Πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις και Bloatware από το tablet Amazon Fire 7 [No Root]

Τα tablet είναι μια δημοφιλής συσκευή ανάγνωσης. Η αποκλειστική ιδέα του eReader μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο ας πούμε, η κατοχή ενός iPad, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν και να διαβάζουν σε αυτό. Οι ταμπλέτες Fire της Amazon εξακολουθούν να είναι δυνατές σε αυτή τη θέση. είναι προσιτά, τρέχουν Android και υποστηρίζουν τη μορφή ebook της Amazon. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσε να θέλει ένας άπληστος αναγνώστης βιβλίων, εκτός ίσως από έναν απλό τρόπο για να αφαιρέσετε διαφημίσεις και bloatware από το Amazon Fire 7.

Εγκαταστήστε τα Εργαλεία ADB

Για να αφαιρέσετε διαφημίσεις και να αφαιρέσετε το bloatware από το Amazon Fire 7, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε εργαλεία ADB. Από πέρυσι, μπορείτε να κάνετε λήψη των εργαλείων ADB χωρίς να κάνετε λήψη ολόκληρου του Android SDK.

Κατεβάστε τα εργαλεία ADB και Fastboot από την Google για Linux, Δαρβίνοςκαι Windows. Εξαγάγετε τα περιεχόμενα του φακέλου όπου είναι βολικό. Θα εκτελέσετε εντολές από το εσωτερικό αυτού του φακέλου, επομένως μην τον θάβετε πολύ βαθιά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο iPhone X

Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB

Πρέπει να ενεργοποιήσετε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB στο tablet Android Fire 7 για να μπορέσετε να εκτελέσετε μια εντολή ADB.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε την ενότητα Συσκευή και στην οθόνη της συσκευής, πατήστε τον αριθμό έκδοσης ή σε αυτήν την περίπτωση τον αριθμό σειράς 7 φορές. Αυτό θα ξεκλειδώσει τις επιλογές προγραμματιστή ακριβώς κάτω από αυτό. Εδώ, ενεργοποιήστε την επιλογή “Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB”.

Θα δείτε επίσης μια επιλογή για να επιτρέπεται ο εντοπισμός σφαλμάτων USB. Ενεργοποιήστε το.

Αφαιρέστε το Bloatware

Συνδέστε το tablet σας στον υπολογιστή σας. Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών και ελέγξτε κάτω από τις συσκευές USB για να βεβαιωθείτε ότι έχει εντοπιστεί σωστά. Στη συνέχεια, ανοίξτε το φάκελο στον οποίο εξαγάξατε τα εργαλεία ADB.

Κρατήστε πατημένο το Shift και από το μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε την επιλογή «Άνοιγμα παραθύρου γραμμής εντολών εδώ». Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε την επιλογή Άνοιγμα της γραμμής εντολών εδώ πίσω στην Εξερεύνηση αρχείων.

  Πώς να μεταφέρετε οποιοδήποτε eBook στο Kindle χρησιμοποιώντας Caliber

Θα ανοίξει ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας λειτουργεί κανονικά.

adb devices

Αυτό θα επιστρέψει μια λίστα με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Εάν δεν το κάνει ή εάν η συσκευή εμφανίζεται εκτός σύνδεσης, ελέγξτε εάν λάβετε ένα μήνυμα στο tablet σας οποιουδήποτε είδους που σας ζητά να ενεργοποιήσετε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB.

Μόλις εντοπιστεί η συσκευή, μπορείτε να ξεκινήσετε την αφαίρεση του bloatware. Κάθε μία από τις παρακάτω εντολές θα πρέπει να εκτελείται μία κάθε φορά. Κάθε εντολή αφαιρεί ένα διαφορετικό στοιχείο από το Amazon Fire 7. Το όνομα του στοιχείου που αφαιρείται βρίσκεται στην εντολή, π.χ., “adb shell pm uninstall –user 0 com.amazon.parentalcontrols” αφαιρεί τους γονικούς ελέγχους. Κοιτάξτε το μέρος που ακολουθεί το “com.amazon”. μέρος της εντολής για να βρείτε ποιο αντικείμενο θα αφαιρέσει.

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.parentalcontrols

adb shell pm uninstall --user 0 com.android.calendar

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.photos

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.kindle

adb shell pm uninstall --user 0 com.android.email

adb shell pm uninstall --user 0 com.android.music

adb shell pm uninstall --user 0 com.goodreads.kindle

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.kindle.personal_video

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.geo.client.maps

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.cloud9.systembrowserprovider

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.cloud9

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.csapp

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.weather

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.ags.app

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.h2settingsfortablet

adb shell pm uninstall --user 0 com.android.contacts

adb shell pm uninstall --user 0 amazon.alexa.tablet

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.kindle.kso

adb shell pm uninstall --user 0 com.audible.application.kindle

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.mp3

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.tahoe

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.photos.importer

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.zico

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.dee.app

Δεν είναι όλα τα παραπάνω αντικείμενα bloatware. Ορισμένες εφαρμογές μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμες, επομένως, προτού εκτελέσετε όλες αυτές τις εντολές, αποφασίστε τι θέλετε να διατηρήσετε και τι θέλετε να απαλλαγείτε. Αυτή η λίστα εντολών συντάχθηκε από τον χρήστη Reddit dingers13.

  Τρόπος γρήγορης συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων σε iPhone και iPad

Κατάργηση διαφημίσεων από την οθόνη κλειδώματος Amazon Fire 7

Εάν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η κατάργηση διαφημίσεων από το Amazon Fire 7, τότε πρέπει να εκτελέσετε την παρακάτω εντολή και τίποτα άλλο. Αναγράφεται στις εντολές στην προηγούμενη ενότητα, αλλά δεν είναι προφανές από το όνομά του τι κάνει.

adb shell pm uninstall --user 0 com.amazon.kindle.kso