Πώς να αποκτήσετε το Windows Media Player In Fall Creators Update

Η Microsoft έχει καταργήσει ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της. Πριν από λίγους μήνες, επικράτησε αρκετή αναστάτωση όταν άρχισαν να κυκλοφορούν νέα ότι η Microsoft επρόκειτο να αφαιρέσει το Paint. Αποδεικνύεται ότι το Paint μπορεί να ληφθεί από το Windows Store. Δεν είναι πλέον υπό ανάπτυξη και δεν είναι εδώ και καιρό. Έρχεται το Fall Creators Update, το Windows Media Player θα καταργηθεί επίσης. Σε αντίθεση με το Paint, δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από το Windows Store. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το Windows Media Player στο Fall Creators Update μόλις κάνετε αναβάθμιση σε αυτό.

Η Fall Creators Update θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες στο σταθερό κανάλι από τις 17 Οκτωβρίου 2017. Η κυκλοφορία, όπως και οι προηγούμενες σημαντικές ενημερώσεις, θα είναι σταδιακή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη συμπίεση ταπετσαρίας στα Windows 10

Αποκτήστε το Windows Media Player

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εφαρμογές. Επιλέξτε τις Εφαρμογές & Δυνατότητες και αναζητήστε την επιλογή «Διαχείριση προαιρετικών δυνατοτήτων». Κλίκαρέ το.

Στην οθόνη Διαχείριση προαιρετικών δυνατοτήτων, κάντε κλικ στο κουμπί Συν δίπλα στην επιλογή “Προσθήκη δυνατότητας”.

Αναζητήστε Windows Media Players και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Θα εγκατασταθεί το Windows Media Player. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση των Windows.

Χρήστες Windows N

Οι χρήστες των Windows N δεν είχαν ποτέ το Windows Media Player για αρχή. Εάν χρησιμοποιείτε Windows N, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πακέτο δυνατοτήτων πολυμέσων από τη Microsoft. Παρεμπιπτόντως, αυτός είναι επίσης ο τρόπος λήψης της λειτουργίας παιχνιδιού στα Windows N.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση της διεπαφής δικτύου του Ubuntu

Με το Fall Creators Update, η Microsoft προωθεί τις εφαρμογές της UWP όλο και περισσότερο. Το Paint 3D και η εφαρμογή Movies & TV είναι μόνο δύο από τις εφαρμογές που προωθούνται. Οι μακροχρόνιες εφαρμογές Paint και Windows Media Player είναι αυτές που προωθούνται. Η Microsoft προωθεί επίσης το Groove ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στους χρήστες, αν και είναι απαράδεκτο όσον αφορά την υπηρεσία ροής μουσικής.

Το Windows Media Player διπλασιάστηκε και ως πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών και μουσικής. Χειρίστηκε αρκετά καλά τα περισσότερα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των DVD και των CD και οι άνθρωποι θα είναι δυσαρεστημένοι που θα πάει. Η εφαρμογή Ταινίες & Τηλεόραση σε καμία περίπτωση δεν είναι ίση, αλλά έχει και τα κύρια χαρακτηριστικά της, όπως η επιλογή ενός εξωτερικού αρχείου υπότιτλων και η μίνι προβολή.

  Πώς να επισημάνετε μια σειρά σε Φύλλα Google χρησιμοποιώντας Μορφοποίηση υπό όρους

Οι χρήστες μπορεί να θέλουν να παραμείνουν στην εφαρμογή Windows Media Player για λίγο περισσότερο, αλλά τελικά η εφαρμογή θα πρέπει να σταματήσει. Η Microsoft βελτιώνει αργά την εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση. Έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει αν πρόκειται να ταιριάζει με το Windows Media Player και ελπίζουμε, μέχρι να το κάνει, η Microsoft δεν θα αποσύρει εντελώς την εφαρμογή.