Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής

Χωρίς αμφιβολία, η εισαγωγή μιας σκοτεινής λειτουργίας στα smartphone έχει δημιουργήσει την τρέλα της χρήσης κινητών τηλεφώνων με έναν νέο τρόπο. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα από τη λήψη μιας σκοτεινής λειτουργίας σε εφαρμογές όπως το Instagram, το Snapchat κ.λπ. Ένα από αυτά είναι τα καταπραϋντικά αποτελέσματα που έχει η σκοτεινή λειτουργία στα μάτια κατά τη χρήση ενός smartphone. Ως εκ τούτου, είναι μοντέρνο και έχει γίνει αναπόφευκτο να γνωρίζετε πώς να αποκτάτε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με τη σκοτεινή λειτουργία Snapchat στο Android, αφήστε μας να σας διαφωτίσουμε σχετικά με μερικούς απλούς τρόπους για να σας καθοδηγήσουμε σωστά. Επίσης, θα μάθετε στο Snapchat σε σκοτεινή λειτουργία iPhone.

Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής

Προς το παρόν, δεν θα βλέπετε την αποκλειστική λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας στην εφαρμογή Android Snapchat. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat με τη βοήθεια της σκοτεινής λειτουργίας από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Ας δούμε τα βήματα για να το κάνουμε ακριβώς παρακάτω.

Σημείωση 1: Οι ακόλουθες μέθοδοι ενδέχεται να μην λειτουργούν με ορισμένα τηλέφωνα που βασίζονται σε MIUI και άλλα τηλέφωνα λειτουργικού συστήματος. Επομένως, εάν δεν έχετε τη σκοτεινή λειτουργία ως δυνατότητα στο Android σας, πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων από το Google Play Store για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

  Πώς να προβάλετε τον χάρτη στο SnapChat

Σημείωση 2: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στο τηλέφωνό σας. Σε αυτό το άρθρο για λόγους επεξήγησης, εκτελέσαμε τα ακόλουθα βήματα στο OnePlus Nord 5G.

Είναι το Snapchat Dark Mode στο Android;

Όχι, το Snapchat δεν έχει κυκλοφορήσει τη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας για χρήστες Android. Είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες iOS.

Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς την εμφάνιση εφαρμογής στο Android;

Το Snapchat δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημη σκοτεινή λειτουργία για χρήστες Android. πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τρόπους για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία. Για να μάθετε τη μέθοδο για το πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής για Android, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε στην Οθόνη.

3. Πατήστε στο Dark Mode.

4. Τώρα, ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Manual.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών σε σκοτεινή λειτουργία.

6. Σύρετε προς τα κάτω και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το Snapchat από τη λίστα.

7. Πατήστε OK για το αναδυόμενο παράθυρο που δηλώνει ότι οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά στη σκοτεινή λειτουργία.

8. Τώρα, η σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat θα ενεργοποιηθεί για Android.

Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής στο iOS;

Υπάρχει μια επίσημα λανσαρισμένη σκοτεινή λειτουργία για χρήστες iPhone που παρέχεται από το Snapchat. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας iPhone και πατήστε το Bitmoji από την επάνω αριστερή γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

3. Πατήστε στην Εμφάνιση της εφαρμογής στην ενότητα Ο λογαριασμός μου.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Always Dark. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνετε το iPhone σας σε σκοτεινή λειτουργία Snapchat.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω ρυθμίσεις, ενημερώστε την έκδοση του τηλεφώνου και του Snapchat στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Snapchat.

Πώς αλλάζετε το Snapchat σε Dark χωρίς εφαρμογή;

Μπορείτε να αλλάξετε το Snapchat σε σκοτεινή λειτουργία χωρίς την εφαρμογή Snapchat σε συσκευές Android και iOS.

Α. Σε συσκευές Android

Για Android, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Ισχύει μόνο εάν έχετε τη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας στη συσκευή σας Android

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο.

3. Πατήστε στον Αριθμό έκδοσης 5–7 φορές.

4. Επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα Ρυθμίσεις.

5. Πατήστε στο Σύστημα.

6. Τώρα, πατήστε στο Developer Options.

7. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για Παράκαμψη δύναμης-σκότους.

Β. Σε συσκευές iOS

Για συσκευές iOS, μπορείτε να κάνετε το Snapchat σκοτεινό μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του Snapchat.

1. Ανοίξτε το Snapchat.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο App Appearance.

4. Πατήστε Πάντα σκοτεινό.

Πώς λαμβάνετε το Snapchat σε Dark Mode στο Android;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για το ίδιο (Ισχύει μόνο όταν έχετε τη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας στη συσκευή σας Android).

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο.

2. Πατήστε στον Αριθμό δόμησης 5–7 φορές και μετά επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε Σύστημα > Επιλογές προγραμματιστή.

4. Τέλος, ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Override force-dark, όπως φαίνεται.

Τι γίνεται αν δεν έχετε σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat;

Το Snapchat δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μια σκοτεινή λειτουργία για χρήστες Android, αλλά μπορείτε να την αλλάξετε σε σκοτεινή λειτουργία. Αλλά για αυτό, το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει την ενσωματωμένη επιλογή σκοτεινής λειτουργίας. Και τα περισσότερα τηλέφωνα Android είναι αυτά που δεν διαθέτουν τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Snapchat. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τη σκοτεινή λειτουργία σε συσκευές Android μέσω των ρυθμίσεων.

  Τι σημαίνει SB στο Snapchat

Πώς μπορώ να αναγκάσω το Android να σκοτεινιάσει;

Μπορείτε να αναγκάσετε το Android σε σκοτεινή λειτουργία, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο > Αριθμός έκδοσης 5–7 φορές.

3. Επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Σύστημα από τη λίστα.

4. Πατήστε στο Developer Options και κάντε εναλλαγή στην επιλογή Override force-dark.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Snapchat στο Chrome;

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Snapchat στο Chrome. Το Snapchat δεν έχει παράσχει ακόμη καμία δυνατότητα για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να μιλήσετε με τους φίλους σας ή να στείλετε στιγμιότυπα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Google Chrome. Αλλά ναι, μπορείτε να διαχειριστείτε διάφορες πτυχές του λογαριασμού σας Snapchat στο Chrome, όπως εφαρμογές, συσκευές, Snapcode, δεδομένα κ.λπ.

Μπορώ να στείλω Snaps από το Snapchat στο πρόγραμμα περιήγησης;

Όχι, δεν μπορείτε να μιλήσετε ή να στείλετε στιγμιότυπα στους φίλους σας στο πρόγραμμα περιήγησης. Αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Snapchat στο πρόγραμμα περιήγησης.

Πώς χρησιμοποιείτε το Snapchat χωρίς την εφαρμογή;

Πρέπει να έχετε την εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat σε κινητές συσκευές, αλλά μπορείτε πάντα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό θα απαντούσε επίσης στην ερώτησή σας σχετικά με το πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής. Μπορείτε να διαχειριστείτε το Snapchat στο πρόγραμμα περιήγησής σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πληκτρολογήστε Google Chrome ή οποιοδήποτε άλλο επιθυμητό πρόγραμμα περιήγησης είναι εγκατεστημένο στο σύστημά σας και κάντε κλικ στο Άνοιγμα, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Επισκεφτείτε το Snapchat στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και βεβαιωθείτε ότι δεν είμαι ρομπότ reCAPTCHA. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

4. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις επιλογές που εμφανίζονται για να διαχειριστείτε διαφορετικές πτυχές του λογαριασμού σας Snapchat στο Google Chrome.

***

Τώρα λοιπόν, καταλάβατε πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς εμφάνιση εφαρμογής με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να μάθουμε.