Πώς να αποκωδικοποιήσετε τα δεδομένα του iPhone Analytics

Όταν μιλάτε για καινοτομία smartphone, το iPhone θα είναι στις 5 κορυφαίες μάρκες στον κόσμο. Το iPhone ήταν πάντα στην κορυφή με το εκπληκτικό λειτουργικό του σύστημα iOS μαζί με το καλύτερο υλικό. Το iPhone παρέχει πράγματι κορυφαία ενσωματωμένη ασφάλεια και προστασία. Επιπλέον, τα iPhone παράγουν λιγότερη θερμότητα και δεν αποτελούνται από bloatware σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα. Επίσης, τα αναλυτικά στοιχεία του iPhone μπορεί να είναι απλά και κατανοητά για όλους, γεγονός που το καθιστά και πάλι το καλύτερο τηλέφωνο για χρήση. Τα αναλυτικά στοιχεία iPhone περιλαμβάνουν υλικό και λογισμικό όπως δεδομένα, προδιαγραφές και απόδοση της συσκευής σας. Εδώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες απορρήτου. Επομένως, εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο ανάγνωσης των δεδομένων αναλυτικών στοιχείων του iPhone, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα με τις διαδικασίες για τον τρόπο αποκωδικοποίησης των δεδομένων αναλυτικών στοιχείων iPhone.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκωδικοποιήσετε τα δεδομένα του iPhone Analytics

Μπορείτε να διαβάσετε και να αποκωδικοποιήσετε δεδομένα αναλυτικών στοιχείων iPhone στο μενού Analytics και βελτιώσεις από τις ρυθμίσεις του iPhone. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Θυμόμαστε το GeoCities, τον πρόδρομο της δεκαετίας του 1990 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τι είναι το Phone Analytics στο iPhone;

Τα αναλυτικά στοιχεία τηλεφώνου στο iPhone περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα υλικού και λογισμικού, προδιαγραφές απόδοσης, στατιστικά στοιχεία και δεδομένα. Έτσι, ουσιαστικά υποδεικνύει πώς χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας iPhone.

Μπορούν να διαγραφούν τα δεδομένα του iPhone Analytics;

Ναι, τα δεδομένα του iPhone Analytics μπορούν να διαγραφούν συγχρονίζοντας το iTunes με το τηλέφωνό σας.

Τι είναι το Watchdog στο iPhone Analytics;

Στα iPhone, το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί έναν φύλακα για να παρακολουθεί την απόδοση και τα προβλήματα υπερφόρτωσης ή υπερθέρμανσης των εφαρμογών. Όταν μια εφαρμογή υπερθερμαίνεται ή χρησιμοποιεί υπερβολική μνήμη στη συσκευή σας iPhone, εμφανίζεται ο τερματισμός Watchdog και τερματίζει ή σκοτώνει την εφαρμογή.

  Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone

Τι είναι το Jetsam στο iPhone Analytics;

Το συμβάν Jetsam στο iPhone συμβαίνει όταν ρέουν πολλά δεδομένα στη συσκευή σας, δηλαδή όταν ο επεξεργαστής μνήμης είναι γεμάτος. Για να ελέγξει τη ροή, η Jetsam ζητά από τους χρήστες να διαγράψουν δεδομένα από το τηλέφωνο. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει συνήθως όταν η συσκευή σας είναι υπερφορτωμένη με cookie προγράμματος περιήγησης ή διαφημίσεις ή οποιαδήποτε εφαρμογή που κατεβάζει πάρα πολλά δεδομένα.

Τι είναι τα Συγκεντρωτικά Δίσκοι στο iPhone;

Συγκεντρωτικά Diskwrites σημαίνει την αφαίρεση δύο ή περισσότερων λογικών τόμων ή σκληρών δίσκων σε έναν ενιαίο λογικό δίσκο. Αυτό επιβραδύνει τη συσκευή καθώς δεν μπορεί να γράψει ταυτόχρονα από πολλές πηγές.

Τι είναι ο Μαυροπίνακας;

Ο Μαυροπίνακας είναι μια εφαρμογή για iOS και Android συσκευές με τις οποίες μπορείτε να λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις για το περιεχόμενο και τα μαθήματά σας. Επίσης, σας επιτρέπει να κάνετε εργασίες και τεστ και να δείτε τους βαθμούς για το ίδιο.

  Τι ήταν το BeOS και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

Τι είναι το Microstackshots;

Το Microstackshots είναι ένα σύνολο εντολών ή μια μέθοδος που καταγράφει μια αποθήκη μιας διαδικασίας εκτέλεσης.

Τι είναι τα Stacks Routined στο iPhone;

Οι στοίβες επιτρέπουν βασικά τη μετεγκατάσταση των εφαρμογών στο κινητό. Τα iPhone που έχουν γίνει jailbroken ή χακάρονται θα έχουν πρόσθετα όπως στοίβες.

Πώς διαβάζω δεδομένα iPhone στο Analytics; Πώς διαβάζω τα δεδομένα του Analytics;

Μπορείτε να ελέγξετε τα αναλυτικά στοιχεία του iPhone σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Απόρρητο από τη λίστα.

3. Πατήστε στο Analytics & Βελτιώσεις.

4. Πατήστε στο Analytics Δεδομένα.

5. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά στοιχεία δεδομένων του iPhone σας που αποτελούνται από πληροφορίες σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης με τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού.

Πώς να αποκωδικοποιήσετε τα δεδομένα του iPhone Analytics;

Μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τα δεδομένα του iPhone Analytics στο τηλέφωνό σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Απόρρητο.

3. Και πάλι, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Analytics & Βελτιώσεις > Δεδομένα Analytics.

4. Τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων χωρίζονται σε δύο διαφορετικά μέρη: αρχείο XML και αρχείο JSON. Αυτές οι πληροφορίες που συλλέγονται αποστέλλονται για την ανάλυση των διαφόρων προβλημάτων απόδοσης του iPhone σας.

Το κρυφό μενού στα iPhone είναι βασικά ένας συνδυασμός αριθμητικών και ειδικών κωδικών χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται για την κλήση ορισμένων ενεργειών. Υπάρχει ένας αριθμός κωδικών ή συντομεύσεων για να το χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα:

  • Ένα μενού κειμένου πεδίου που επιτρέπει την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με το τηλέφωνο, όπως συνδέσεις δικτύου, διεύθυνση IP του κινητού κ.λπ. Ο κωδικός που χρησιμοποιείται για αυτό είναι *3001#12345#*
  • Για παρουσίαση όπως μια κλήση, πληκτρολογήστε *30#
  • Για να γνωρίζετε το IMEI, μια συντομευμένη έκδοση του Διεθνούς Αριθμού Ταυτότητας Κινητού Εξοπλισμού, πληκτρολογήστε *#06#
  • Ομοίως, για την προώθηση κλήσεων, πληκτρολογήστε *21# και αποκρύψτε το αναγνωριστικό καλούντος, πληκτρολογήστε *31#.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Sysdiagnose στο iPhone μου;

Το Sysdiagnose είναι μια εγκατάσταση στο iPhone με την οποία μπορείτε να βρείτε διαγνώσεις συστήματος. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή από διαφορετικές υπηρεσίες και αναφορές για την κατάσταση των συστημάτων. Μπορείτε να δείτε το sysdiagnose στο iPhone σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Power + Volume Up + Volume Mine μαζί για μισό δευτερόλεπτο.

2. Τώρα, περιμένετε μερικά λεπτά και μετά ξεκινήστε τις Ρυθμίσεις iPhone.

3. Πατήστε Απόρρητο > Αναλύσεις και βελτιώσεις.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Analytics Δεδομένα.

5. Σύρετε προς τα κάτω για να εντοπίσετε και να πατήσετε το αρχείο καταγραφής sysdiagnose.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποκωδικοποιείτε τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων iPhone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.