτε εύκολα να τα κρύψετε από το οπτικό πεδίο.

    Ομολογουμένως, δεν μπορείτε να κρύψετε ποιοι είναι οι καλύτεροί σας φίλοι στην οθόνη “Αποστολή σε”, αλλά μπορείτε να τους αποκρύψετε στην οθόνη “Συζήτηση”. Δείτε πώς:

      Πώς να αποκτήσετε το αυτοκόλλητο χρόνου στο Snapchat

    Με την αλλαγή του σχετικού emoji

    Εάν είστε χρήστης Android, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε το προφίλ σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία που θα ανοίξει τις “Ρυθμίσεις”.
  • Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε την επιλογή που ονομάζεται: “Προσαρμογή emojis”. Αυτή η επιλογή θα σας δείξει ποια emoji επισημαίνουν τους φίλους σας ως: “Super BFF”, “BFF”, “Bestie”, “Close friend”, “Good friend” και παρόμοια.
  • Από εκεί, πατήστε στο emoji που θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα άλλο για να το αντικαταστήσετε. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε emoji θέλετε, αρκεί να μην είναι αυτό που έχετε ήδη επιλέξει για άλλο πεδίο.
  • Εάν είστε χρήστης IOS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το προφίλ σας και βρείτε το εικονίδιο γρανάζι.
  • Βρείτε την επιλογή “Διαχείριση” και πατήστε τη γραμμή “Emojis φίλων”.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία με τον ίδιο τρόπο που εξηγήθηκε προηγουμένως. Εάν θέλετε, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στην παλιά προεπιλογή αργότερα κάνοντας κλικ στο κουμπί “Επαναφορά στην προεπιλογή”.
  • Μια άλλη συμβουλή που πρέπει να λάβετε υπόψη

    Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των καλύτερων φίλων που έχετε στο Snapchat; Είτε θέλετε να το περιορίσετε σε ένα είτε να το επεκτείνετε σε οκτώ (που είναι ο μέγιστος αριθμός που επιτρέπει το Snapchat αυτήν τη στιγμή), μπορείτε να το αλλάξετε γρήγορα από το προεπιλεγμένο (τρεις καλύτεροι φίλοι του Snapchat) με μερικά κλικ!

    Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να μάθετε πώς:

  • Ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στην επιλογή “Διαχείριση”.
  • Επιλέξτε το “# των καλύτερων φίλων”.
  • Επεξεργαστείτε τον αριθμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Η πλοήγηση στο Snapchat δεν είναι τόσο προκλητική όσο φαίνεται!

    Μην ανησυχείτε για τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat. Ακριβώς επειδή δεν αλληλεπιδράτε με κάποιον στην εφαρμογή τόσο όσο στην πραγματική ζωή, δεν σημαίνει ότι δεν είστε ακόμα καλοί φίλοι. Αυτή η πλατφόρμα υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστική και διαδραστική, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

    Έχετε αφαιρέσει ποτέ κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat; Χρησιμοποιήσατε κάποια από τις μεθόδους που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.