Πώς να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Instagram

Η αρχειοθέτηση ή η κατάργηση της αρχειοθέτησης αναρτήσεων στο Instagram είναι προσωπική υπόθεση καθώς είναι πολύ χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις. Όλοι οι χρήστες στο Instagram έχουν την επιλογή αρχειοθέτησης διαθέσιμη στον λογαριασμό τους στην εφαρμογή Instagram. Αλλά η ενότητα αρχειοθέτησης είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή για κινητά, όχι στον ιστό του Instagram. Η ενότητα αρχειοθέτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη των αναρτήσεων, των ιστοριών ή των κυλίνδρων σας που δεν θέλετε να καταργήσετε οριστικά από το Instagram αλλά δεν θέλετε να εμφανίζονται σε όλους. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουν αυτήν την επιλογή καθώς είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στην εφαρμογή Instagram. Οποιεσδήποτε από τις αναρτήσεις, τις ιστορίες και τους κυλίνδρους σας μπορούν να μετακινηθούν στο αρχείο και καθώς τις μετακινείτε στο αρχείο, θα αφαιρεθούν από το προφίλ σας. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα μπορεί να τα παρακολουθήσει ξανά, ούτε καν επισκεπτόμενος το προφίλ σας. Μόνο εσείς μπορείτε να ελέγξετε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις σας. αν θέλετε, μπορείτε επίσης να τα αφαιρέσετε την αρχειοθέτηση πολύ εύκολα. Εάν είστε κάποιος που αναζητά λίγη βοήθεια για να μάθει πώς να αρχειοθετεί ή να καταργεί την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Instagram, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης και πώς να αρχειοθετήσετε αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Πώς να αρχειοθετήσετε τις αναρτήσεις στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να αρχειοθετείτε τις αναρτήσεις στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Instagram στην εφαρμογή.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση που θέλετε να αρχειοθετήσετε.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

5. Πατήστε στην επιλογή Αρχείο από το αναδυόμενο μενού για να προσθέσετε μια ανάρτηση στο αρχείο.

Αυτός είναι ο τρόπος αρχειοθέτησης αναρτήσεων στο Instagram.

Πώς να καταργήσετε την αρχειοθέτηση των αναρτήσεων στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο Instagram, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Από το αναδυόμενο μενού ρυθμίσεων, πατήστε την επιλογή Αρχειοθέτηση.

4. Πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησής σας.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση στο προφίλ από το αναδυόμενο παράθυρο που ακολουθεί.

7. Από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε την επιλογή Εμφάνιση στο προφίλ για να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης.

Αυτός είναι ο τρόπος κατάργησης της αρχειοθέτησης μιας ανάρτησης στο Instagram.

Πώς μπορώ να καταργήσω την αρχειοθέτηση όλων των αναρτήσεών μου στο Instagram;

Μπορείτε να καταργήσετε την αρχειοθέτηση όλων των αναρτήσεών σας στο Instagram με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

  Πώς να δημιουργήσετε οπτικά εντυπωσιακές ιστορίες Instagram

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αρχείο από το αναδυόμενο μενού που εμφανίστηκε στην οθόνη.

4. Πατήστε στην επιθυμητή αρχειοθετημένη ανάρτηση.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Εμφάνιση στο προφίλ > Εμφάνιση στο προφίλ για να μετακινήσετε την ανάρτησή σας από το αρχείο στο προφίλ σας.

Ακολουθήστε τα βήματα 4 και 5 για όλες τις επιθυμητές αναρτήσεις για να καταργήσετε την αρχειοθέτησή τους.

Πώς να αναδημοσιεύσετε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο προφίλ σας στο Instagram;

Για να αναδημοσιεύσετε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο προφίλ σας στο Instagram, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στον Ιστό του Instagram (Πρόγραμμα περιήγησης για κινητά ή υπολογιστή);

Όχι, δεν μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στον ιστό του Instagram. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS για να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση των αναρτήσεών σας στο Instagram. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας, μπορείτε να προσθέσετε τις αναρτήσεις σας στην ενότητα αρχειοθέτησης και να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων από την ενότητα αρχειοθέτησης και να τις εμφανίσετε στο προφίλ σας. Και επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις αναρτήσεις από την ενότητα αρχειοθέτησης. Μπορείτε να ελέγξετε τις παραπάνω επικεφαλίδες για να μάθετε τα πλήρη βήματα για την αρχειοθέτηση ή την κατάργηση αρχειοθέτησης αναρτήσεων στην εφαρμογή Instagram.

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις αναρτήσεις στο Instagram ταυτόχρονα;

Όχι, δεν μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις αναρτήσεις στο Instagram ταυτόχρονα. Για να αρχειοθετήσετε αναρτήσεις στο Instagram, πρέπει να μεταβείτε ξεχωριστά σε κάθε ανάρτηση και να την αρχειοθετήσετε. Στο Instagram, δεν υπάρχει επιλογή να επιλέξετε πολλές αναρτήσεις και να τις μετακινήσετε στην ενότητα αρχειοθέτησης. Οι αναρτήσεις, αφού αρχειοθετηθούν, αφαιρούνται από το προφίλ σας και κανείς δεν μπορεί να τις δει στο προφίλ σας ή στη ροή τους. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις μπορούν να προβληθούν μόνο αν μεταβείτε στην ενότητα Αρχειοθέτηση από εσάς και από κανέναν άλλον. Μπορείτε να βρείτε τα βήματα για το πώς να βρείτε τα αρχεία στο Instagram στις παρακάτω επικεφαλίδες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ερωτήσεις για το Instagram Story

Εάν αρχειοθετήσετε μια ανάρτηση στο Instagram, εμφανίζεται στη ροή;

Όχι. Εάν αρχειοθετήσετε μια ανάρτηση στο Instagram, δεν θα εμφανίζεται στη ροή. Όταν αρχειοθετείτε μια ανάρτηση στο Instagram, η ανάρτηση από τη ροή και το προφίλ σας θα μετακινηθεί στην ενότητα αρχειοθέτησης και δεν θα είναι πλέον ορατή στους άλλους είτε στο προφίλ σας είτε στη ροή τους. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε μόνο τις δικές σας αναρτήσεις και οι αρχειοθετημένες δημοσιεύσεις μπορούν να προβληθούν μόνο από εσάς και κανέναν άλλον. Οι αναρτήσεις που αρχειοθετούνται μετακινούνται στην αρχειοθετημένη ενότητα και μπορείτε να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μόνο από εσάς. Μπορείτε να ελέγξετε τις επικεφαλίδες πάνω και κάτω για να μάθετε πώς να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Instagram.

Πώς βλέπω τα αρχεία μου στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να βλέπετε τα αρχεία σας στο Instagram, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

2. Πατήστε πάνω στο χάμπουργκερ εικονίδιο > Αρχείο επιλογή.

3. Εδώ θα δείτε όλα σας αρχειοθετημένες ιστορίες, αναρτήσεις, και ζει.

Έτσι μπορείτε να αναζητήσετε τα αρχεία σας στο Instagram.

Όταν καταργείτε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο Instagram, αναδημοσιεύεται;

Όταν καταργείτε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο Instagram, μεταφέρεται στο προφίλ σας και θα είναι ορατή σε όλους ή μπορείτε να πείτε ότι αναδημοσιεύεται. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις είναι εκείνες οι αναρτήσεις που ένας χρήστης δεν θέλει να εμφανίσει στους ακόλουθούς του ή σε άλλους χρήστες στο Instagram, αλλά δεν θέλει να διαγραφεί από το Instagram. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις σας θα είναι ορατές μόνο σε εσάς στην ενότητα αρχειοθέτησης. Μπορείτε να καταργήσετε την αρχειοθέτηση της ανάρτησης από την ενότητα αρχειοθέτησης, η οποία στη συνέχεια θα μετακινηθεί από την ενότητα του αρχείου στο προφίλ σας και θα είναι διαθέσιμη για προβολή από τους ακόλουθούς σας ή από όλους στο Instagram.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να καταργήσετε την αρχειοθέτηση των αναρτήσεων στο Instagram με λεπτομερή βήματα προς βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.