Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram

Σχεδόν όλοι βρίσκονται σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το Facebook. Μερικοί χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από αυτά και τα άτομα που αγαπούν να είναι κοινωνικά μπορούν να βρεθούν και στις δύο πλατφόρμες. Για να διευκολύνουν την εργασία τους τα κοινωνικά ενεργά άτομα, το Instagram και το Facebook διαθέτουν τη λειτουργία Κέντρο λογαριασμών, που σας επιτρέπει να συνδέσετε όλο το Facebook και το Instagram σε ένα μέρος. Από εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε και τους δύο λογαριασμούς και να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας και όλες τις αναρτήσεις και τις ιστορίες. Πρέπει να κάνετε κοινή χρήση της ανάρτησης σε οποιοδήποτε από αυτά και θα κοινοποιηθεί αυτόματα στο άλλο. Είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Καθώς έχετε την επιλογή να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας, έχετε επίσης την επιλογή να τους αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία ανησυχία. Μπορείτε να μεταβείτε στο Κέντρο λογαριασμών στον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Instagram και να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας. Εάν δεν γνωρίζετε ή χρειάζεστε βοήθεια για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram και πώς να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram. Επίσης, θα μάθετε γιατί δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram.

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram

Θα μάθετε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Δημιουργήστε ένα κολάζ για κοινή χρήση στο Instagram με τη νέα του εφαρμογή διάταξης [iOS]

Μπορώ να κρατήσω το Instagram και το Facebook ξεχωριστά;

Ναι, μπορείτε να κρατήσετε το Instagram και το Facebook ξεχωριστά, μη συνδέοντας κανένα από αυτά μεταξύ τους. Η σύνδεση του λογαριασμού σας Instagram με το Facebook ή του λογαριασμού Facebook με το Instagram θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε το προφίλ, τις αναρτήσεις, τις ιστορίες, τις πληροφορίες σύνδεσης και ακόμη και ορισμένες ρυθμίσεις μεταξύ σας. Και αν δεν τους συνδέσετε, οι λογαριασμοί σας στο Facebook και στο Instagram θα διατηρηθούν χωριστά. δεν θα υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους. Οι αναρτήσεις και οι ιστορίες που δημοσιεύετε στο Instagram ή στο Facebook δεν θα εμφανίζονται στο άλλο και όλοι οι φίλοι και οι συνομιλίες σας θα διατηρούνται χωριστά και στα δύο.

Τι συμβαίνει όταν αποσυνδέω τον λογαριασμό μου στο Instagram;

Όταν αποσυνδέετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, ανακαλείτε την πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με τους άλλους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Instagram στο Κέντρο λογαριασμών. Στο Facebook ή στο Instagram, μπορείτε να συνδέσετε όλους τους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας το Κέντρο λογαριασμών. Και από εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε ρύθμιση ενός άλλου λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποσυνδέετε τον λογαριασμό σας Instagram από το Κέντρο λογαριασμών, δεν θα μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες σύνδεσης μεταξύ των άλλων συνδεδεμένων λογαριασμών σας στο Facebook και στο Instagram. Επίσης, δεν θα μπορείτε να βρίσκετε και να στέλνετε μηνύματα σε φίλους πιο γρήγορα στις εφαρμογές και τους λογαριασμούς σας. Και το πιο σημαντικό, δεν θα μπορείτε να μοιράζεστε ιστορίες και αναρτήσεις στους λογαριασμούς σας. Όλα θα συμβούν όταν αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το Κέντρο λογαριασμών.

  Πώς να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram

Πού βρίσκονται οι Ρυθμίσεις Instagram στο Facebook;

Για να εντοπίσετε τις Ρυθμίσεις Instagram στην εφαρμογή Facebook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας Instagram στο Facebook.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο δικό σας iOS ή Android συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα προφίλ από το επάνω μέρος της οθόνης.

3. Στη σελίδα προφίλ σας στο Facebook, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

4. Στις Ρυθμίσεις προφίλ, πατήστε την επιλογή Κέντρο απορρήτου.

5. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Πατήστε Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Instagram.

7. Πατήστε Ναι, μεταβείτε στην επιλογή Instagram για πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας στο Instagram.

Έτσι μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις σας στο Instagram στο Facebook.

Πώς αποσυνδέετε έναν λογαριασμό Facebook από το Instagram;

Για να μάθετε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Πατήστε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

5. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Κέντρο λογαριασμών.

  Πώς να αποκτήσετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό Instagram

6. Στο Κέντρο Λογαριασμών, πατήστε την επιλογή Λογαριασμοί.

7. Πατήστε την επιλογή Κατάργηση δίπλα στις πληροφορίες Facebook για να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram.

8. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στην επιλογή Συνέχεια.

9. Πατήστε Κατάργηση [Facebook Username] για να επιβεβαιώσετε την αφαίρεση του λογαριασμού σας στο Facebook από το Instagram.

Αυτός είναι ο τρόπος αποσύνδεσης του λογαριασμού σας στο Facebook από το Instagram.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου στο Facebook χωρίς να διαγράψω το Instagram μου;

Για να μάθετε πώς να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram χωρίς να διαγράψετε το Instagram, διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Γιατί είναι το όνομά μου στο Facebook στο Instagram μου;

Ο μόνος λόγος είναι ότι έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας στο Facebook με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Εάν έχετε ενεργοποιήσει το συγχρονισμό προφίλ στο Κέντρο λογαριασμών σας, το όνομα και το βιογραφικό σας στο Facebook θα αντιγραφούν απευθείας στον λογαριασμό σας στο Instagram. Και το όνομά σας στο Instagram θα αλλάξει σε αυτό στο Facebook. Η σύνδεση του λογαριασμού σας στο Facebook με το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις στιγμές σας απευθείας στο Instagram και στο Facebook ταυτόχρονα χωρίς να θέλετε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Ως αποτέλεσμα, ο συγχρονισμός προφίλ που είναι ενεργοποιημένος στον λογαριασμό σας στο Facebook και στο Instagram αλλάζει το όνομά σας στο Instagram σε όνομα Facebook.

Γιατί δεν μπορώ να αποσυνδέσω το Facebook μου από το Instagram;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram:

  • Δεν έχετε συνδέσει τον λογαριασμό Facebook με το Instagram.
  • Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα συνδεσιμότητας ή σφάλμα δικτύου στη συσκευή σας.
  • Είτε το Instagram είτε το Facebook υπόκεινται σε κάποια συντήρηση διακομιστή.
  • Μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα ή σφάλμα στην εφαρμογή Instagram.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.