Πώς να αποκτήσετε το Bing AI Chat Widget σε iOS και Android: Επεξήγηση

Θέλετε να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας στη δουλειά ή στο σχολείο ενώ χρησιμοποιείτε smartphone; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Bing AI Chat σε κινητές συσκευές iPhone, iPad ή Android.

Από την αποκάλυψη του ChatGPT στις 30 Νοεμβρίου 2022, η τεχνολογία πληροφοριών αντιμετωπίζει τον μετασχηματισμό της τεχνητής νοημοσύνης σε όλα. Τώρα, κάθε επιχείρηση πληροφορικής διερευνά επιλογές για να συμπεριλάβει την τεχνητή νοημοσύνη στις τακτικές δραστηριότητές της. Τα άτομα δεν μένουν μόνα τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοση του ChatGPT ή του Bard για μάθηση, δημιουργία περιεχομένου και παραγωγικότητα.

Η χρήση του chatbot με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γίνει πιο βολική εάν μπορείτε να βάλετε αυτά τα AI στα smartphone σας. Ενώ το ChatGPT και το Bard βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, υπάρχει μια καλύτερη εναλλακτική που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό είναι το Bing AI Chat από τη Microsoft. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να αποκτήσετε αυτό το AI στο smartphone σας.

Bing AI Chat: Ένας αναδυόμενος ανταγωνιστής του ChatGPT και του Bard

Το Bing AI Chat είναι ένα έξυπνο chatbot που αναπτύχθηκε από τη Microsoft ως μέρος της μηχανής αναζήτησης Bing στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge. Αξιοποιεί την επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) και τους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για την προσομοίωση συνομιλιών που μοιάζουν με ανθρώπους.

Αυτή η μηχανή αναζήτησης AI και το chatbot είναι ουσιαστικά η έκδοση της Microsoft του ChatGPT (έκδοση 4) Large Language Model (LLM) από το OpenAI. Προσφέρει παρόμοιες απαντήσεις στο πώς εσείς και εγώ θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Επιπλέον, το εργαλείο δεν περιορίζεται σε απαντήσεις που βασίζονται σε κείμενο, καθώς το AI ενσωματώνεται επίσης με το μοντέλο DALL-E από το OpenAI για τη δημιουργία απαντήσεων με εικόνες. Έτσι, εκτός από τις απαντήσεις σε κείμενα, θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε δημιουργικές εικόνες περιγράφοντας τι χρειάζεστε στο Bing AI Chat.

Το νέο Bing λαμβάνει αυξανόμενη προσοχή για τους ακόλουθους λόγους:

  • Σε σύγκριση με το ChatGPT, το Bing AI Chat είναι πιο ενημερωμένο. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη έκδοση συνομιλίας AI από το OpenAI: GPT-4. Ως εκ τούτου, τα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης είναι πολύ πιο ενημερωμένα από το ChatGPT. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι το ChatGPT δεν περιέχει γνώση πολλών πραγμάτων μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.
  • Το ChatGPT δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στο διαδίκτυο, ενώ το Bing AI Chat μπορεί να αναζητήσει στο Διαδίκτυο το περιεχόμενο που αναζητάτε. Στη συνέχεια επεξεργάζεται τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα δικά του μοντέλα μηχανικής μάθησης για να προσφέρει αποτελέσματα σε τόνο συνομιλίας.
  • Το Bing AI Chat και το Google Bard είναι παρόμοια αφού και τα δύο μπορούν να κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, το Bard είναι λιγότερο προσβάσιμο από το New Bing. Η συνομιλία Bing AI είναι πάντα διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge. Για το Google Bard, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην αποκλειστική του πύλη ιστού. Έτσι, το Bard δεν είναι ενσωματωμένο σε κανένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού από προεπιλογή.
  • Οι ειδικοί αναμένουν ότι το Bing AI Chat θα έχει μεγαλύτερη δημόσια έκθεση, καθώς διαθέτει αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά.
  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Android

Χαρακτηριστικά και Λειτουργίες του Bing AI Chat

Βρείτε παρακάτω τις συναρπαστικές νέες δυνατότητες που έφερε το Νέο Bing στο οικοσύστημα των chatbot μοντέλων γενετικής γλώσσας:

Μπορείτε να συνομιλήσετε με το Bing για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, όπως ακριβώς και να ρωτήσετε κάποιον που είναι ειδικός σε θέματα (SME). Απλώς πληκτρολογήστε την ερώτησή σας και το Bing θα προσφέρει αποτελέσματα σε τόνο συνομιλίας. Εάν χρειάζεστε ένα λεπτομερές αποτέλεσμα, μπορείτε να θέσετε επακόλουθες ερωτήσεις σε αυτό.

Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με το Bing AI Chat είναι η αναζήτηση περιεχομένου με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας κείμενα, εικόνες και βίντεο. Το Bing θα αναλύσει τα δεδομένα χρησιμοποιώντας μοντέλα AI και ML και θα δημιουργήσει ακριβείς απαντήσεις.

#3. Εξατομικευμένα αποτελέσματα

Το Bing θα δημιουργεί πλέον εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου στην καρτέλα Bing Insights. Θα διαπιστώσετε ότι οι προτάσεις περιεχομένου σχετίζονται στενά με αυτό που αναζητάτε στην Αναζήτηση Bing ή με τη συνομιλία στο Νέο Bing.

#4. Πιο ακριβή αποτελέσματα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Bing παράγει περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο, εικόνα και βίντεο σε σχέση με το ερώτημα αναζήτησής σας με ακρίβεια. Σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο που παράγεται από AI αμέσως. Ωστόσο, θα πρέπει να γυαλίσετε το περιεχόμενο σύμφωνα με τις οδηγίες της επιχείρησής σας ή της προσωπικής δημοσίευσης.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε οδηγίες για το Bing, όπως να δημιουργήσετε μια περιγραφή σε 100 λέξεις, να σχεδιάσετε εικόνες σε λευκό φόντο, να μην αναφέρετε συγκεκριμένες διευθύνσεις ιστού κ.λπ., για να βελτιώσετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

#5. Δημιουργός εικόνων Bing

Το Bing AI Chat συνοδεύεται από τα μοντέλα βαθιάς εκμάθησης DALL-E. Ως εκ τούτου, το New Bing μπορεί να μετατρέψει τις εισόδους που βασίζονται σε κείμενο σε ψηφιακές εικόνες.

Το chatbot θα προσφέρει επίσης επιλογές για να προσαρμόσετε τη δημιουργημένη εικόνα, όπως να την κάνετε τρισδιάστατο μοντέλο, να προσθέσετε ένα άτομο μέσα σε ένα όχημα παραγωγής κ.λπ.

#6. Bing Compose

Ακριβώς δίπλα στην καρτέλα Bing AI Chat, λαμβάνετε την κάρτα Compose. Η λειτουργία Σύνταξη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο από λέξεις-κλειδιά, μικρές φράσεις ή μεγάλες περιγραφές. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το μοντέλο γενετικής επεξεργασίας γλώσσας στις ακόλουθες παραμέτρους για να λάβετε περιεχόμενο που δημιουργείται από AI με εξατομίκευση:

  • Τόνος: Επαγγελματικός, Αιτιώδης, Ενθουσιώδης, Αστείος και Ενημερωτικός
  • Μορφή: Ιδέες, ανάρτηση ιστολογίου, email και παράγραφος
  • Μήκος: Κοντό, Μεσαίο και Μακρύ

#7. Ιστορικό συνομιλίας Bing

Το New Bing αποθηκεύει όλες τις συνομιλίες σας με αυτό στην ενότητα Πρόσφατη δραστηριότητα. Έτσι, μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε προηγούμενη συνομιλία και να ξεκινήσετε την επέκταση της συνομιλίας από εκεί. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα ιστού που δημιουργούνται από AI ή το περιεχόμενο σε διαφορετική εφαρμογή λήψης σημειώσεων.

#8. Υποστήριξη Bing Mobile

Η εμπειρία του Bing AI Chat είναι πλέον διαθέσιμη για μεγάλες κινητές συσκευές στα οικοσυστήματα του καταστήματος εφαρμογών Apple ή Google. Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με το Google Bard και το ChatGPT, δεν χρειάζεστε υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα chatbot γενετικής γλώσσας. Μπορείτε να κάνετε όλη σας τη μάθηση, την αναζήτηση στον ιστό και τη δημιουργία περιεχομένου από το smartphone σας.

  Το Metal Slug Defense κυκλοφόρησε για Android και iOS [Review]

Το Bing AI Chat Widget για κινητά τηλέφωνα είναι ένα ισχυρό εργαλείο AI που μπορεί να σας βοηθήσει με μια ποικιλία εργασιών. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αξιοποιήσετε περισσότερο το smartphone σας, θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε. Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε σε smartphone:

  • Ένας βοηθός AI είναι πάντα διαθέσιμος όταν μετακινείστε στο γραφείο, πηγαίνετε για ψώνια ή ταξιδεύετε σε μια ξένη χώρα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη φωνητική αναζήτηση του New Bing για να λάβετε ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης σε μέρη, πράγματα και θεωρίες.
  • Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες από την εφαρμογή Bing AI Chat στο Microsoft Edge σε υπολογιστή σε κινητό τηλέφωνο. Ένα κινητό τηλέφωνο είναι πιο προσιτό από έναν υπολογιστή. Έτσι, το νέο γραφικό στοιχείο Bing είναι ένας προσιτός τρόπος χρήσης chatbot AI.
  • Μπορείτε να προσθέσετε το widget στην αρχική οθόνη του smartphone σας. Έτσι, μπορείτε γρήγορα να λάβετε μια εκτεταμένη περιγραφή μιας δημιουργικής ιδέας που σας αγγίζει το μυαλό. Εναλλακτικά, λάβετε αποτελέσματα ειδικών σε όρους αναζήτησης σε συνδυασμό οπτικού περιεχομένου και περιεχομένου κειμένου.
  • Το New Bing σάς βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι. Μπορεί να δημιουργήσει λίστες αγορών για εσάς. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το chatbot AI για την παρακολούθηση της προόδου του έργου ή τη ρύθμιση υπενθυμίσεων για μια επερχόμενη συνάντηση στο Zoom ή στο Google Meet.
  • Μπορείτε να μεταφράσετε κείμενα ξένων γλωσσών στην πρώτη σας γλώσσα, καθώς το Bing AI Chat υποστηρίζει μεταφράσεις.

Προϋποθέσεις χρήσης του Bing AI Chat σε φορητές συσκευές

Βρείτε παρακάτω τις απαιτήσεις συστήματος για να μάθετε εάν το κινητό σας θα υποστηρίζει πραγματικά τη λειτουργία του Bing: Συνομιλήστε με την εφαρμογή AI & GPT-4 ή όχι:

  • Για μια συσκευή Android, πρέπει να εκτελείτε Android 7.0 ή καλύτερη για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το New Bing.
  • Εάν βρίσκεστε στο οικοσύστημα της Apple, τότε χρειάζεστε iOS 14.0 ή καλύτερο για iPhone, iPad και iPod Touch.
  • Η εφαρμογή Bing AI Chat απαιτεί λογαριασμό Microsoft για λειτουργία. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε και να προσθέσετε ένα στο smartphone σας πριν εγκαταστήσετε το Bing: Chat with AI & GPT-4.
  • Η εφαρμογή New Bing βασίζεται πλήρως στο Διαδίκτυο. Έτσι, θα πρέπει επίσης να παραμείνετε online μέσω Διαδικτύου για κινητά ή Wi-Fi για να αφήσετε το εργαλείο Bing AI να κάνει τη δουλειά του.
  • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φωνητική αναζήτηση και συνομιλία στο New Bing, πρέπει να επιτρέψετε στο βοηθητικό πρόγραμμα να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του smartphone σας.
  • Για αναζητήσεις που βασίζονται σε εικόνες, πρέπει να δώσετε στο εργαλείο πρόσβαση στη διαχείριση αρχείων ή στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού σας τηλεφώνου.
  • Αρκετός κενός χώρος στο smartphone. Για παράδειγμα, σε Android, τουλάχιστον 200 MB και σε iOS, τουλάχιστον 300 MB.
  • Τώρα που γνωρίζετε τις απαιτήσεις συστήματος για την εφαρμογή Microsoft AI Bing Chat, αφήστε μας να εξερευνήσουμε παρακάτω πώς να την αποκτήσετε σε διαφορετικές κινητές συσκευές:

    Η Microsoft έκανε την εφαρμογή Bing: Chat with AI & GPT-4 δωρεάν διαθέσιμη για κάθε iPhone, iPod Touch και iPad από το App Store. Βρείτε παρακάτω τα βήματα για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να ορίσετε το πλάτος στην αρχική οθόνη:

    • Μεταβείτε στο App Store και αναζητήστε την εφαρμογή Bing: Chat with AI & GPT-4.
    • Πατήστε το εικονίδιο Λήψη στην εφαρμογή και επιβεβαιώστε τη διαδικασία εγκατάστασης χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης Touch ID, Face ID ή Apple ID.
    • Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, πατήστε το κουμπί Άνοιγμα για να εκτελέσετε την εφαρμογή.
    • Κατά την πρώτη εκτέλεση, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να συναινέσετε σε διάφορα δικαιώματα, όπως Ειδοποιήσεις και παρακολούθηση δραστηριότητας σε εφαρμογές και ιστότοπους. Επιτρέψτε αυτές τις άδειες.
    • Τώρα εισέρχεστε στην οθόνη υποδοχής όπου μπορείτε να μάθετε πώς να περιηγείστε στην εφαρμογή. Πατήστε Παράλειψη στην επάνω δεξιά γωνία.
      Πώς να ορίσετε τα ελάχιστα και τα μέγιστα επίπεδα αυτόματης φωτεινότητας στο iOS

    • Τώρα εισαγάγετε το Bing AI-copilot στο iPhone ή το iPad σας.

    • Ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή και μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του iOS.
    • Πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε κενό διάστημα στην Αρχική οθόνη μέχρι να αρχίσουν να κινούνται τα εικονίδια της εφαρμογής.

    • Πατήστε το εικονίδιο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την εφαρμογή Bing.

    • Πατήστε Bing μέσα στα Widgets και επιλέξτε ανάμεσα στο γραφικό στοιχείο Αναζήτησης που σας αρέσει από ένα σκοτεινό και ένα στυλ iceberg.

    • Πατήστε το κουμπί Προσθήκη γραφικού στοιχείου για να το εμφανίσετε στην Αρχική οθόνη.

    Μάθετε τα βήματα για την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του γραφικού στοιχείου της εφαρμογής New Bing στο Android:

    • Μεταβείτε στο Google Play στο κινητό σας τηλέφωνο και βρείτε την εφαρμογή Bing: Chat with AI & GPT-4.
    • Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για λήψη και εγκατάσταση. Μόλις εγκατασταθεί, αγγίξτε το κουμπί Άνοιγμα για να εκτελέσετε την εφαρμογή.
    • Στην οθόνη υποδοχής, πατήστε Ίσως αργότερα.
    • Τώρα, βρίσκεστε στην αρχική οθόνη του Bing AI Chat.

    • Ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή και μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Android.
    • Πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στην Αρχική οθόνη για να ανοίξετε το μενού προσαρμογής Αρχικής σελίδας. Επιλέξτε Widgets σε αυτήν τη λίστα.

    • Στην οθόνη Widgets, θα πρέπει να δείτε την εφαρμογή Bing. Πατήστε πάνω του.

    • Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε από τα γραφικά στοιχεία Αναζήτησης και συνομιλίας και σύρετέ το στην Αρχική οθόνη.

    • Πατήστε το πεδίο αναζήτησης Bing για να ανοίξετε το παράθυρο συνομιλίας AI.

    Χρησιμοποιήστε το Bing AI Chat μέσω κειμένου

    • Στο γραφικό στοιχείο Bing AI Chat, πατήστε το εικονίδιο Bing για να ανοίξετε τη διεπαφή συνομιλίας.

    • Στο αναδυόμενο παράθυρο Επιλογή στυλ συνομιλίας, επιλέξτε οτιδήποτε μεταξύ Δημιουργικό, Ισορροπημένο και Ακριβές.

    • Τώρα, πατήστε το πεδίο Ask me any… και πληκτρολογήστε την ερώτησή σας.
    • Για παράδειγμα, πληκτρολόγησα, “Τι είναι το μοντέλο GPT;” και πήρα το εξής αποτέλεσμα:

    • Μπορείτε να κάνετε επακόλουθες ερωτήσεις για να λάβετε περισσότερο περιεχόμενο, εάν χρειάζεστε.
    • Εάν πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, πατήστε το εικονίδιο Broom στα αριστερά του πεδίου αναζήτησης.

    Χρησιμοποιήστε το Bing AI Chat μέσω εικόνας

    • Για να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση εικόνων, επιστρέψτε στην εφαρμογή Bing.
    • Αγγίξτε το εικονίδιο του εικονοσκοπίου μέσα στο πεδίο Αναζήτηση στην κορυφή.

    • Στην οθόνη Access Camera, αφήστε το να έχει πρόσβαση στην κάμερα.

    • Τώρα, χρησιμοποιήστε την κάμερα και το σκόπευτρο για να τοποθετήσετε το αντικείμενο στην οθόνη μέσα στο τετράγωνο.
    • Μόλις η εστίαση της εικόνας είναι σωστή, πατήστε το κουμπί αναζήτησης στη μέση για να λάβετε απαντήσεις που δημιουργούνται από το AI.

    • Σύρετε προς τα επάνω την οθόνη Σχετικό περιεχόμενο για αποτελέσματα αναζήτησης.

    Χρησιμοποιήστε το Bing AI Chat μέσω φωνής

    • Στο νέο γραφικό στοιχείο Bing, αγγίξτε το εικονίδιο του μικροφώνου.
    • Όταν εμφανιστεί η οθόνη Ακούω στην εφαρμογή Bing, εκφράστε το ερώτημα αναζήτησής σας.

    • Το Bing AI Chat θα μιλήσει επίσης για να σας πει τα αποτελέσματα.
    • Για να σταματήσετε τη φωνή, πατήστε τον παλμογράφο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

    Τυλίγοντας

    Τώρα λοιπόν ξέρετε τι είναι το Bing AI Chat και γιατί η εισαγωγή του στα κινητά τηλέφωνα προκαλεί θόρυβο στον κόσμο του chatbot AI. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους για να εγκαταστήσετε το New Bing widget στις συσκευές σας Android και iOS χωρίς κόπο. Αργότερα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις προτεινόμενες περιπτώσεις χρήσης για να αξιοποιήσετε καλύτερα αυτό το απόλυτο chatbot AI.

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν τα εργαλεία AI για τη δημιουργία chatbot.