Πώς να αποκτήσετε τη δυνατότητα πρόβλεψης Emoji για iOS 10 σε iOS 8 και νεότερη έκδοση

Το iOS 10 διαθέτει μια νέα δυνατότητα πρόβλεψης emoji που μπορεί να εντοπίσει ποιες λέξεις σε πληκτρολογημένο κείμενο μπορούν να αντικατασταθούν με ένα emoji. Εάν συμβεί αυτό, οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να διαβάζουν και να μιλούν emoji. Η επίδειξη που έδωσε η Apple στο WWDC 2016 δεν έδειξε εάν υπήρχε δυνατότητα μετάφρασης για τη μετάφραση κειμένου από emoji στην προεπιλεγμένη γλώσσα σας. Εάν το χαρακτηριστικό σας ενθουσιάζει και ανυπομονείτε να το πάρετε στα χέρια σας, δώστε μια ευκαιρία στο Πληκτρολόγιο Emojifi. Είναι ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή που μπορεί να προβλέψει ένα emoji για εισαγωγή στο κείμενο στη θέση μιας λέξης που έχετε πληκτρολογήσει. Είναι δωρεάν, αλλά διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα που σας επιτρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο και να επιλέξετε ξεχωριστά emoji για αντικατάσταση στο κείμενο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το "Press Home to Unlock" στη συσκευή σας iOS 10

Εγκαταστήστε το πληκτρολόγιο Emojifi, προσθέστε το πληκτρολόγιο και επιτρέψτε του την πλήρη πρόσβαση. Στη συνέχεια, ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή εισαγωγής κειμένου της επιλογής σας, όπως τα Μηνύματα. Μεταβείτε στο πληκτρολόγιο Emojifi και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε. Όταν η εφαρμογή εντοπίζει ένα ή περισσότερα emoji που μπορούν να αντικαταστήσουν μια λέξη, τα προτείνει στη γραμμή πρόβλεψης κειμένου. Πατήστε ένα emoji και θα αντικαταστήσει τη λέξη για την οποία εμφανίστηκε.

Εάν πληκτρολογήσετε μπροστά χωρίς να επιλέξετε emoji, η λέξη σας θα παραμείνει αμετάβλητη. Για να εισαγάγετε ένα emoji, για παράδειγμα, για να αντικαταστήσετε τη λέξη “Pizza” στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, θα πρέπει να πατήσετε τον χαρακτήρα emoji πριν πληκτρολογήσετε οτιδήποτε μετά τη λέξη Pizza. Το emoji αντικαθιστά την τελευταία λέξη, οπότε αν έχετε πληκτρολογήσει μπροστά και πατήσετε τον χαρακτήρα emoji λίγο αργά, μπορεί να καταλήξει να αντικαταστήσει τη λάθος λέξη.

  Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 15.3;

Το πληκτρολόγιο Emojifi διαθέτει μια premium λειτουργία που σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας και στη συνέχεια να επιλέξετε ποιες λέξεις θα αντικαταστήσετε με το emoji. Η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών. Για να το χρησιμοποιήσετε, αντιγράψτε το μήνυμα που πληκτρολογήσατε στο πρόχειρό σας και πατήστε το κουμπί Transformer δίπλα στη γραμμή διαστήματος. Οι επισημασμένες λέξεις είναι αυτές που μπορείτε να αντικαταστήσετε με ένα emoji.

Το πληκτρολόγιο Emojifi είναι ελαφρώς αργό στην πρόβλεψη ενός emoji, αλλά κατά τα άλλα λειτουργεί εξαιρετικά. Το premium χαρακτηριστικό κοστίζει 0,99 $. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τις δικές σας «ετικέτες» σε ένα emoji. Οι ετικέτες λένε στην εφαρμογή τι emoji πρέπει να αντικαταστήσει μια συγκεκριμένη λέξη και βασικά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας λεξικό emoji.

  Αποκτήστε έναν διακόπτη εφαρμογής πλήρους οθόνης στο iOS 7 με προεπισκοπήσεις πλήρους οθόνης

Εγκαταστήστε το πληκτρολόγιο Emojifi από το App Store