Πώς να αποκτήσετε το Samsung Password Manager

Τα νεότερα smartphone και tablet Galaxy διαθέτουν το Samsung Pass, μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Τα βιομετρικά σας στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλή σύνδεση σε ιστότοπους και εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και άνετα με το Pass Manager. Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε όλα τα αναγνωριστικά και τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού σας, επειδή αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει με αυτό. Επομένως, πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή Pass και να ξεκινήσετε τη ρύθμιση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, εδώ είναι ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης Samsung.

Πώς να αποκτήσετε το Samsung Password Manager

Μπορείτε να λάβετε τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης Samsung από το ίδιο το μενού Ρυθμίσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα βήματα που εξηγούν τα λεπτομερή βήματα σχετικά με το ίδιο περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να κάνετε φωνητική συνομιλία στα παιχνίδια Nintendo Switch

Σημείωση: Ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποιες διαφορές στις ρυθμίσεις συστήματος του μοντέλου τηλεφώνου Samsung σε σύγκριση με αυτές που εμφανίζονται στις παρακάτω εικόνες σε αυτό το άρθρο. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Η Samsung διαθέτει Password Manager;

Ναι, το Samsung Pass είναι μια εφαρμογή για όλα τα smartphone Galaxy που εκτελούνται με Android 7.0 και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τους κωδικούς πρόσβασης, τα στοιχεία σύνδεσης και τα στοιχεία πληρωμής σας. Μπορείτε να συνδεθείτε σε ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά με αυτήν την ασφαλή και απλή υπηρεσία βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας.

Πού βρίσκεται το Password Manager στα τηλέφωνα Samsung;

Μπορείτε να βρείτε αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Samsung.

2. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Password Manager και πατήστε στην επιλογή Password Manager από τα αποτελέσματα.

3. Θα ανοίξει το μενού Password Manager όπου αποθηκεύονται οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης.

Πώς μπορώ να βρω το Samsung Password Manager μου; Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Samsung Password Manager;

Για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Samsung Pass για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Σημειώστε, θολώστε ή προσθέστε σχήματα σε στιγμιότυπα οθόνης στο iPhone σας

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Γενική διαχείριση.

3. Πατήστε Κωδικοί πρόσβασης και αυτόματη συμπλήρωση.

4. Πατήστε στην υπηρεσία αυτόματης συμπλήρωσης > Αυτόματη συμπλήρωση με Samsung Pass ως προεπιλεγμένη υπηρεσία αυτόματης συμπλήρωσης.

Τώρα, βρήκατε και ενεργοποιήσατε το Samsung password manager ως το προεπιλεγμένο εργαλείο αυτόματης συμπλήρωσης.

Πού μπορώ να βρω τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής μου; Πώς μπορώ να βρω αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο τηλέφωνό μου Samsung;

Οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται γενικά σε προγράμματα περιήγησης ιστού. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής σας, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Από το μενού, πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε Κωδικοί πρόσβασης για πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης.

Είναι το Samsung Pass μια εφαρμογή;

Ναι, η Samsung παρουσίασε το Samsung Pass, μια εφαρμογή βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στους λογαριασμούς τους χωρίς να εισάγουν το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής τους. Τα στοιχεία σύνδεσης των χρηστών αποθηκεύονται και συμπληρώνονται από το Samsung Pass. Το Samsung Pass είναι ο προεπιλεγμένος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για τηλέφωνα Samsung Galaxy με Android 7.0 και νεότερη έκδοση. Μπορείτε να το βρείτε στο Samsung Galaxy Store.

  Γιατί το Σημειωματάριο εξακολουθεί να είναι φοβερό για τη λήψη σημειώσεων

Πώς μπορώ να φτάσω στο Samsung Pass μου στο τηλέφωνο Samsung;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης Samsung στο τηλέφωνό σας Samsung.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Βιομετρικά και ασφάλεια.

3. Πατήστε στο Samsung Pass.

Σημείωση: Ανάλογα με τα μοντέλα, το Samsung Pass μπορεί επίσης να βρεθεί κάτω από την επιλογή Κλείδωμα οθόνης και ασφάλειας από το κύριο μενού Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε Συμφωνώ για να ρυθμίσετε το Samsung Pass.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για επαλήθευση και πατήστε Εντάξει.

6. Σαρώστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για λόγους επαλήθευσης.

7. Τέλος, πατήστε Επόμενο.

Τώρα έχετε πρόσβαση στη διαχείριση κωδικών πρόσβασης Samsung.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο Samsung Pass μου στον υπολογιστή;

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Samsung Pass σε υπολογιστή, καθώς δεν είναι συμβατό με όλα τα ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Firefox και Opera. Για να συνδεθείτε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή Διαδικτύου στο τηλέφωνό σας Samsung για πρόσβαση στον Ιστό.

Μπορείτε να μεταφέρετε το Samsung Pass σε άλλο τηλέφωνο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Samsung Pass απρόσκοπτα σε έως και 5 συσκευές smartphone. Η αποθηκευμένη λίστα ιστοτόπων και το αναγνωριστικό/κωδικοί πρόσβασης θα συγχρονιστούν μεταξύ των νέων συσκευών σας όταν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Samsung. Σε κάθε συσκευή, ωστόσο, πρέπει να καταχωρήσετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Samsung Password Manager. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.