Πώς να αποτρέψετε μια υπερφαγία στο YouTube με τη λειτουργία Take A Break

Το YouTube έχει περισσότερο περιεχόμενο από αυτό που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος σε μια ζωή και δεν λαμβάνουμε καν υπόψη τα βαρετά, αδιάφορα πράγματα. Μόνο τα πράγματα που έχουν γίνει viral και είναι ελαφρώς δημοφιλή είναι πάρα πολλά για τη ζωή ενός ατόμου. Τούτου λεχθέντος, σίγουρα προσπαθούμε να παρακολουθούμε όσα περισσότερα βίντεο μπορούμε και αυτό επηρεάζει την παραγωγικότητα. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο η Google πρόσθεσε μια λειτουργία “Κάντε ένα διάλειμμα” σε μια προσπάθεια να σταματήσει μια υπερφαγία στο YouTube από το να συμβεί.

YouTube – Κάντε ένα διάλειμμα

Αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστική για τις εφαρμογές YouTube, επομένως, αν βρίσκεστε σε φαγοπότι στο YouTube στον υπολογιστή σας, το μόνο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει είναι μια εφαρμογή pomodoro ή κάτι άλλο που σας αναγκάζει να εστιάσετε στη δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.

  Πώς να καταλάβετε εάν ένα βίντεο YouTube έχει κλειστούς υπότιτλους από τη μικρογραφία του

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας επάνω δεξιά. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Ρυθμίσεις.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, θα δείτε την επιλογή «Υπενθύμισέ μου να κάνω ένα διάλειμμα» στο επάνω μέρος. Πατήστε το και επιλέξτε πόση ποσότητα YouTube επιτρέπεται να παρακολουθείτε. Έχετε μόνο προκαθορισμένες επιλογές για να διαλέξετε. Ποτέ, 15 λεπτά, 30 λεπτά, 60 λεπτά, 90 λεπτά και 180 λεπτά. Κάθε φορά που λήγει ο επιλεγμένος χρόνος, το YouTube θα σας λέει να κάνετε ένα διάλειμμα.

Φυσικά, μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή και τίποτα δεν σας αναγκάζει να ακούσετε πραγματικά την προειδοποίηση που σας δίνει το YouTube. Μπορείτε να το αγνοήσετε και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε περισσότερα βίντεο με γάτες, αν θέλετε.

  Αποκλεισμός προτάσεων YouTube κατά την περιήγηση χωρίς σύνδεση

Η λειτουργία Κάντε ένα διάλειμμα είναι βασικά απλώς ένας τρόπος που σας βοηθά να παρακολουθείτε πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube. Τα βίντεο, αν είναι ενδιαφέροντα, μπορεί να φαίνονται αρκετά σύντομα όταν είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγάλα και ποτέ δεν ξέρεις πόσα από αυτά έχεις παρακολουθήσει. Η λειτουργία λειτουργεί ως έλεγχος πραγματικότητας ως προς το πόσο χρόνο έχετε πραγματικά αφιερώσει παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube.

Δεν είμαστε βέβαιοι εάν αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Μπορεί, αλλά το γεγονός είναι ότι οι χρήστες που θέλουν να περιορίσουν τις συνήθειες παρακολούθησης YouTube έχουν πολλές άλλες επιλογές. Μια επέκταση προγράμματος περιήγησης μπορεί πιθανώς να σας πει πότε χρησιμοποιείτε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, μη προσανατολισμένο στην παραγωγικότητα για πάρα πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλά από αυτά που είναι βασικά κατασκευασμένα για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Facebook ή στο Twitter. Τέτοιες επεκτάσεις υποστηρίζουν γενικά και το YouTube.

  Δημιουργήστε εικόνες GIF με το YouTube και προσθέστε κείμενο σε αυτές