Πώς να αποκτήσετε πρόσωπο Rolex Smartwatch

Θέλετε να εκπέμπετε πλούτο και μεγαλείο φορώντας ένα gadget OS. Παρόλο που το Android Smart Watch είναι μια φουτουριστική τεχνολογία, τα μοντέλα με την καλύτερη εμφάνιση μοιάζουν με τα αναλογικά τους. Αν το δικό σας δεν το κάνει, απλώς τσιμπήστε το για μια πιο διαχρονική εμφάνιση. Ένα ρολόι Rolex δεν είναι μόνο ένα ρολόι. είναι επίσης σύμβολο κατάστασης. Μπορείτε εύκολα να ξεγελάσετε τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι φοράτε ένα εξατομικευμένο ρολόι Rolex Face με τις απεριόριστες διαθέσιμες δυνατότητες προσαρμογής. Έχουν κλασική εμφάνιση και αίσθηση. Σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αποκτήσετε το Rolex Smartwatch Face. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να αποκτήσετε πολυτελείς όψεις ρολογιών.

”How

Πώς να αποκτήσετε πρόσωπο Rolex Smartwatch

Δείξαμε δύο πιθανές μεθόδους για να αποκτήσετε όψεις ρολογιών πολυτελείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να αποκτήσετε πρόσωπο έξυπνου ρολογιού Rolex.

1. Μέσω της εφαρμογής Facer

Η εφαρμογή Facer είναι δωρεάν για χρήση και οι όψεις ρολογιών που παράγονται από την κοινότητα είναι επίσης δωρεάν για λήψη. Υπάρχουν 15.000 δωρεάν και επί πληρωμή προσόψεις ρολογιών διαθέσιμες μόνο σε αυτήν την εφαρμογή, με νέα σχέδια να ανεβαίνουν τακτικά από τις επιχειρήσεις και την κοινότητα του Facer. Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω σας για ένα ρολόι που σας αρέσει. Μπορείτε να αναζητήσετε προσόψεις ρολογιών ή να ελέγξετε τι είναι δημοφιλές αυτήν τη στιγμή. Εάν κανένα από τα σχέδια δεν σας αρέσει, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας. Η Facer λέει επίσης ότι εκατομμύρια χρήστες smartwatch το εμπιστεύονται και έχει τα στατιστικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Το Facer είναι διαλειτουργικό με όλες τις συσκευές Wear OS, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

  Τα CD που γράψατε πάνε άσχημα: Δείτε τι πρέπει να κάνετε

1. Μεταβείτε στο Play Store και αναζητήστε τα Facer Watch Faces και κάντε κλικ στο Install.

2. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Facer, ανοίξτε την.

3. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλεγεί η συσκευή λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε.

4. Εάν το smartwatch σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα Επιλέξτε ένα μοντέλο που να είναι συγκρίσιμο με το δικό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε πολλά προσαρμοσμένα ρολόγια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Αν αναζητάτε σχέδιο Rolex, στην εφαρμογή Facer οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.

4.1 Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας για να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση για εξατομικευμένες όψεις ρολογιών Rolex.

4.2 Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και αποθηκεύστε το στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε το σχέδιο στον φορητό υπολογιστή σας, εάν το επιλέξετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει το αρχείο στο τηλέφωνό σας στη συνέχεια.

5. Επιστρέψτε στην εφαρμογή Facer αφού κατεβάσετε το αρχείο.

6. Για πρόσβαση στη σελίδα Watchbox, πατήστε το εικονίδιο Watchbox στο κάτω μενού.

”πατήστε

7. Επιλέξτε την επιλογή Εισαγωγή που είναι το κουμπί ρολογιού πάνω δεξιά.

8. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εισαγωγή, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

8Α. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

8Β. Επιλέξτε τις Εφαρμογές.

”Go

8C. Πατήστε στο Facer.

8Δ. Πατήστε Δικαιώματα.

”Πατήστε

8Ε. Εντοπίστε και εισαγάγετε το αρχείο που μόλις κατεβάσατε.

9. Η εφαρμογή Facer θα εμφανίζει τώρα το σχέδιο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο και το ρολόι σας είναι συγχρονισμένα.

  Πώς να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή μεσολάβησης

10. Στην πρόσοψη ρολογιού Rolex που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε το κουμπί συγχρονισμού. Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία συγχρονισμού μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο.

Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, υπάρχει μια μηνιαία premium συνδρομή που σας παρέχει πρόσβαση σε επιπλέον προσόψεις ρολογιών (αυξάνοντας το σύνολο σε 75.000) και αφαιρεί διαφημίσεις. Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα Plus που εξαλείφει τις διαφημίσεις και σας παρέχει μια δέσμη πρόσθετων λειτουργιών, εάν προτιμάτε να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση.

2. Μέσω της εφαρμογής Watchmaker

Το ωρολογοποιό είναι ένα άλλο λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο Rolex. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσωπο έξυπνου ρολογιού Rolex. Είναι η μεγαλύτερη κοινότητα ρολογιών στον πλανήτη. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με έτοιμα προς χρήση θέματα. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πάνω από 60.000 προσόψεις ρολογιών, με πάνω από 50 νέα σχέδια που ανεβαίνουν κάθε μέρα. Επίσης, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο λήψεις στο Google Play store και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την εμφάνισή σας, όπως το Facer. Είναι το πιο απλό πρόγραμμα για το σχεδιασμό της διεπαφής που απαιτεί κάθε χρήστης. Η εμφάνιση της διεπαφής του ρολογιού σας είναι πλήρως υπό τον έλεγχό σας. Το πρόγραμμα WatchMaker περιλαμβάνει 1.000 πλήρως μεταβαλλόμενα δείγματα προσόψεων ρολογιού, επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε τους εμφανιζόμενους αριθμούς, να προσθέσετε widget και να αλλάξετε τα χρώματα για να δημιουργήσετε τη διεπαφή σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε όψεις ρολογιών πολυτελείας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Watchmaker.

1. Μεταβείτε στο Play Store, αναζητήστε Watch Faces και κάντε κλικ στο Install.

”αναζητήστε

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Watchmaker μετά τη λήψη της.

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία πορτρέτου σε ένα μη υποστηριζόμενο iPhone

”Ανοίξτε

Σημείωση: Η μέθοδος είναι ίδια με την εφαρμογή Facer

3. Επιλέξτε τη συσκευή Wear OS που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

4. Ορίστε τα δικαιώματα εφαρμογής για πρόσβαση στους φακέλους αποθήκευσης.

5. Στο ρολόι σας, κατεβάστε τη συνοδευτική εφαρμογή.

6. Μετά από αυτό, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Watchmaker, όπου μπορείτε να δείτε μια ποικιλία προσόψεων ρολογιών.

7. Αν αναζητήσετε το Rolex στη γραμμή αναζήτησης, θα δείτε μερικά υπέροχα σχέδια.

”αναζητήστε

Σημείωση: Θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα premium για να αποκτήσετε οποιοδήποτε από αυτά.

8. Πατώντας το πράσινο κουμπί, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο και να το συγχρονίσετε με το ρολόι σας.

9. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας για να αναζητήσετε άλλες προσόψεις ρολογιών Rolex.

10. Επιλέξτε ένα σχέδιο και κατεβάστε το στο τηλέφωνό σας.

11. Μεταβείτε στο Τα ρολόγια μου, το εικονίδιο δίπλα στο εικονίδιο που βρίσκεται πιο δεξιά στο κάτω μενού, για να εισαγάγετε το σχέδιο στην εφαρμογή Watchmaker.

”Μετάβαση

12. Πατήστε στις 3 τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

13. Επιλέξτε Εισαγωγή ρολογιού.

”Επιλέξτε

14. Αφού εισαγάγετε την πρόσοψη ρολογιού Rolex, συνδέστε το τηλέφωνό σας στη συσκευή Wear OS και περιμένετε να εμφανιστεί.

Μπορείτε είτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή είτε να πληρώσετε 7,99 $ για την έκδοση premium, η οποία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη και να καταργείτε τις διαφημίσεις. Όταν κάνετε λήψη της δωρεάν έκδοσης, έχετε την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση εντός εφαρμογής.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να επιλύσετε πώς να αποκτήσετε το Rolex Smartwatch Face. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς για να αποκτήσετε όψεις ρολογιών πολυτελείας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια.