Πώς να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές από τον λογαριασμό σας στο Twitter

Αν ανησυχείτε ότι κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι παλιές συσκευές δεν είναι πλέον συνδεδεμένες, μπορείτε να αποσυνδέσετε κάθε συσκευή από τον λογαριασμό σας ταυτόχρονα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Έχουμε καλύψει προηγουμένως πώς να ανακτήσετε τον έλεγχο ενός παραβιασμένου λογαριασμού Twitter, αλλά μερικές φορές θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι κάθε συσκευή και χρήστης έχει αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι πουλάτε μια παλιά συσκευή ή ίσως είναι εταιρικός λογαριασμός και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι πρώην υπάλληλοι δεν είναι ακόμα συνδεδεμένοι.

  Πώς να κρύψετε τα κακά tweets με τα προηγμένα φίλτρα του Twitter

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να αποσυνδεθείτε από όλους τους χρήστες και τις συσκευές.

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Ιστού Twitter είτε την εφαρμογή Twitter για κινητά σε iPhone, iPad και Android, με μια μικρή εξαίρεση. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Ιστού Twitter, πρέπει να κάνετε κλικ στο «Περισσότερα» στο μενού στην αριστερή πλευρά.

Αυτό θα εμφανίσει τις επιλογές μενού που χρειάζεστε.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter για κινητά, πρέπει να ανοίξετε το μενού υπερχείλισης που βρίσκεται στα αριστερά της κύριας ροής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πατώντας στο εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία ή σύροντας προς τα δεξιά από το αριστερό άκρο της οθόνης.

  Καρφιτσώστε Tweets με το νέο προφίλ Twitter τώρα διαθέσιμο για όλους

Από εδώ, όλα είναι ίδια τόσο στην εφαρμογή Ιστού όσο και στην εφαρμογή για κινητά. Κάντε κλικ ή πατήστε στο κουμπί “Ρυθμίσεις και απόρρητο”.

ο

Στο μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε “Λογαριασμός”.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Δεδομένα και δικαιώματα” και κάντε κλικ ή πατήστε “Εφαρμογές και περίοδοι λειτουργίας”.

ο

Κάτω από την επικεφαλίδα “Περίοδοι σύνδεσης”, θα υπάρχει μια λίστα με κάθε συσκευή με πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Επιλέξτε «Αποσύνδεση όλων των άλλων συνεδριών» για να αποσυνδεθείτε όλες οι συσκευές.

ο

Στον πίνακα επιβεβαίωσης που ανοίγει, κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί “Αποσύνδεση”.

ο

Αυτό είναι; τελείωσες. Οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter θα πρέπει να συνδεθεί ξανά.

  Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση ανενεργών λογαριασμών Twitter

Εάν ανησυχείτε ότι κάποιος έχει τον κωδικό πρόσβασης που δεν θα έπρεπε, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν δεν το κάνετε, θα μπορούν απλώς να συνδεθούν ξανά απευθείας. Σας συνιστούμε επίσης να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, έτσι ώστε, ακόμα κι αν κάποιος λάβει τον κωδικό πρόσβασής σας, να μην μπορεί να συνδεθεί χωρίς να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας.