Πώς να αποκτήσετε το εργαλείο σήμανσης στιγμιότυπου οθόνης Android P σε οποιαδήποτε έκδοση Android

Η προεπισκόπηση προγραμματιστή Android P είναι διαθέσιμη και η Google έχει σταματήσει την υποστήριξη για συσκευές Nexus. Έχει επίσης αντιγραφεί μια δυνατότητα που πρόσθεσε η Apple στο iOS 11. σήμανση στιγμιότυπου οθόνης. Αυτή η νέα δυνατότητα σάς επιτρέπει να επισημαίνετε στιγμιότυπα οθόνης όταν τα τραβάτε. Σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία να τα ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας. Οι χρήστες του iOS 11 βρίσκουν ότι το εργαλείο είναι απίστευτα χρήσιμο και είναι πιθανό να έχει αντιγραφεί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Android P περιορίζεται ήδη σε πολύ λίγες συσκευές προς το παρόν και αυτό το εργαλείο είναι χρήσιμο για όλους, ανεξάρτητα από την έκδοση του Android που χρησιμοποιούν. Ευτυχώς, μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το εργαλείο σήμανσης στιγμιότυπου οθόνης Android P στο τηλέφωνό σας. Αυτό είναι δυνατό μέσω ενός Θύρα εφαρμογής που αναπτύχθηκε από τον χρήστη XDA Quinny899.

  Τι είναι ένα APN και πώς μπορώ να το αλλάξω στο τηλέφωνό μου Android;

Εφαρμογή Sideload σε Android

Πραγματοποιήστε λήψη της Σήμανσης Google για Android P. Θα γίνει λήψη ως αρχείο APK που πρέπει να φορτώσετε στο τηλέφωνο Android. Η πλευρική φόρτωση μιας εφαρμογής είναι βασική, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε. Καταρχάς; κατεβάστε το APK, συνδέστε το τηλέφωνο Android στον υπολογιστή σας και αντιγράψτε το αρχείο APK στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android. Στην ενότητα Ασφάλεια, αναζητήστε μια επιλογή για να ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές. Εάν χρησιμοποιείτε Android Oreo, τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Στο Android Oreo, πρέπει να επιτρέψετε σε ορισμένες εφαρμογές να εγκαταστήσουν άλλες εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή όπως το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει μια εφαρμογή. Εάν χρησιμοποιείτε Android Oreo, είναι καλύτερο να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και να επιλέξετε την επιλογή Αποθήκευση. Εδώ, πατήστε Αρχεία και μεταβείτε στον φάκελο στον οποίο αντιγράψατε το APK. Πατήστε το APK και θα σας ενημερώσει αρχικά ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Θα σας ανακατευθύνει εκεί όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε την παράπλευρη φόρτωση εφαρμογών, π.χ. εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Ενεργοποιήστε το και εγκαταστήστε την εφαρμογή.

  Αποκτήστε τη λειτουργία Doze του Android Marshmallow σε παλαιότερες εκδόσεις Android

Εργαλείο σήμανσης στιγμιότυπου οθόνης Android P

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να ανοίξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για επεξεργασία όταν το τραβάτε πατώντας την ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης στο πλαίσιο ειδοποιήσεων και επιλέγοντας Κοινή χρήση. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε φωτογραφία στην εφαρμογή Φωτογραφίες, να πατήσετε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος και να επιλέξετε «Επεξεργασία στη Σήμανση». Αυτό θα ανοίξει τη φωτογραφία στο εργαλείο σήμανσης όπου έχετε τα εργαλεία περικοπής, στυλό και πινέλου για να σχεδιάσετε πάνω της.

Το εργαλείο σήμανσης στο Android P είναι βασικό. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα εργαλεία που έχει η Apple στο iOS 11. Δεδομένου ότι αυτό το εργαλείο έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστή και υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι την τελική κυκλοφορία, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάποια βελτίωση.

  Γραφικό στοιχείο με ένα πάτημα για εναλλαγή τεσσάρων προκαθορισμένων επιπέδων φωτεινότητας [Android]