Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger

Όταν πρόκειται για συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται στο μυαλό η εφαρμογή Facebook Messenger. Κάθε εναλλακτικό έτος, το Facebook κάνει κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή Messenger. Όπως το 2008, ήταν μια απλή συνομιλία στο Facebook. το 2011, αναπτύχθηκε για χρήστες iOS και Android. το 2015, χωρίστηκε από την εφαρμογή Facebook. και το 2018 έδωσε στους χρήστες μια υπηρεσία κλήσεων. Το 2020, το Facebook κυκλοφόρησε την εφαρμογή Messenger για υπολογιστές για Windows και macOS. Τώρα διαθέτει υπηρεσία βιντεοκλήσεων και φωνητικών κλήσεων και άλλες εξαιρετικές δυνατότητες συνομιλίας. Παρόλο που το Messenger είναι η πιο γνωστή και πιο εύχρηστη εφαρμογή, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα. Εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν ερωτήσεις, όπως πώς να αφαιρέσω έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger και γιατί δεν μπορώ να καταργήσω τον λογαριασμό μου στο Messenger, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος για τις απαντήσεις. Θα μάθετε επίσης πώς να διαγράφω τον λογαριασμό μου στο Messenger χωρίς Facebook και πώς να αποσυνδέομαι από έναν λογαριασμό στο Messenger. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση σε όλες τις απορίες σας.

Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger

Θα μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να δείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό βίντεο Amazon

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Γιατί δεν μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου στο Messenger;

Υπάρχουν ορισμένοι ισχυροί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από το Messenger.

  • Ένας από τους συνηθισμένους λόγους είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες προσπαθούν να αφαιρέσουν το Messenger χωρίς να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook. Το Facebook σας είναι συνδεδεμένο με το Messenger, επομένως πρέπει πρώτα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και μετά μόνο εσείς μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο Messenger.
  • Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι όταν ενεργοποιήσατε τη δυνατότητα ανάκτησης λογαριασμού Messenger, ο λογαριασμός σας στο Messenger αποθηκεύτηκε μόνιμα στη συσκευή σας, ακόμα κι αν χάσατε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας.
  Πώς να δημιουργήσετε διαφορετικές κεφαλίδες για διαφορετικές σελίδες στα Έγγραφα Google

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από έναν λογαριασμό στο Messenger;

Ακολουθούν τα βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό στο Messenger:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Messenger με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

1. Ανοίξτε το Αγγελιαφόρος εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ασφάλεια και συνδεθείτε.

5. Πατήστε Δείτε περισσότερα από την ενότητα ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Πατήστε Αποσύνδεση από όλες τις συνεδρίες.

7. Τέλος, πατήστε Αποσύνδεση για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν λογαριασμό από την εφαρμογή My Messenger; Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger;

Μπορείς καταργήστε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με την αποσύνδεση από τον λογαριασμό Messenger από την εφαρμογή Messenger.

Πώς να αφαιρέσετε λογαριασμό από το Messenger στο Android;

Αφού μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να καταργήσετε έναν λογαριασμό στο Android:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε Εφαρμογές.

3. Πατήστε στο Messenger από τη λίστα των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας Android.

  Μεταφέρετε απευθείας αρχεία μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών από το πρόγραμμα περιήγησής σας

4. Πατήστε στο Storage & cache.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Cache > Clear cache.

Πώς καταργείτε αυτόν τον λογαριασμό Είναι επίσης συνδεδεμένος στο Facebook σε αυτήν τη συσκευή Messenger;

Μπορείτε να διορθώσετε ότι αυτός ο λογαριασμός είναι επίσης συνδεδεμένος στο Facebook σε αυτό το ζήτημα της συσκευής με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω. Με την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Messenger, θα μπορείτε να καταργήσετε με επιτυχία τον λογαριασμό Messenger.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό Messenger από το iPhone μου; Πώς να αφαιρέσετε λογαριασμό από το Messenger στο iPhone;

Αφού μάθετε πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger, παρακάτω είναι τα βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Messenger από το iPhone σας. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να αποσυνδεθείτε αυτόματα από τον λογαριασμό Messenger από την εφαρμογή Messenger.

1. Εκκινήστε το Facebook εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Μενού από την κάτω γραμμή.

3. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Αποσύνδεση.

4. Πατήστε Αποσύνδεση από το αναδυόμενο παράθυρο για να καταργήσετε τον λογαριασμό από τις εφαρμογές Facebook και Messenger.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Messenger χωρίς Facebook;

Ο λογαριασμός σας στο Messenger είναι διασυνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό Facebook από την εφαρμογή Facebook ή Messenger για να διαγράψετε με επιτυχία τον λογαριασμό Messenger.

***

Έτσι, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο έχει απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Αυτό το άρθρο καλύπτει όλες τις βασικές πληροφορίες που σχετίζονται με την εφαρμογή Messenger και τη διαδικασία αποσύνδεσης. Αυτό το άρθρο σάς έδωσε μια ιδέα για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Messenger και διάφορους τρόπους για να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό από το Messenger. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.