Πώς να αποκτήσετε Dynamic Island σε οποιοδήποτε iPhone (Χωρίς Jailbreak)

Το Dynamic Island είναι το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της σειράς iPhone 14 Pro. Η νέα αντίληψη της Apple για την εγκοπή του iPhone μετατρέπει την περιβόητη εγκοπή σε μια βοηθητική λειτουργία. Δυστυχώς, είναι αποκλειστικό για τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, αλλά φημολογείται ότι θα φτάσει σε όλα τα μοντέλα με τη σειρά iPhone 15. Ενώ έχουμε δει αρκετές τροποποιήσεις jailbreak που φέρνουν τη λειτουργικότητα του Dynamic Island στα iPhone με εγκοπή, δεν είναι εφικτό για όλους να κάνουν jailbreak τις συσκευές τους. Ωστόσο, ο προγραμματιστής του iOS, Matteo Zappia, δημιούργησε μια νέα εφαρμογή που δεν απαιτεί jailbreaking των iPhone σας για να αποκτήσετε τις δυνατότητες του Dynamic Island. Με το όνομα “DynamicCow”, αυτή η εφαρμογή μπορεί να φέρει το χάπι Dynamic Island σε οποιοδήποτε iPhone που έχει ήδη μια εγκοπή. Και θα δούμε πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή DynamicCow σε αυτόν τον οδηγό.

Αποκτήστε δυνατότητες Dynamic Island σε οποιοδήποτε iPhone (2023)

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το AltStore στο μη jailbroken iPhone σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή DynamicCow και να φέρετε τη λειτουργία Dynamic Island στο iPhone με εγκοπή. Αρχικά, εξηγούμε πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή και, στη συνέχεια, μεταβαίνουμε στη διαδικασία εγκατάστασης βήμα προς βήμα.

DynamicCow: Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

Η εφαρμογή DynamicCow εκμεταλλεύεται το σφάλμα “MacDirtyCow” (CVE-2022-46689) σε συσκευές με iOS 15 – iOS 16.1.2 και macOS 13.0.1, το οποίο επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τροποποιεί όλα τα αρχεία που μπορεί να διαβάσει μια εφαρμογή sandbox. Ευτυχώς, αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές, καθώς γράφετε στα αποθηκευμένα δεδομένα στη μνήμη RAM.

Όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όσο η λήψη μιας εφαρμογής από το App Store. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPhone σας σε υπολογιστή Mac ή Windows για να κάνετε λήψη του AltStore για πλευρική φόρτωση της εφαρμογής DynamicCow. Αξίζει όμως την ταλαιπωρία αν θέλετε να ζήσετε αυτές τις όμορφες δυνατότητες και κινούμενα σχέδια του Dynamic Island σε τηλέφωνα της σειράς iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ή iPhone 14. Επιπλέον, είναι δυνατή η λήψη του Dynamic Island μόνο σε iPhone που εκτελούν iOS 16.0 – iOS 16.1.2, καθώς η Apple έχει επιδιορθώσει το σφάλμα MacDirtyCow στο iOS 16.2.

  11 καλύτερες κυρτές οθόνες παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε

Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή βρίσκεται σε πειραματική φάση και ο προγραμματιστής έχει υποσχόμενος για να το βελτιώσουμε περαιτέρω στο μέλλον. Επομένως, σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε με δική σας ευθύνη. Εάν είστε χρήστης του iPhone 11, να είστε έτοιμοι να δείτε μια μεγάλη κόκκινη γραμμή γύρω από την εγκοπή που μπλοκάρει το χρόνο, τα εικονίδια και το ποσοστό μπαταρίας. Ο προγραμματιστής της εφαρμογής DynamicCow δεν έχει βρει ακόμα μια λύση για αυτό το ζήτημα.

Προϋποθέσεις εγκατάστασης DynamicCow

Με τα βασικά εκτός λειτουργίας, εδώ είναι οι προϋποθέσεις για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή DynamicCow και να αποκτήσετε το Dynamic Island στο iPhone σας:

  • Αρχικά, χρειάζεστε ένα iPhone με iOS 16.0 – iOS 16.1.2. Μην κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης iOS 16.2, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Dynamic Island στο τηλέφωνό σας.
  • Θα χρειαστείτε υπολογιστή Mac ή Windows για να εγκαταστήσετε το AltStore στο iPhone σας. Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε το iTunes στα Windows για να φορτώσετε το AltStore στο iPhone σας.
  • Τέλος, χρειάζεστε ένα καλώδιο lightning για να συνδέσετε το iPhone σας με τον υπολογιστή Mac ή Windows.

Πώς να εγκαταστήσετε το AltStore στο iPhone σας

Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής AltStore στο iPhone σας, η οποία είναι απαραίτητη για να λειτουργεί η εφαρμογή Dynamic Island. Να πώς πάει:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Apple HomePod ως ενδοεπικοινωνία

Σημείωση: Έχουμε δείξει τη διαδικασία σε Mac, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε αυτός ο σύνδεσμος για να δείτε τις οδηγίες για τα Windows.

1. Κάντε λήψη του AltServer στο Mac σας επισκεπτόμενοι αυτός ο σύνδεσμος ακριβώς εδώ.

2. Μετά τη λήψη, εκκινήστε τον AltServer και, στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή Mail στο Mac.

3. Στην εφαρμογή Mail, μεταβείτε στο “Mail -> Preferences” από τη γραμμή μενού στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Διαχείριση προσθηκών» στην καρτέλα «Γενικά» και ενεργοποιήστε την επιλογή «AltPlugin.Mailbundle». Κάντε κλικ στην επιλογή «Εφαρμογή και επανεκκίνηση αλληλογραφίας».

4. Στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone σας στη συσκευή MacBook ή Mac.

5. Ταυτόχρονα, ξεκλειδώστε το iPhone σας και κάντε κλικ στο “Trust” όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο “Trust This Computer” στο iPhone σας.

6. Τώρα, ανοίξτε το “Finder” στο Mac, επιλέξτε το iPhone σας από την αριστερή πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση αυτού του iPhone όταν είναι σε Wi-Fi” στο δεξιό παράθυρο.

7. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη γραμμή μενού του Mac σας στο επάνω μέρος της οθόνης και κάντε κλικ στο εικονίδιο AltServer. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση AltStore» (χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση της εφαρμογής Dynamic Island) και επιλέξτε το συνδεδεμένο iPhone.

8. Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και θα λάβετε μια ειδοποίηση με την ένδειξη “Το AltStore έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στη συσκευή σας” σε λίγα δευτερόλεπτα.

9. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στο iPhone σας και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Διαχείριση VPN και συσκευής” και, στη συνέχεια, πατήστε “Εμπιστοσύνη [Your email ID]”.

10. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις -> Απόρρητο και ασφάλεια” και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τη Λειτουργία προγραμματιστή. Εδώ, ενεργοποιήστε τη λειτουργία προγραμματιστή στο iPhone σας.

Sideload DynamicCow App στο iPhone σας

Έχετε πλέον εγκαταστήσει με επιτυχία το AltStore στο iPhone σας. Τούτου λεχθέντος, ήρθε η ώρα να φορτώσετε την εφαρμογή DynamicCow και να αποκτήσετε τη λειτουργία Dynamic Island στο iPhone σας. Δείτε πώς το κάνετε αυτό:

  Σερφάρετε με ασφάλεια και ελεύθερα ενώ βρίσκεστε στην Ινδία

1. Ανοίξτε το AltStore στο iPhone σας και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Σελίδα GitHub για DynamicCow στο iPhone σας. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Εκδόσεις” και κάντε λήψη του πιο πρόσφατου αρχείου “.ipa” για το DynamicCow.

3. Μετά από αυτό, ανοίξτε το AltStore και μεταβείτε στην καρτέλα “Οι εφαρμογές μου”. Εδώ, πατήστε το εικονίδιο «+» και επιλέξτε DynamicCow.ipa για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή DynamicCow και επιλέξτε μεταξύ της διάταξης iPhone 14 Pro και iPhone 14 Max, ανάλογα με το μοντέλο και το μέγεθος της οθόνης του iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση. Εάν διαθέτετε ένα iPhone που δεν είναι Pro, σας προτείνουμε να πάτε για το iPhone 14 Pro Dynamic Island.

5. Και voila! Το iPhone με εγκοπή έχει τώρα διεπαφή χρήστη Dynamic Island και λειτουργικότητα όπως τα νέα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Dynamic Island στο iPhone 12 Pro

Σημείωση: Θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε το Dynamic Island πριν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή DynamicCow ή το AltStore από το iPhone σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ή να ενημερώσετε εντελώς το iPhone σας για να απαλλαγείτε από αυτήν.

Dynamic Island: Μετατρέψτε οποιοδήποτε iPhone σε iPhone 14 Pro

Τώρα που μάθατε πώς να αποκτάτε λειτουργίες όπως το Dynamic Island σε οποιοδήποτε iPhone, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τη δυνατότητα. Μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μας για να δείτε τη λίστα των εφαρμογών που υποστηρίζονται από το Dynamic Island. Εναλλακτικά, αρχίζετε να ασχολείστε με τη νέα δυνατότητα εγκαθιστώντας μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές για χρήση με το Dynamic Island. Συμφωνώ ότι η διεπαφή χρήστη Dynamic Island που λαμβάνετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DynamicCow δεν είναι τόσο αισθητική όσο στη σειρά iPhone 14 Pro και η εγγενής εγκοπή εμποδίζει το χρόνο και τα εικονίδια σήματος κινητής τηλεφωνίας, αλλά αξίζει να πάρετε τα χέρια σας για τη νέα λειτουργία χωρίς να ξοδέψετε 1.000 $.