Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Apple TV εκτός της περιοχής των ΗΠΑ

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε τη σταθερή έκδοση του iOS 10.2 σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα έκδοση φέρνει την εφαρμογή Apple TV σε συσκευές iOS. Αυτή η εφαρμογή, που προορίζεται να αντικαταστήσει την εφαρμογή Βίντεο, σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να παρακολουθείτε ταινίες από το κατάστημα iTunes. Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε έναν λογαριασμό παρόχου τηλεόρασης από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Η εφαρμογή TV είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες στην περιοχή των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες εκτός αυτής της περιοχής δεν μπορούν να την αποκτήσουν. Για να αποκτήσετε την εφαρμογή Apple TV εκτός της περιοχής των ΗΠΑ, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του App Store.

  Προεπιλεγμένη διαχείριση διεύθυνσης IP και κωδικών πρόσβασης δρομολογητή

Το App Store επιτρέπει στους προγραμματιστές να περιορίζουν τις εφαρμογές ανά περιοχή. Για να αποκτήσετε την εφαρμογή Apple TV εκτός της περιοχής των ΗΠΑ, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα που σας δείχνει η εφαρμογή App Store.

Το μόνο πρόβλημα με αυτήν τη λύση είναι ότι τα Apple ID συνδέονται μόνιμα σε μία χώρα. Εάν ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με κατάστημα άλλης χώρας, δεν θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για λήψη εφαρμογών από το κατάστημα των ΗΠΑ. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο Apple ID.

Μπορείτε να ανακυκλώσετε το Gmail ή το Hotmail ID σας όταν δημιουργείτε ένα νέο Apple ID. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε μια τελεία οπουδήποτε στη μέση. Πολλές υπηρεσίες θεωρούν ότι το email είναι νέο. Τυχόν μηνύματα που αποστέλλονται στη διεύθυνση εξακολουθούν να παραδίδονται στον αρχικό λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, εάν το αναγνωριστικό email σας είναι [email protected], μπορείς να χρησιμοποιήσεις [email protected] για να δημιουργήσετε ένα νέο Apple ID.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές επιβραδύνουν το iPhone

Στην εφαρμογή App Store, μεταβείτε στο κατάστημα των ΗΠΑ και αποσυνδεθείτε. Πατήστε το κουμπί «Αγορά» ή «Λήψη» κάτω από μια δωρεάν εφαρμογή. Όταν σας ζητηθεί, δημιουργήστε το νέο σας Apple ID. Αφού το κάνετε αυτό, αναζητήστε την εφαρμογή Apple TV και κατεβάστε την. Θα πρέπει να γίνει αυτόματη λήψη στη συσκευή σας και να αντικαταστήσει την εφαρμογή Βίντεο. Εάν δεν το κάνει, μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store.

Θα θέλαμε επίσης να καταρρίψουμε τον μύθο ότι η εφαρμογή Apple TV δεν μπορεί να ληφθεί από το App Store μόλις την αφαιρέσετε από τη συσκευή σας. Στο iOS 10.2 beta 7, κατάφερα να διαγράψω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή Apple TV στο iPhone 6 τρεις διαφορετικές φορές.

  Πώς να δείτε το Κέντρο ειδοποιήσεων σε iPhone και iPad