Πώς να αφαιρέσετε ή να εγκαταστήσετε μια κάρτα SIM σε ένα iPhone

Κάθε iPhone έχει μια υποδοχή κάρτας SIM στη δεξιά πλευρά του. Αυτή η υποδοχή φιλοξενεί έναν δίσκο που περιέχει την κάρτα SIM του iPhone σας. Αυτή η κάρτα SIM επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να συνδεθεί με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε και να λάβετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Ενδέχεται να μην χρειαστεί ποτέ να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα SIM εάν αγοράσατε το iPhone σας με προεγκατεστημένη από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, εάν αγοράσετε ένα τηλέφωνο ξεκλείδωτο και χωρίς SIM ή αγοράζετε μεταχειρισμένο, θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι μια κάρτα SIM και πώς να την αλλάξετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νυχτερινή όραση μιας κάμερας ασφαλείας μέσω παραθύρου

Ευτυχώς, η πρόσβαση στη θήκη κάρτας SIM ενός iPhone δεν είναι περίπλοκη, αλλά θα χρειαστείτε τρία πράγματα πριν ξεκινήσετε.

Ένα iPhone (προφανώς)
Η κάρτα SIM που θέλετε να εγκαταστήσετε
Ένα εργαλείο για να τρυπήσετε στο πλάι του iPhone σας για να αφαιρέσετε τη θήκη SIM

Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Ανάλογα με το iPhone που έχετε, μπορεί να υπάρχει ένα εργαλείο αφαίρεσης κάρτας SIM στο κουτί. Εάν υπάρχει, μπορείτε να πάτε. Αν όχι, είναι ηλίθιο-φτηνό στο Amazon, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ξεδιπλωμένο συνδετήρα, μια βελόνα ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο είναι λεπτό και μυτερό. Απλά προσπαθήστε να μην μαχαιρώσετε τον εαυτό σας καθώς προχωράτε.

  Αυτή η σημαία Chrome ανακατευθύνει την αναζήτηση Cortana στην προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στα Windows 10

Μόλις έχετε το εργαλείο αφαίρεσης της κάρτας SIM (ή έναν διακομιστή μεσολάβησης), τοποθετήστε το στη μικρή τρύπα που αποτελεί μέρος του δίσκου SIM. Θα πρέπει να νιώσετε κάποια αντίσταση, και πρέπει να το πιέσετε λίγο. Εάν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε αυτό, μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά χρειάζεται να ασκήσετε λίγη δύναμη για να βγάλετε το δίσκο. Μόλις το κάνετε αυτό, ο δίσκος θα αρχίσει να βγαίνει και το μόνο που χρειάζεται σε εκείνο το σημείο είναι να τον τραβήξετε μέχρι το τέλος.

Μόλις βγει ο δίσκος, αφαιρέστε τυχόν προϋπάρχουσα κάρτα SIM και εγκαταστήστε τη νέα. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε με τον σωστό τρόπο χρησιμοποιώντας τις εγκοπές γωνίες ως οδηγό. Μόλις εγκατασταθεί η κάρτα στο δίσκο, τοποθετήστε ξανά ολόκληρο το αντικείμενο στο iPhone σας, διασφαλίζοντας ότι η οπή της καρφίτσας ευθυγραμμίζεται με την τρύπα στο τηλέφωνο όπως κάνετε.

  Πώς κατασκευάζονται οι CPU στην πραγματικότητα;

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της κάρτας, θα πρέπει να αναγνωριστεί από το iPhone σας χωρίς επανεκκίνηση της συσκευής. Εάν όχι, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης ή να επανεκκινήσετε πλήρως το iPhone. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να λειτουργήσετε μια χαρά.